Skocz do zawartości

Minibitwa nr 13: Odwzorowanie konceptu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja proponuje nową bitwe na długi łikend, może więcej ludzi się zgłosi. A do tej bitwy choćby ją przedłużyć do końca długiego łikendu to nowych ludzi nie przybędzie. Ja proponuje że małe skrzaty skończą teksturowanie, czyli tak niedziela, pon. niema co ciągnąć...

• Odpowiedzi 74
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

powalczmy do poniedziałku 2400.... i potem definitywny koniec 13 bitwy.... ani sekundy dużej. no i proponuje zacząć myśleć nad tematem 14 minibitwy bo z ostatnią to było zdeka przegięcie ... pozdro mam nadzieje że wystartuje więcej osób..

Napisano

mi do szczescia potrzebny jeden dzien na dokonczenie tekstur czyli deadline niedziela polnoc

weekend przeznaczam na odpoczynek, a pozniej chetnie wezme udzial w nastepnej bitwie, pomysl z odwzorowywaniem konceptow bardzo mi sie podoba, mysle ze mozna rozwazyc tez konkurs na sam model low poly, wtedy bylo by duzo wiecej zgloszen zapewne

Napisano

Przyłączam się. Termin niedziela/poniedziałek północ pozwoli spokojnie wypieścic teksturki, bo ja osobiście zaczynam czuć się jak w pracy powoli :D, a było nie było ma być z tego fun.

Napisano

błagam! wtorek północ!:) w niedziele pracuje ....no ewentualnie poniedzialek polnoc! a z ta nowa bitwa..hmm...ale jak ma byc taka szybka to musi byc maly limit!...chociaz pamietajmy ze ludzie wyjezdzaja na weekend majowy!:P

Napisano

Tak to jest jak się zaczyna 3 dni przed końcem deadlina...

ja poroponuje dzisiaj i w poniedziałek do 15 kończymy, o 15 sonda. Tylko tych sond to nie dawajcie an 15 minut, bo nigdy nie zdążam;).

a ja-> ZzzZzzzZ

Napisano

ja proponuje cos takiego jak na cgtalku - zaczynajac od 12 tri i jechac w gore :D potem 200 500 700 itd - fajna zabawa mi sie zdaje. przynajmnei jfajnie t oz boku tam o wyglada....

Napisano

I czas na dopracowywanie modelu do połnocy, a przynajmniej późnego wieczoru, bo mimo wszystko nie każdy ma wolne, i nie będzie mógł poświęcić na to ranka/popołudnia. A głosowanie np do południa we wtorek.

Napisano

najlepiej jakby dac glosowanie do newsa to bedzie taka liczba glosow ze glosowanie na samego siebie lub namawianie znajomych do glosowania na swoja prace nie bedzie mialo wiekszego wplywu

Napisano

Dzisiaj o 12 sondę proszę.

EDIT:Zamiast nowego tematu, nowe 3 koncepty chyba. Proponuje aby były w tym samym klimacie (z tej samej gry?)

Napisano

jak narazie Klicek nie ma czasu...i nawet nie ma kto zrobic sondy! moze jutro od rana puszcze sonde....sie okaze jutro rano! ....poprosi sie kogos zeby przypioł i po problemie!

wiec jak mozecie to przysyłajcie mi linki do prac na PW....szybciej bedize!

Napisano

Crush3r , sonda załorzona...zrobiona tak jak wydawało mi sie za słuszne! Linków do wątku nie dorzuciłem bo i tak sa w dziale "minibitwa" na 1szej stronie!

Napisano

No to teraz mi powiedzcie.....jak chcecie kolejną minibitwe?! Czy tak jak teraz, ze wszyscy wybieraja temat za pomocą głosowania? czy zwycięzca sam wymysla temat i wszyscy sie podporządkowywują?! A moze poprostu inne koncepty robimy?!

Napisano

Może po prostu wziąć się za drugi co do popularności w tej ostatniej sondzie temat? To chyba drużyna kilku postaci/jednostek była.