Gavreel Napisano 20 Kwiecień 2007 Autor Napisano 20 Kwiecień 2007 no niestety :) nie ma :P a czemu tak twierdze- bo mam ten model przed soba... ale powiekszylem wglebienie i wyglada lepiej :D Takze dzieki.
ReflectVision Napisano 20 Kwiecień 2007 Napisano 20 Kwiecień 2007 ta tez nie jest wypukla :P takie zludzenie sprostuje bo czytajac jeszcze raz Twoj post mozliwe ze zle przeczytalem. felga ma byc wypukla a twierdzac po wypowiedzi "ta tez nie jest wypukla" mozliwe ze myslisz ze obie maja nie byc wypukle :p przeciwnie ps. troche zamieszalem xD
Gavreel Napisano 20 Kwiecień 2007 Autor Napisano 20 Kwiecień 2007 xD xD No i się wyjaśniło :) rzeczywiście się minęliśmy w tym temacie. Wieczorem poprawię :) Pozdr!
Gavreel Napisano 21 Kwiecień 2007 Autor Napisano 21 Kwiecień 2007 Jest: Wytykajcie, dobijcie mnie... :P No i na szybko alum:
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Kwiecień 2007 Napisano 21 Kwiecień 2007 To nie jest felga tylko poki co kolpak... :P Popraw sie popraw bo wiesz... ;)
Gavreel Napisano 21 Kwiecień 2007 Autor Napisano 21 Kwiecień 2007 Ohydny bieznik sobie wzialem, bleeee... wyszlo mi chyba miliard poly :|
Homa Napisano 21 Kwiecień 2007 Napisano 21 Kwiecień 2007 bardzo przyzwoicie to koło wygląda... a sam bierznik - malinka... ale na moje oko to chyba z 2mln poly ;-) sidewall troszkę płaski, wybałusz go nieco i będzie ideał :)
Bubu Napisano 22 Kwiecień 2007 Napisano 22 Kwiecień 2007 Nastepny morderca kompow ;) Moodel naprawde dobry :] powodzenia
Gavreel Napisano 23 Kwiecień 2007 Autor Napisano 23 Kwiecień 2007 HXL- tak serio to oponka ma okolo 63k poly, sidewalla wybrzuszylem, jest lepiej pecet- no tak, ale model pewnie skoncze w zimie :P Bubu- ide na przetrzymanie: albo ja padne pierwszy albo moj komp ;) Thx mrkrzysiek, qba- dzieki, z ust masterow to naprawde mile No to jedziemy dalej. Taki sobie zacisk- zmeczyl mnie okropnie :) Siatka jest zmasakrowana, glownie przez poprawianie booleana a model minimalnie odbiega od oryginalu ale i tak jestem zadowolony. Teraz zabieram sie za tarcze. A teraz maly quiz: jakiej firmy jest ten zacisk? :) Edit:
Homa Napisano 23 Kwiecień 2007 Napisano 23 Kwiecień 2007 Nie wiem jakiej jest firmy, ale bardzo ładnie Ci wyszedł :-P Podoba się :)
Coruscant Napisano 23 Kwiecień 2007 Napisano 23 Kwiecień 2007 Modele piękne ale chyba srogo przewaliłeś. Jak tak dokładnie każdą śrubkę będziesz modelował, to na końcu mainframe do utrzymania tego modelu nie wystarczy :P.
skiki Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 obstawiał ze brembo :P ale glowy nie dam uciac... slicznie nie jest ale render to bedzie masakra
Gavreel Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Napisano 24 Kwiecień 2007 HXL- dzieki :) Coruscant- jakos mnie to nie martwi, na razie ciesze sie modelowaniem. Jak cos robic to porzadnie! skiki- nie to nie brembo :P ale konkurs trwa :) Tarcza ukonczona, jeszcze tylko klocki i "hat" i wlasciwie kolko gotowe :)
QbisieQ Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 Bardzo ładnie. Szczegółowość Twoich modeli powala, oby tak dalej :-D Jestem ciekawy jak to wszystko będzie wyglądać po złączeniu :-)
pecet Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 po złączeniu pewnie nic nie będzie widać ;) ale modelik piękny renderek też daje rade
Gavreel Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Napisano 24 Kwiecień 2007 QbisieQ- thx :D ja tez jestem ciekaw pecet- dzieki! po złączeniu pewnie nic nie będzie widać ;) no i juz czesci nie widac :) ale jak mnie takie dlubanie cieszy :D
Jesus Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 Bradzo, bardzo, bardzo, a nawet jeszcze bardziej cool. Dawaj dalej bo nieźle Ci to idzie. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi