carlosss Napisano 23 Kwiecień 2007 Napisano 23 Kwiecień 2007 Witam, prezentuję moją pracę w Vue (będzie ich więcej). Tak jak już wspomniałem w wątku Chalek'a praca z programem jest bardzo łatwa i przyjemna, taki mały relaksik, a prace naprawdę są niczego sobie, sami oceńcie jak wyszło :). 2 godziny roboty, 10 godzin render. Jednak przekonałem się że dobre jakościowo rendery w Vue też potrzebują swoich "5 minut " :P Może by powstał w przyszłości jakiś wątek speedów z Vue kto wie :) pozdrawiam
tadzio Napisano 23 Kwiecień 2007 Napisano 23 Kwiecień 2007 witam roslinnosc po lewej - masakra, ten budynek jakis taki nie wiadomo jaki, nie rozumiem co to sie "odbija?" na piasku to zolte? na planetach AA sie posypalo, ksiezyc i niebo nawet fajne. pozdr.
Master Kiełbaster Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 oł dżizas ta flara... i te niebo... i te planety... i ten render... na jakim kompie to robiłeś? taki podgląd się renderuje góra 5 minut...
hcpiter Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 o fu** to screen z viewportu Vue ?? masakrycznie to wygląda, wogole nie przemyslana scena i jeszcze ten budynek z shaderem metalu czy wody sam nie wiem :/ jestem na nie ! :)
carlosss Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Napisano 24 Kwiecień 2007 No cóż, skoro się nie podoba to trudno :) Była to szybka akcja, więc nad tą sceną się zbytnio nie siliłem, zrobiłem ją i tyle :)
Tores Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 Może rób trochę mniejsze te obrazki, a jak jakiś będzie dopieszczony to dasz duży bo szkoda sprzętu i prądu na tą jakość.
maverick sheep Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 sorki ale to wyglada jak wyklejanka, 2d to cos wiecej niz nalozenie wszystkich dostepnych filtrow na standardowych ustawieniach z 3d jest podobnie.. pozdrawiam
Stachu Napisano 24 Kwiecień 2007 Napisano 24 Kwiecień 2007 może i nie wygląda rewelacyjnie ale ten piasek... normalnie jak wklejony ze zdjęcia O_o
torm Napisano 25 Kwiecień 2007 Napisano 25 Kwiecień 2007 jakos to do mnie nie przemawia... poszczegolne elementy sa ok.. jak planety czy domek... ale calosc nie gra ze soba
Cruzh3r Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Niewiem czy widziałeś Terragena, oprócz tej trawy, która zresztą nie najlepiej wygląda. 2x lepszy efekt daje.Flara okropna. księżyce niewiem z jakiej okazji oświetlone od tej strony.Dodaj może jakiś ambient light. Cienie są za ostre i za czarne.
Rekomendowane odpowiedzi