Napisano 17 Kwiecień 200717 l Bardzo podobał mi się kiedyś VW Corrado. Znalazłem w sieci taki obrazek auta z nieco unowocześnionym kształtem i postanowiłem przelać go do 3d ;) mam już maskę i zderzak, ale to banał....zaczynam od pokazania felgi.
Napisano 17 Kwiecień 200717 l fajny pomysl :) felga z obrazka rozni sie od tej wymodelowanej przez Ciebie, ale pewnie chcesz wniesc pare swoich "poprawek" do tego 2d :) podoba mi sie pozdrawiam
Napisano 17 Kwiecień 200717 l ciekawa felga, ale oryginał ładniejszy, a tak w ogóle ładny concept car tzn. fajnie nawiązuje do poprzednika
Napisano 18 Kwiecień 200717 l bardzo ciekawy pomysł koncept wygląda ciekawie ale coś ten twój model felgi odstaje od tego z rysunku popracuj jeszcze nad tym bo naprawdę ładnie to może wyjść.
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Bardzo fajny koncept, nie moge doczekac sie update'a, w ktorym bedzie juz kawalek karoserii :) :P
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Nie ma to jak zaczac od kolek :) Ale fure trzeba na czyms postawic... :) Ok, to ja czekam na efekty
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Mnie tez bardziej podoba się ta fela ze szkicu... ale cóż Twoja wizja :) Dawaj karosę bo wszyscy ciekawi :-P
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Autor No to już się tłumaczę ... Oczywiście mój model będzie trochę odbiegał od tego co widać na rysunku. Nie mam żadnych blueprintów (prócz orginalnego Corrado), zamieszczony obrazek to wszystko co posiadam :)