Napisano 12 Kwiecie艅 200718 l no i stalo sie ;( przeszedlem na ciemna strone :D 8h roboty MR nothing fancy
Napisano 12 Kwiecie艅 200718 l Witaj m艂ody padawanie po ciemnej stronie mocy...jednak偶e do osi膮gni臋cia przez Ciebie maksimum umiej臋tno艣ci jedi, u偶yj VRay mocy ! :) 聽 Ostatnia wizka najlepsza.
Napisano 12 Kwiecie艅 200718 l nom witamy na w komercyjnym swiecie wizualizacji :P co do dyzajnu te rolety po prawej jakis dziwny material wiecej da sie z tego wycisnac standardowy kamien z maxa w polaczeniu z tym jasnym drewnem jakos dziwnie wyglada, i kolor szary mebli jest malo atrakcyjny swiatelko przyjemne ale tak jak radzi MaGuu przejdz na falreja bedzie szybciej ladniej efektowniej (zwlaszcza po wprowadzeniu sun&sky samo sie robi ;) btw. taka niescislosc 300 jeszcze nie wyszli na dvd :P i dziwny ci sie krzyzyk zrobil na ekranie bialo zolty pozdrawiam
Napisano 13 Kwiecie艅 200718 l vizka vizk膮....ale ten kadr na tv... :D fajnie wyszedl ten kamien na pierwszym i trzecim... ale troche sie rozjechala perspektywa...widac na krzesle...
Napisano 13 Kwiecie艅 200718 l vraya uzywaja tylko lamy lol聽 ;) 聽 i czasen nielamy kt贸rym 偶aden inny engine renderuj膮cy nie dzia艂a pr贸cz scaneline'a :) 聽 jak na pierwsz膮 wizke to mnie sie podoba, mi wizki id膮 jak krew z nosa :) - p贸ki co
Napisano 13 Kwiecie艅 200718 l witaj w rodzinie :) fajnie wysz艂o, ale wida膰 troch臋 kiepskie AA (na zas艂onach). 聽 Pozdrawiam
Napisano 13 Kwiecie艅 200718 l vraya uzywaja tylko lamy lol聽 ;) 聽 heheheh ciekawe ciekawe :D a mR`a do vizek sadomasochisci ;) scenka ogolnie fajna ale render i materialy do dopracowania :) pozdrawiam
Napisano 13 Kwiecie艅 200718 l no i stalo sie ;( przeszedlem na ciemna strone :D Ha! i masz za swoje bo render zkaszaniony :P AA is procreating...
Napisano 13 Kwiecie艅 200718 l 8h???!!!! to dla mnie speed modeling! gratki za to! fajnie ci wysz艂a ta wizka, najbardziej podoba mi sie 3 renderek 聽 tadek zapomnia艂em dopisa膰 aby艣 teraz dodal laseczk臋 na tym fotelu (bo one ci genialnie wychodz膮) widz臋 ze taka ma艂a odskocznia od bitwy, dobre na relaks ;-)))
Napisano 14 Kwiecie艅 200718 l Autor ...widz臋 ze taka ma艂a odskocznia od bitwy, dobre na relaks ;-))) 聽 trzeba na ram skolowac do bitwy :D
Napisano 17 Kwiecie艅 200718 l Tadek co tu duzo gadac: organike robisz swietna, a wizki/rendering musisz podskilowac. pozdr ;)
Napisano 17 Kwiecie艅 200718 l Mi si臋 podoba. Zdecydowanie 3 najlepszy, nie ma poczucia przyt艂aczaj膮cej ciemno艣ci (the dark side^^). Zw艂aszcza jak na 1sz膮 vizk臋 i to w tak kr贸tkim czasie. Osobi艣cie mog臋 tylko pozazdro艣ci膰 takiego startu (ehhh, musz臋 si臋 naumie膰 robi膰 vizki:P)
Napisano 18 Kwiecie艅 200718 l Co tak wszyscy z tym 300 :) wsz臋dzie tylko cytuj膮 "This is sparta!" zreszt膮 ogl膮da艂em film i mi si臋 podoba艂 wi臋c... uff ale od tematu odzszed艂em no c贸偶 wi臋c scenka spoko ale musisz doszlifowa膰 ten plastik ;)
Napisano 18 Kwiecie艅 200718 l vraya uzywaja tylko lamy lol聽 ;) 聽 witam. mialem bardzo dluga przerwe ale powoli mam zamiar wrocic do 3D. ale czemu vraya uzywaja tylko lamy? cos sie pozmienialo?