Tomek Kosiorek Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 chciałem zapytać: czy jest sens możliwości dawania punktów w takich działach jak np. galeria? Mi to wisi, ale na swoim przykładzie zobaczyłem, ze mozna otrzymać punkt na - kiedy np. napiszę, ze w czyjejś pracy nic nie widzę; rozzłoszczony autor oczywiście przyznaje punkt negatywny co jest trochę smieszne...
Leleń Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 galeria, no ja mam wiekszosc pkt z tego dzialu :P i fakt moga dac negatywa, ale to przewaznie nowi userzy tak wybuchaja, a ich glosy sie nie licza (od 30postow - pkt sie podlicza, bodajze)..
Tomek Kosiorek Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Napisano 19 Kwiecień 2007 ja dalej nie wiem po co tam punkty zarówno pozytywne jak i negatywne- jak kogoś pochwalisz to dostajesz+? To bez sensu. Jak zrobisz dobrą pracę? Trafiasz na frontpage albo do Złotej Galerii- też punkty bez sensu. Więc jak powiesz komus co ma poprawić?hmmm. Chyba, że dasz instrukcje...
Vorek Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Tomek, reputację można przyznawać wszędzie. Kiedy i za co to już zależy od tego kto ten punkt przyznaje, jeżeli dostajesz negatywa za to że skrytykowałeś czyjąś pracę to już tylko świadczy o danej osobie.
KLICEK Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Gotham miał super pomysł z tym ukrytym działem. Zrobic jakis dział z dodatkowym stafem za free(videotutoriale, wywiady, artykuly), ale dostep maja userzy tylko gdy osiagna jakas ilosc repa ;) oczywiscie zartuje, no niestety teraz reputacja jest aby sobie byc :) Tomek nie zwracaj na to uwagi :)
Mr Pank Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 ja ostatno dostałem coś takiego wiem że są zielone paski ale te żółte ,co to jest do jasne ciasnej ?
Tomek Kosiorek Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Napisano 19 Kwiecień 2007 żółta kartka! Masz link do tematu:) zobacz czy nie napisałeś aby nic brzydkiego...
KLICEK Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Tomek - takiego koloru "pomaranczowego"czy tam "zóltego" (nie rozrozniam im dalton z wyboru) - to znaczy ze user ktory dał Ci punk dodani miał za mało mocy (za mały poziom reputacji) wzgledem Twojego i nie mogł przyznać Ci pkt na plus :) pozdrawiam
Mr Pank Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 właśnie nic brzydkiego nie napisałem to pewnie znowu sprawka Leruuu a kysz, a kysz ty zły demonie Edit: poprawka to nie Leru
Tomek Kosiorek Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Napisano 19 Kwiecień 2007 ło Jezu to ja oczerniam jakiegoś biedaka... przepraszam; myślałem, ze to jak w piłce:D EDIT: nie zmienia to mojego poglądu którym nie należy się przejmować:) Edycja 2: jak już o tym mowa może jakąś legendę dodać co dana ikonka oznacza? W panelu może? O i opcja anuluj gdy ktoś sie rozmyśli:) jeszcze raz przepraszam za tę "zawieruchę".:)
Destroyer Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 ja mam już kilka takich żółtych karteczek to prawie punkt :P myśle, że każdy punkt powinien się liczyć a nie tylko tych co mają odpowiednio dużą moc (Force) jak Obi One i Klicek :)
Mr Pank Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Pewnie jeszcze się okaże że przyznawane punkty żeńskie też mają inne działanie
Hindus Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 ile dobrze pamiętam to pkt ten zamieni się na dodatni w momencie gdy user który go przyznał zyska troche repa.
Topek Napisano 22 Kwiecień 2007 Napisano 22 Kwiecień 2007 imo repy powinny byc przyznawane userom na poczatku przez modow. dopiero pozniej userzy z odpowiednia iloscia repa powinni sami przyznawac repy. teraz to troche jest dziwne jesli user ktory ma te 30 (czy ile tam trzeba zeby rep byl na plus)postow nabitych nie wiadomo gdzie przyznaje repa np. w finished. najlepiej by bylo zeby user ktory sam otrzymal iles tam repa w danym dziale mogl sam przyznawac repy w tym dziale w ktorym te repy dostal
tadzio Napisano 23 Kwiecień 2007 Napisano 23 Kwiecień 2007 Topek czyli praktyczni oznaczaloby to ze w dzialach do ktorych zagladasz rzadziej nie moglbys przyznac repa gdyby ktos Ci pomogl np przez kilka miesiecy zanim nie "nabilbys" sobie sam repa...
Topek Napisano 23 Kwiecień 2007 Napisano 23 Kwiecień 2007 tadzio --> no tak by to wygladalo na poczatku. mysle jednak ze warto by sie nad czyms podobnym zastanowic.
tadzio Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 to wtedy np nowi userzy przez rok nie mogliby dawac repa by sie np odwdzieczyc za pomoc ze strony bardziej zaawansowanych userow...
Destroyer Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 to wtedy np nowi userzy przez rok nie mogliby dawac repa przez rok albo i przez całe życie ;) imo pomysł chybiony
Rekomendowane odpowiedzi