Napisano 23 Kwiecień 200717 l W tym miejscu PISZCIE, co chcielibyście aby w tym DZIALE Forum się znalazło, co Waszym zdaniem, może być przydatne a co nie. itp. itd. etc. Wasze uwagi będą dla mnie drogowskazem i wyznacznikiem do dalszego działania. Pozdrawiam.
Napisano 23 Kwiecień 200717 l Wydaje mi się, że hardware, to dość specyficzny dział. Jeśli ktoś się interesuje sprzętem, to nie będzie tutaj szukał informacji o nowinkach, testach, itd. Z kolei ci, którzy sie nie znają (lub po prostu mają sprzęt w głębokim poważaniu), są zainteresowani konkretnym zagadnieniem. Można by jednak spłodzić FAQ z pytaniami, które dość często się pojawiają: 1. czy gpu wpływa na szybkość renderingu 2. więcej ramu czy lepszy procesor 3. lcd czy crt Tyle mi przychodzi na myśl, pozdrowionka;)
Napisano 23 Kwiecień 200717 l mozna dac cos o OC, chłodzeniu ogolnie w tym dziale jest juz duzo rzeczy ktore są wazne wiec nie ma co tam wymyslac :) ten faq to dobry pomysł, mozna jakies info o SLI i podłaczeniach kilku monitorow w nim jeszcze dac :]
Napisano 23 Kwiecień 200717 l i podłaczeniach kilku monitorow w nim jeszcze dac :] Jestem jak najbardziej za;) Taki Faq to dobra sprawa. Na pewno wiele osob na tym skorzysta (na pewno ja)
Napisano 23 Kwiecień 200717 l Autor Wydaje mi się, że hardware, to dość specyficzny dział. Jeśli ktoś się interesuje sprzętem, to nie będzie tutaj szukał informacji o nowinkach, testach, itd. Z kolei ci, którzy sie nie znają (lub po prostu mają sprzęt w głębokim poważaniu), są zainteresowani konkretnym zagadnieniem. Można by jednak spłodzić FAQ z pytaniami, które dość często się pojawiają: 1. czy gpu wpływa na szybkość renderingu 2. więcej ramu czy lepszy procesor 3. lcd czy crt Tyle mi przychodzi na myśl, pozdrowionka;) OK. ;]. Pomyślim i obaczym co się z tym da zrobić, choć na podobne pytania też znajdziesz odpowiedzi w necie ;), jeśli będziesz wiedział czego szukasz. mozna dac cos o OC, chłodzeniu ogolnie w tym dziale jest juz duzo rzeczy ktore są wazne wiec nie ma co tam wymyslac :) ten faq to dobry pomysł, mozna jakies info o SLI i podłaczeniach kilku monitorow w nim jeszcze dac :] OK Chopaki. Myślę że nie będę ameryki odkrywał i zrobię tu tak jak chcialem od początku. ino musicie uzbroić się w cierpliwość bo kosmetyka tu niestety nie pomogła ;) Sorka za małe potknięcia na początku. Będę się pomału poprawiał mam nadzieję że na lepsze. A w odpowiedzi na inne pytanie z wykształcenia jestem informatykiem. I trochę czasu w swoim życiu spędziłem na składaniu, podkręcaniu, modowaniu itp. także jako takie doświadczenie mam może nie ukierunkowane na czasy renderingu ;), ale poprawię się. Obiecuję. Pozdrawiam.
Napisano 24 Kwiecień 200717 l Autor Witka i tak propozycja: podziału /o ile taki motyw wyda. ------------------------------------------------ PROCESORY, PŁYTY GŁÓWNE, PAMIĘCI RAM. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - i tu Wasze posty dotyczące w/w tematu. ------------------------------------------------ KARTY GRAFICZNE, MONITORY, URZĄDZENIA WSKAZUJĄCE - - - - - - - - - - - - - - - - - - - i tu Wasze posty dotyczące w/w tematu. ------------------------------------------------ DYSKI TWARDE, NAPĘDY OPTYCZNE, INNE - - - - - - - - - - - - - - - - - - - i tu Wasze posty dotyczące w/w tematu. ------------------------------------------------ OC, AC, NW, ZASILANIE - - - - - - - - - - - - - - - - - - - i tu Wasze posty dotyczące w/w tematu. ------------------------------------------------ INNE , ARCHIWUM, BAZAR - - - - - - - - - - - - - - - - - - - i tu Wasze posty dotyczące w/w tematu. ============================================
Napisano 24 Kwiecień 200717 l mi się podoba ten pomysł, łatwiej będzie szukać kurcze miriam rewolucje robisz :)