ttaaddeekk Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 no i stalo sie ;( przeszedlem na ciemna strone :D 8h roboty MR nothing fancy
MaGuu Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Witaj młody padawanie po ciemnej stronie mocy...jednakże do osiągnięcia przez Ciebie maksimum umiejętności jedi, użyj VRay mocy ! :) Ostatnia wizka najlepsza.
maverick sheep Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 nom witamy na w komercyjnym swiecie wizualizacji :P co do dyzajnu te rolety po prawej jakis dziwny material wiecej da sie z tego wycisnac standardowy kamien z maxa w polaczeniu z tym jasnym drewnem jakos dziwnie wyglada, i kolor szary mebli jest malo atrakcyjny swiatelko przyjemne ale tak jak radzi MaGuu przejdz na falreja bedzie szybciej ladniej efektowniej (zwlaszcza po wprowadzeniu sun&sky samo sie robi ;) btw. taka niescislosc 300 jeszcze nie wyszli na dvd :P i dziwny ci sie krzyzyk zrobil na ekranie bialo zolty pozdrawiam
maciekG Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 vizka vizką....ale ten kadr na tv... :D fajnie wyszedl ten kamien na pierwszym i trzecim... ale troche sie rozjechala perspektywa...widac na krzesle...
LHT Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 vraya uzywaja tylko lamy lol ;) i czasen nielamy którym żaden inny engine renderujący nie działa prócz scaneline'a :) jak na pierwszą wizke to mnie sie podoba, mi wizki idą jak krew z nosa :) - póki co
tweety Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 witaj w rodzinie :) fajnie wyszło, ale widać trochę kiepskie AA (na zasłonach). Pozdrawiam
patry Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Witam :) Fajne, ale materiały można by jeszcze troszke dopracować :)
hcpiter Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 vraya uzywaja tylko lamy lol ;) heheheh ciekawe ciekawe :D a mR`a do vizek sadomasochisci ;) scenka ogolnie fajna ale render i materialy do dopracowania :) pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 no i stalo sie ;( przeszedlem na ciemna strone :D Ha! i masz za swoje bo render zkaszaniony :P AA is procreating...
Gość Raffaello Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 8h???!!!! to dla mnie speed modeling! gratki za to! fajnie ci wyszła ta wizka, najbardziej podoba mi sie 3 renderek tadek zapomniałem dopisać abyś teraz dodal laseczkę na tym fotelu (bo one ci genialnie wychodzą) widzę ze taka mała odskocznia od bitwy, dobre na relaks ;-)))
ttaaddeekk Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Napisano 14 Kwiecień 2007 ...widzę ze taka mała odskocznia od bitwy, dobre na relaks ;-))) trzeba na ram skolowac do bitwy :D
tadzio Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 Tadek co tu duzo gadac: organike robisz swietna, a wizki/rendering musisz podskilowac. pozdr ;)
avant.garde Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 Mi się podoba. Zdecydowanie 3 najlepszy, nie ma poczucia przytłaczającej ciemności (the dark side^^). Zwłaszcza jak na 1szą vizkę i to w tak krótkim czasie. Osobiście mogę tylko pozazdrościć takiego startu (ehhh, muszę się naumieć robić vizki:P)
Kuciel Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 jak na pierwsza to nie jest tragicznie, ale moglo byc lepiej :P
RedMag Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Co tak wszyscy z tym 300 :) wszędzie tylko cytują "This is sparta!" zresztą oglądałem film i mi się podobał więc... uff ale od tematu odzszedłem no cóż więc scenka spoko ale musisz doszlifować ten plastik ;)
xMark Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 vraya uzywaja tylko lamy lol ;) witam. mialem bardzo dluga przerwe ale powoli mam zamiar wrocic do 3D. ale czemu vraya uzywaja tylko lamy? cos sie pozmienialo?
Rekomendowane odpowiedzi