AGmakonts Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Witam. Kolejny tutek dla nowych maniaków świata 3d. Tym razem troche o mapowaniu czyli dlaczego używać unwrapa. W tutorialu pokazałem jak wygląda mapa bez mapowania i po mapowaniu oraz opcje render to texture. HI RES ok 5 min, 20 mb http://rapidshare.com/files/26715082/unwrap_agpc.rar.html 9Wiem ze na forum juz był tutek drUg'a ale raz ze nikt nie wie gdzie jest a dwa ze troche sie max od tamtego czasu zmienił) 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 nietylko dla nowych maniakow:D mi tez sie przyda, moze w koncu porzadnie przysiade do tego unwrapa:) dzieki bardzo ag:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Dzięki AG ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 dzięki, nie cierpię Unwrapa może się przełamię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 hehe wlasnie sie chcialem za to brac :) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 9Wiem ze na forum juz był tutek drUg'a ale raz ze nikt nie wie gdzie jest a dwa ze troche sie max od tamtego czasu zmienił) Szkoda że nie wykorzystałeś tych głównych zmian w unwrapie, mogłeś pokazać jak to łatwiej zrobić zaznaczając seamy, oszczędziło by to trochę roboty. No i modelowanie mogłeś darować ;) Poza tym spoko, początkującym na pewno się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Plisss ludzie tylko nie rapid? Od grafy to jesteście mastachami ale od neta to chyba nie bardzo (bez urazy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 niby czemu temporal ? a mzoe to Ty nie potrafisz sobie z nim poradzic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 bo rapid to syf ale i tak dzięki za tutka choć za dużo się z niego nie nauczyłem ale może rok temu byłoby inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 jakiego kodeka trzeba mieć żeby to otworzyć ? nie chce mi ruszyć:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2007 jak bede na swoim kompie to napisze, sorki zapomniałem o tym a co do rapida ja tam go kocham jak mi idzie 900 kbps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 pewnie tscc codec :) ja tam mam paczke z klmcodec i wszystko mi odtwarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2007 tak qba tscc:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 21 Kwiecień 2007 Share Napisano 21 Kwiecień 2007 Many thanx mon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek07 Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 dzięki, jeszcze nie obejrzałem, bo czekam na Rapidzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GerL@nT Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 Wielkie dzięki, respekt leci:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
songokan Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 czy ktoś może jeszcze raz go wrzucić na rapida? :) link nie działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość EZio12345 Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 wrzuccie np na przeklej bo rapid to syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 a megaupload.com może być? http://www.megaupload.com/?d=IGJ7S9MN pamiętaj, tam jest takie małe serduszko pod avatarem :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi