!Ewert Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Wiec skończyłem kuchnie;) na samym początku wielkie podziękowania dla pikSara za pożyczenie mi piekarnika;) Mam nadzieje że się podoba;)(wszytko) aha nie piszcie mi nie kolorki sa złe, bo jak pytałem sie na wipie jakie mają być to nikt nic nie pisał:D Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do komentowania;)
chudy Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 dlaczego w tej kuchni jest rogowy zlewozmywak jak nie jest w rogu........ już w drugiej kuchni na forum takie coś widze. tekstura płyty ceramicznej jest straszna ;] najfajniejszy 3 obrazek. kuchnia jako taka mi sie nie podoba. edit. teraz zauważyłem jeszcze, że zlewozmywak ma taki sam odcień w miejscu gdzie pada na niego światło i tak gdzie światło na niego nie pada. wogóle wszystkie metalowe elementy wyglądają jakby wklejone były.
piksar Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 tak jak chudy + rozmazana tex płyty grzejnej, dwa kafelki tego samego koloru za zlewem sie spotkały, szyba w piekarniku (jednak zawsze trochę wnętrza widać), pusto w szafkach ale ogólnie sie podoba - lekki niedosyt, bo praca wymaga jeszcze dopieszczenia ----edit na trzecim renderze widać to szczegolnie - brak listwy wykończeniowej (blat-płytki)
Gość Raffaello Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 napisali juz co nie co, dodam tylko że pierwszy render jest troszeczkę prześwietlony, calokształt na plus, pozdro
Touch Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Duuuży minus masz za to, że mimo, iż wizka nie jest komercyjna, to użyłeś zdaję się nie swoich modeli, a tych od 'Everów'.
tadzio Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 widze ze przydaly sie texturki z tubadzina ;) pozdr.
!Ewert Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Napisano 7 Kwiecień 2007 a tubodzn sie przydał :) everw uzyłem bo nie chciało mi sie modelować a te sa bardzo dobre;) i macie racje że przydało by sie jeszcze to dopieścić;) ale już mi sie nie chce;))
!Ewert Napisano 21 Kwiecień 2007 Autor Napisano 21 Kwiecień 2007 dopieściłem prace troche;) i kolorystyka inna;) Pozdrawiam;)
piksar Napisano 22 Kwiecień 2007 Napisano 22 Kwiecień 2007 nadal brakuje wnętrza piekarnika, i całość niestety wygląda jak wyrwana z jakiejś większej całości - jak kuchnia na wystawie w Black Red White
hkropinski Napisano 22 Kwiecień 2007 Napisano 22 Kwiecień 2007 samo wykonanie w miare w porzadku, tylko sam projekt mi sie nie podoba:P pozdr
!Ewert Napisano 22 Kwiecień 2007 Autor Napisano 22 Kwiecień 2007 nadal brakuje wnętrza piekarnika, i całość niestety wygląda jak wyrwana z jakiejś większej całości - jak kuchnia na wystawie w Black Red White masz racje bo ja kompletnie nie miałem koncepcji gdzie to dać:D wiec zrobiłem kilka białych boxów ;p
Zbychowaty Napisano 22 Kwiecień 2007 Napisano 22 Kwiecień 2007 http://www.poggenpohl.de/ na przyszlosc polecam chocby to... pozdrawiam
Yaseck Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 dopieściłem prace troche;) i kolorystyka inna;) Te kolory wołają o pomstę do nieba. Nie dość, że szafki są w dwóch odcieniach niebieskiego to jeszcze ten majtkowy kolor...
!Ewert Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Napisano 24 Kwiecień 2007 Te kolory wołają o pomstę do nieba. Nie dość, że szafki są w dwóch odcieniach niebieskiego to jeszcze ten majtkowy kolor... jakie 2 kolory? światło tak pada:)
naeq Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 ja widze tutaj rogowatość :) no i ogromne okno... ładnie :)
LHT Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 hmmm nie podoba mnie sie ogólnie kolorystyka :( dziwnie to wygląda jak z domku dla lalek, wisząca szafka z szybkami jakaś taka staromodna, zreszta nie ważne, może zrób rendera ze wszystkimi drzwiami mebli z takim chromem jak na piekarniku i kolor blatu na jakiś techniczny np ciemno szary marmur (może być sztuczny :) ) jedna ściane zrób w jakimś mocnym kolorze (może granatowy jakiś ładny) a drugą białą, obie z lekkim połyskiem, zakryj tą brzydką rure w kącie prosze. Od razu się przyznaje, że nie posiadam wiedzy o projektowaniu wnętrz, to może wyjść tragicznie moja wizja w praktyce ;) Pozdrawiam
powelt Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 Jak moje wykonanie jest slabe to... ;) Co do samego projektu, to mozna powiedziec, ze to kuchnia w mieszkaniu dla malo zamoznych ludzi;) malutka strasznie, zlew faktycznie narozny a nie jest w rogu;) Mebelki po prawej i po lewej maja rozne podzialy i wysokosci, co sprawa wrazenie jak by byly z roznych kolekcji:) Ogolnie jest strasznie mala, nie ma miejsca do przygotowania posilkow za bardzo. W ergonomii kuchni jest cos takiego jak trojkat kuchenny, ktory definjuje odleglosci lodowki, piekarnika i zlewozmywaka od siebie - trojkat rownoboczny o boku 1,2m min:) Pozdrawiam:)
!Ewert Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Napisano 24 Kwiecień 2007 moja kuchnia to kuchnia która jest w moim mieszkaniu które jest bardzo małe, projekt troche przerobiłem bo w rzeczywistości jest jeszcze mniejszy;) kolorystyka to sprawa gustu ale planuje zrobić jeszcze przynajmniej jeden render może bedzie czarny może jasny ale na pewno to nie bedzie materiał taki jak na piekarniku bo liczyło by mi to latami;p FAlcom- dobrze że chociaż tobie sie to podoba;)
Rekomendowane odpowiedzi