Napisano 19 Kwiecień 200717 l Wśród filmów zakwalifikowanych do oficjalnej selekcji 60 Międzynarodowego Festiwalu Filmowego w Cannes znalazła się polska produkcja "Arka". Ten krótkometrażowy film animowany to wspólny projekt Grzegorza Jonkajtysa (reżyser, producent) oraz Marcina Kobyleckiego (producent), który będzie zmagał się ze swoimi konkurentami w kategorii "film krótkometrażowy". Więcej: http://www.max3d.pl/indexkom.php?ID=2009
Napisano 19 Kwiecień 200717 l w końcu, jestem bardzo ciekaw co z tego wyszło animacje będzie trzeba poddać szczególnej krytyce :]
Napisano 19 Kwiecień 200717 l ja wiem? To jest wydaje mi się ciekawy pomysł/opowieść; trudno zarzucić zespołowi, że "nie umie" albo "nie wyszło tak jak chciał". W końcu zjedli na tym zęby;) No i nie wszystko jest CG. Oczywiście odbiór będzie subiektywny- film może się podobać i nie podobać. Ja tam czekam!;)
Napisano 19 Kwiecień 200717 l gratsy dla zespołu ludzi którzy pomimo wszelkich przeciwności kapryśnego losu twardo dociągnęli film do końca :)
Napisano 19 Kwiecień 200717 l wlasnie ogladalem 2 trailer :) wypasik, klimat zbudowany swietnie, bardzo dobrze wspolgra z dzwiekiem:) gratulejszyn btw:D
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Trailer się super prezentuję ! Bardzo fajnie widzieć tak zmotywowanych Polaków dążących do celu, to jeszcze bardziej podbudowuję ! Jednak Polak a właściwie Polacy potrafią ! :)
Napisano 19 Kwiecień 200717 l no to milo, gratuluje. Nie wiem czy pan Jonkajtys tu zagladnie, moze zostanie zaproszony na forum jak inni artysci ? Chcialbym jakies pytanie zadac odnosnie samej produkcji ale i nie tylko, bo np interesuje mnie sprawa jak sie dostac do CafeFX :), ciekawe czy spore wymagania i jakie folio mialoby zadecydowac o tym, iz zdecyduja sie chociazby na przeczytanie imienia i nazwiska kandydata :P albo chociazby, zeby miec udzial w tego typu produkcjach :]
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak z Katedra, ze juz juz o maly wlos, a tu wygrywa jakis gniot amierikansky. pozdr