Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pisanki ze wczoraj ;)

Dla odmiany od wszytkich modeli i innych strasznie ambitnych projektów :D

jajco1900gk6.jpg

jajco2900td5.jpg

Jeśli kogoś bulwersuje, że wrzuciłam je do 3D niech pójdzie do lodówki i zobaczy, że jajko jest naprawde 3D ;)

Szkoda, że jutro rodzina je pożre.

• Odpowiedzi 32
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

@ Master Kiełbaster - akurat mi wikliny brakło w domu ;)

@ pikSar - mam nadzieje, że wiesz że to prawdziwe jajca ;) nieostre dlatego, że mi ręce latają jak aparat trzymam :)

@obo, Klicek - thx ^^

Napisano

krzyhhh

@ pikSar - mam nadzieje, że wiesz że to prawdziwe jajca ;) nieostre dlatego, że mi ręce latają jak aparat trzymam :)

i wszystko jasne :]

Napisano

Tweety :

aha no jasne Oo ... a Ty to widzisz i milczysz ? ;)

Jeśli kogoś bulwersuje, że wrzuciłam je do 3D niech pójdzie do lodówki i zobaczy, że jajko jest naprawde 3D ;)

ekhm... hm.. ekhm... wszystko jest 3d Oo .. nie ten dział droga pani:)

(+)nooo ok niech wam będzie... piękne 3D jaja ;)

ale i tak mi to bardziej na dzieło 2d wygląda .. jajko jak jajko.. (jajkowate:) ) malunek jest tu dziełem

wesołych świąt;)

Napisano

no dobrze, ale do działu 2D też sie nie nadaje. Zasadniczo z jajkiem to jak z rzeźbą czy czymś innym co obracasz i pracujesz nad tym ze wszystkich stron a nie tylko maziasz po papierze czy innej powierzchni.

Napisano

a po co dawałabym coś czego sama nie zrobiłam? ;)

malowałam plakatówkami szkolnymi bo one są non toxic i istnieje szansa, że mi sie rodzina nie otruje :D

Gość Raffaello
Napisano

nie no ja bym nie namalował tak na jajeczkach, cierpliwa jesteś!

fajne jajca!

Napisano

Wow, to sie nazywa art:) Niestety moje jajeczka są jedokolorowe. Za duzo plynow wyskokowych i papierochow i niestety ręka lata:P Moze jakis tutorial? pozdro.

Napisano

Oh co z kształt, cóż za wariacja kolorków,doskonałe jaja

nawet ja sam takich nie mam

Buahahahaha

Pewnie tydzień zleciał na modelowaniu

Ehh

Render jest cienki, ale co mi tam może być

Pozdr...

Napisano

@ Touch - oj, Ty, Ty ;)

@ SSn4k3 - tutorial? bierzesz jajko (najlepiej ugotowane na twardo co by sie nie rozciapało), bierzesz plakatówkę, pędzelek i maziasz ;) w sumie wzorki to była czysta fantazja i improwizacja ;) chociaż może tutorial to nie jest taki głupi pomysł :P

@ jurekk - dzięki :)

@ Mr Pank - polecam czytanie ze zrozumieniem :] albo chociaż samo czytanie ;)

Napisano

malowałam plakatówkami szkolnymi bo one są non toxic i istnieje szansa, że mi sie rodzina nie otruje :D

:* A nie spędzasz świąt u babci ? ;)

Wow, to sie nazywa art:) Niestety moje jajeczka są jedokolorowe. Za duzo plynow wyskokowych i papierochow i niestety ręka lata:P

Heh moje też ja w tym roku nie wysilając sie przeleciałem 1 złotym sprejem ;D (@ plyny wyskokowe też mam czasem te same problemy :P)

Napisano

Leleń ---> Poproś sąsiadkę, żeby zrobiła dla nas teksturki;D

mirach ---> Patrząc na komentarze po tym jak kropa wrzuciła swoje zdjęcia w 'wolnych dyskusjach' odniosłem podobne wrażenie;D Ja tylko miałem dobry humor, nie przyznaję się do niecnych zamiarów;P

EDIT: Dobra, ja już nie spamuję, bo będą bęcki od moderacji;)

Napisano

Ja się przyznaje że chcialem zjechać marne mapowanie tych jajek.. bo na końcówkach jakos tak dziwnie się tekstura rozciąga... na szczescie ktos to zrobil przedemną i teraz moge udawać poważnego i dojzaego uzytkownika :D

No i czego zapomnialem napisac w pierwszym poscie:

Dziamka: fajne te popisanki :)

Napisano
macie zboczenie z tym mapowaniem ;)

taka już natura fanatycznych grafików komputerowych wyalienowanych w swoich zmyślonych i renderowanych podczas snów światach ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności