Napisano 23 Kwiecień 200717 l Witam, prezentuję moją pracę w Vue (będzie ich więcej). Tak jak już wspomniałem w wątku Chalek'a praca z programem jest bardzo łatwa i przyjemna, taki mały relaksik, a prace naprawdę są niczego sobie, sami oceńcie jak wyszło :). 2 godziny roboty, 10 godzin render. Jednak przekonałem się że dobre jakościowo rendery w Vue też potrzebują swoich "5 minut " :P Może by powstał w przyszłości jakiś wątek speedów z Vue kto wie :) pozdrawiam
Napisano 23 Kwiecień 200717 l witam roslinnosc po lewej - masakra, ten budynek jakis taki nie wiadomo jaki, nie rozumiem co to sie "odbija?" na piasku to zolte? na planetach AA sie posypalo, ksiezyc i niebo nawet fajne. pozdr.
Napisano 24 Kwiecień 200717 l oł dżizas ta flara... i te niebo... i te planety... i ten render... na jakim kompie to robiłeś? taki podgląd się renderuje góra 5 minut...
Napisano 24 Kwiecień 200717 l o fu** to screen z viewportu Vue ?? masakrycznie to wygląda, wogole nie przemyslana scena i jeszcze ten budynek z shaderem metalu czy wody sam nie wiem :/ jestem na nie ! :)
Napisano 24 Kwiecień 200717 l Autor No cóż, skoro się nie podoba to trudno :) Była to szybka akcja, więc nad tą sceną się zbytnio nie siliłem, zrobiłem ją i tyle :)
Napisano 24 Kwiecień 200717 l Może rób trochę mniejsze te obrazki, a jak jakiś będzie dopieszczony to dasz duży bo szkoda sprzętu i prądu na tą jakość.
Napisano 24 Kwiecień 200717 l sorki ale to wyglada jak wyklejanka, 2d to cos wiecej niz nalozenie wszystkich dostepnych filtrow na standardowych ustawieniach z 3d jest podobnie.. pozdrawiam
Napisano 24 Kwiecień 200717 l może i nie wygląda rewelacyjnie ale ten piasek... normalnie jak wklejony ze zdjęcia O_o
Napisano 25 Kwiecień 200717 l jakos to do mnie nie przemawia... poszczegolne elementy sa ok.. jak planety czy domek... ale calosc nie gra ze soba
Napisano 26 Kwiecień 200717 l Niewiem czy widziałeś Terragena, oprócz tej trawy, która zresztą nie najlepiej wygląda. 2x lepszy efekt daje.Flara okropna. księżyce niewiem z jakiej okazji oświetlone od tej strony.Dodaj może jakiś ambient light. Cienie są za ostre i za czarne.