Dziamka Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Pisanki ze wczoraj ;) Dla odmiany od wszytkich modeli i innych strasznie ambitnych projektów :D Jeśli kogoś bulwersuje, że wrzuciłam je do 3D niech pójdzie do lodówki i zobaczy, że jajko jest naprawde 3D ;) Szkoda, że jutro rodzina je pożre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Kiełbaster Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 wypleć koszyczek do kompletu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 dobrze zmapowane, choć teksturka troszke nieostra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obo Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Fajne jajeczka/pisanki ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLICEK Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 super, fajnie to wyglada :) pewnie i smaczniejsze beda ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziamka Posted April 7, 2007 Author Share Posted April 7, 2007 @ Master Kiełbaster - akurat mi wikliny brakło w domu ;) @ pikSar - mam nadzieje, że wiesz że to prawdziwe jajca ;) nieostre dlatego, że mi ręce latają jak aparat trzymam :) @obo, Klicek - thx ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touch Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Dziamka też ma jaja^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyhhh Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 nice jaja :) jak textura robiona ? (o ile nie są to fotki:p ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tweety Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 krzyhhh @ pikSar - mam nadzieje, że wiesz że to prawdziwe jajca ;) nieostre dlatego, że mi ręce latają jak aparat trzymam :) i wszystko jasne :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziamka Posted April 7, 2007 Author Share Posted April 7, 2007 Jak już wspominałam dwukrotnie - to są prawdziwe jajka! malowane łapkiem, pędzelkiem oraz farbkiem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyhhh Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Tweety : aha no jasne Oo ... a Ty to widzisz i milczysz ? ;) Jeśli kogoś bulwersuje, że wrzuciłam je do 3D niech pójdzie do lodówki i zobaczy, że jajko jest naprawde 3D ;) ekhm... hm.. ekhm... wszystko jest 3d Oo .. nie ten dział droga pani:) (+)nooo ok niech wam będzie... piękne 3D jaja ;) ale i tak mi to bardziej na dzieło 2d wygląda .. jajko jak jajko.. (jajkowate:) ) malunek jest tu dziełem wesołych świąt;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziamka Posted April 7, 2007 Author Share Posted April 7, 2007 no dobrze, ale do działu 2D też sie nie nadaje. Zasadniczo z jajkiem to jak z rzeźbą czy czymś innym co obracasz i pracujesz nad tym ze wszystkich stron a nie tylko maziasz po papierze czy innej powierzchni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 prosze się od koleżanki odczepić - wielokrotnie były tu modele ze świata natury, rzeżby i inne jajca. Jajko jest 3D a jajecznica 2D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touch Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 A tak swoją drogą, sama malowałaś? Wyszło niczego sobie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziamka Posted April 7, 2007 Author Share Posted April 7, 2007 a po co dawałabym coś czego sama nie zrobiłam? ;) malowałam plakatówkami szkolnymi bo one są non toxic i istnieje szansa, że mi sie rodzina nie otruje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raffaello Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 nie no ja bym nie namalował tak na jajeczkach, cierpliwa jesteś! fajne jajca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalivan Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 :) ładniutkie. Ja wiem ze tu już nikt nie mam kontaktu ze światem żywych ale wiecie te jajka mozna dotknąć :P wiecie .. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSn4k3 Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Wow, to sie nazywa art:) Niestety moje jajeczka są jedokolorowe. Za duzo plynow wyskokowych i papierochow i niestety ręka lata:P Moze jakis tutorial? pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurekk Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Ekstra jaja. Duże brawa !!! Wzorek jest czadowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Pank Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Oh co z kształt, cóż za wariacja kolorków,doskonałe jaja nawet ja sam takich nie mam Buahahahaha Pewnie tydzień zleciał na modelowaniu Ehh Render jest cienki, ale co mi tam może być Pozdr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziamka Posted April 7, 2007 Author Share Posted April 7, 2007 @ Touch - oj, Ty, Ty ;) @ SSn4k3 - tutorial? bierzesz jajko (najlepiej ugotowane na twardo co by sie nie rozciapało), bierzesz plakatówkę, pędzelek i maziasz ;) w sumie wzorki to była czysta fantazja i improwizacja ;) chociaż może tutorial to nie jest taki głupi pomysł :P @ jurekk - dzięki :) @ Mr Pank - polecam czytanie ze zrozumieniem :] albo chociaż samo czytanie ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Pank Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 sory kurde bo zapomniałem dopisać między "Render jest cienki, ale co mi tam może być" a "Pozdr..." Buhahahahahaahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorjan Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Ile to modelowałaś..? :D no ok może mało śmieszne ale robota fers klas;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalivan Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 malowałam plakatówkami szkolnymi bo one są non toxic i istnieje szansa, że mi sie rodzina nie otruje :D :* A nie spędzasz świąt u babci ? ;) Wow, to sie nazywa art:) Niestety moje jajeczka są jedokolorowe. Za duzo plynow wyskokowych i papierochow i niestety ręka lata:P Heh moje też ja w tym roku nie wysilając sie przeleciałem 1 złotym sprejem ;D (@ plyny wyskokowe też mam czasem te same problemy :P) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leleń Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 moge tez sie pochwalic? - jaka mam uzdolniona sasiadke: ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touch Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Leleń ---> Poproś sąsiadkę, żeby zrobiła dla nas teksturki;D mirach ---> Patrząc na komentarze po tym jak kropa wrzuciła swoje zdjęcia w 'wolnych dyskusjach' odniosłem podobne wrażenie;D Ja tylko miałem dobry humor, nie przyznaję się do niecnych zamiarów;P EDIT: Dobra, ja już nie spamuję, bo będą bęcki od moderacji;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirach Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Ja się przyznaje że chcialem zjechać marne mapowanie tych jajek.. bo na końcówkach jakos tak dziwnie się tekstura rozciąga... na szczescie ktos to zrobil przedemną i teraz moge udawać poważnego i dojzaego uzytkownika :D No i czego zapomnialem napisac w pierwszym poscie: Dziamka: fajne te popisanki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziamka Posted April 8, 2007 Author Share Posted April 8, 2007 macie zboczenie z tym mapowaniem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiold Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 zazdroszczę wam pomalowanych jajek, zapomniałem kupić i teraz nie mam egg's a tak chciałem zobaczyć jak będą wyglądały z normalMap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalivan Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 macie zboczenie z tym mapowaniem ;) taka już natura fanatycznych grafików komputerowych wyalienowanych w swoich zmyślonych i renderowanych podczas snów światach ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
makbol Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 to VraySun ? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim mee Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Jajko jest 3D a jajecznica 2D BBBUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA lmao Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkropinski Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 bardzo ladnie, zwlaszcza puierwsza wersja jajka, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts