Dziamka Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 Pisanki ze wczoraj ;) Dla odmiany od wszytkich modeli i innych strasznie ambitnych projektów :D Jeśli kogoś bulwersuje, że wrzuciłam je do 3D niech pójdzie do lodówki i zobaczy, że jajko jest naprawde 3D ;) Szkoda, że jutro rodzina je pożre.
piksar Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 dobrze zmapowane, choć teksturka troszke nieostra
KLICEK Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 super, fajnie to wyglada :) pewnie i smaczniejsze beda ;]
Dziamka Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Napisano 7 Kwiecień 2007 @ Master Kiełbaster - akurat mi wikliny brakło w domu ;) @ pikSar - mam nadzieje, że wiesz że to prawdziwe jajca ;) nieostre dlatego, że mi ręce latają jak aparat trzymam :) @obo, Klicek - thx ^^
krzyhhh Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 nice jaja :) jak textura robiona ? (o ile nie są to fotki:p )
tweety Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 krzyhhh @ pikSar - mam nadzieje, że wiesz że to prawdziwe jajca ;) nieostre dlatego, że mi ręce latają jak aparat trzymam :) i wszystko jasne :]
Dziamka Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Napisano 7 Kwiecień 2007 Jak już wspominałam dwukrotnie - to są prawdziwe jajka! malowane łapkiem, pędzelkiem oraz farbkiem :D
krzyhhh Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 Tweety : aha no jasne Oo ... a Ty to widzisz i milczysz ? ;) Jeśli kogoś bulwersuje, że wrzuciłam je do 3D niech pójdzie do lodówki i zobaczy, że jajko jest naprawde 3D ;) ekhm... hm.. ekhm... wszystko jest 3d Oo .. nie ten dział droga pani:) (+)nooo ok niech wam będzie... piękne 3D jaja ;) ale i tak mi to bardziej na dzieło 2d wygląda .. jajko jak jajko.. (jajkowate:) ) malunek jest tu dziełem wesołych świąt;)
Dziamka Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Napisano 7 Kwiecień 2007 no dobrze, ale do działu 2D też sie nie nadaje. Zasadniczo z jajkiem to jak z rzeźbą czy czymś innym co obracasz i pracujesz nad tym ze wszystkich stron a nie tylko maziasz po papierze czy innej powierzchni.
piksar Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 prosze się od koleżanki odczepić - wielokrotnie były tu modele ze świata natury, rzeżby i inne jajca. Jajko jest 3D a jajecznica 2D
Touch Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 A tak swoją drogą, sama malowałaś? Wyszło niczego sobie;)
Dziamka Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Napisano 7 Kwiecień 2007 a po co dawałabym coś czego sama nie zrobiłam? ;) malowałam plakatówkami szkolnymi bo one są non toxic i istnieje szansa, że mi sie rodzina nie otruje :D
Gość Raffaello Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 nie no ja bym nie namalował tak na jajeczkach, cierpliwa jesteś! fajne jajca!
Shalivan Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 :) ładniutkie. Ja wiem ze tu już nikt nie mam kontaktu ze światem żywych ale wiecie te jajka mozna dotknąć :P wiecie .. ;)
SSn4k3 Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 Wow, to sie nazywa art:) Niestety moje jajeczka są jedokolorowe. Za duzo plynow wyskokowych i papierochow i niestety ręka lata:P Moze jakis tutorial? pozdro.
jurekk Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 Ekstra jaja. Duże brawa !!! Wzorek jest czadowy.
Mr Pank Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 Oh co z kształt, cóż za wariacja kolorków,doskonałe jaja nawet ja sam takich nie mam Buahahahaha Pewnie tydzień zleciał na modelowaniu Ehh Render jest cienki, ale co mi tam może być Pozdr...
Dziamka Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Napisano 7 Kwiecień 2007 @ Touch - oj, Ty, Ty ;) @ SSn4k3 - tutorial? bierzesz jajko (najlepiej ugotowane na twardo co by sie nie rozciapało), bierzesz plakatówkę, pędzelek i maziasz ;) w sumie wzorki to była czysta fantazja i improwizacja ;) chociaż może tutorial to nie jest taki głupi pomysł :P @ jurekk - dzięki :) @ Mr Pank - polecam czytanie ze zrozumieniem :] albo chociaż samo czytanie ;)
Mr Pank Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 sory kurde bo zapomniałem dopisać między "Render jest cienki, ale co mi tam może być" a "Pozdr..." Buhahahahahaahhaha
gregorjan Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 Ile to modelowałaś..? :D no ok może mało śmieszne ale robota fers klas;)
Shalivan Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 malowałam plakatówkami szkolnymi bo one są non toxic i istnieje szansa, że mi sie rodzina nie otruje :D :* A nie spędzasz świąt u babci ? ;) Wow, to sie nazywa art:) Niestety moje jajeczka są jedokolorowe. Za duzo plynow wyskokowych i papierochow i niestety ręka lata:P Heh moje też ja w tym roku nie wysilając sie przeleciałem 1 złotym sprejem ;D (@ plyny wyskokowe też mam czasem te same problemy :P)
Leleń Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 moge tez sie pochwalic? - jaka mam uzdolniona sasiadke: ^^
Touch Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 Leleń ---> Poproś sąsiadkę, żeby zrobiła dla nas teksturki;D mirach ---> Patrząc na komentarze po tym jak kropa wrzuciła swoje zdjęcia w 'wolnych dyskusjach' odniosłem podobne wrażenie;D Ja tylko miałem dobry humor, nie przyznaję się do niecnych zamiarów;P EDIT: Dobra, ja już nie spamuję, bo będą bęcki od moderacji;)
mirach Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 Ja się przyznaje że chcialem zjechać marne mapowanie tych jajek.. bo na końcówkach jakos tak dziwnie się tekstura rozciąga... na szczescie ktos to zrobil przedemną i teraz moge udawać poważnego i dojzaego uzytkownika :D No i czego zapomnialem napisac w pierwszym poscie: Dziamka: fajne te popisanki :)
misiold Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 zazdroszczę wam pomalowanych jajek, zapomniałem kupić i teraz nie mam egg's a tak chciałem zobaczyć jak będą wyglądały z normalMap.
Shalivan Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 macie zboczenie z tym mapowaniem ;) taka już natura fanatycznych grafików komputerowych wyalienowanych w swoich zmyślonych i renderowanych podczas snów światach ;)
Jim mee Napisano 21 Kwiecień 2007 Napisano 21 Kwiecień 2007 Jajko jest 3D a jajecznica 2D BBBUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA lmao
hkropinski Napisano 22 Kwiecień 2007 Napisano 22 Kwiecień 2007 bardzo ladnie, zwlaszcza puierwsza wersja jajka, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi