Napisano 20 Kwiecień 200717 l Autor no niestety :) nie ma :P a czemu tak twierdze- bo mam ten model przed soba... ale powiekszylem wglebienie i wyglada lepiej :D Takze dzieki.
Napisano 20 Kwiecień 200717 l ta tez nie jest wypukla :P takie zludzenie sprostuje bo czytajac jeszcze raz Twoj post mozliwe ze zle przeczytalem. felga ma byc wypukla a twierdzac po wypowiedzi "ta tez nie jest wypukla" mozliwe ze myslisz ze obie maja nie byc wypukle :p przeciwnie ps. troche zamieszalem xD
Napisano 20 Kwiecień 200717 l Autor xD xD No i się wyjaśniło :) rzeczywiście się minęliśmy w tym temacie. Wieczorem poprawię :) Pozdr!
Napisano 21 Kwiecień 200717 l To nie jest felga tylko poki co kolpak... :P Popraw sie popraw bo wiesz... ;)
Napisano 21 Kwiecień 200717 l Autor Ohydny bieznik sobie wzialem, bleeee... wyszlo mi chyba miliard poly :|
Napisano 21 Kwiecień 200717 l bardzo przyzwoicie to koło wygląda... a sam bierznik - malinka... ale na moje oko to chyba z 2mln poly ;-) sidewall troszkę płaski, wybałusz go nieco i będzie ideał :)
Napisano 23 Kwiecień 200717 l Autor HXL- tak serio to oponka ma okolo 63k poly, sidewalla wybrzuszylem, jest lepiej pecet- no tak, ale model pewnie skoncze w zimie :P Bubu- ide na przetrzymanie: albo ja padne pierwszy albo moj komp ;) Thx mrkrzysiek, qba- dzieki, z ust masterow to naprawde mile No to jedziemy dalej. Taki sobie zacisk- zmeczyl mnie okropnie :) Siatka jest zmasakrowana, glownie przez poprawianie booleana a model minimalnie odbiega od oryginalu ale i tak jestem zadowolony. Teraz zabieram sie za tarcze. A teraz maly quiz: jakiej firmy jest ten zacisk? :) Edit:
Napisano 23 Kwiecień 200717 l Nie wiem jakiej jest firmy, ale bardzo ładnie Ci wyszedł :-P Podoba się :)
Napisano 23 Kwiecień 200717 l Modele piękne ale chyba srogo przewaliłeś. Jak tak dokładnie każdą śrubkę będziesz modelował, to na końcu mainframe do utrzymania tego modelu nie wystarczy :P.
Napisano 24 Kwiecień 200717 l obstawiał ze brembo :P ale glowy nie dam uciac... slicznie nie jest ale render to bedzie masakra
Napisano 24 Kwiecień 200717 l Autor HXL- dzieki :) Coruscant- jakos mnie to nie martwi, na razie ciesze sie modelowaniem. Jak cos robic to porzadnie! skiki- nie to nie brembo :P ale konkurs trwa :) Tarcza ukonczona, jeszcze tylko klocki i "hat" i wlasciwie kolko gotowe :)
Napisano 24 Kwiecień 200717 l Bardzo ładnie. Szczegółowość Twoich modeli powala, oby tak dalej :-D Jestem ciekawy jak to wszystko będzie wyglądać po złączeniu :-)
Napisano 24 Kwiecień 200717 l po złączeniu pewnie nic nie będzie widać ;) ale modelik piękny renderek też daje rade
Napisano 24 Kwiecień 200717 l Autor QbisieQ- thx :D ja tez jestem ciekaw pecet- dzieki! po złączeniu pewnie nic nie będzie widać ;) no i juz czesci nie widac :) ale jak mnie takie dlubanie cieszy :D
Napisano 24 Kwiecień 200717 l Bradzo, bardzo, bardzo, a nawet jeszcze bardziej cool. Dawaj dalej bo nieźle Ci to idzie. Pozdro.