janko1987 Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 (edytowane) Witam wszystkich :)Dopiero zaczynam w 2D...jest miejsce gdzie każdy będziemógł zobaczyc nowe moje pracki .Żeby nie zasmiecać miejsca tu i tam będe dodawał do tego wątku nowe pracki.......Pozdrawiam wszystkich oglądających .. Edytowane 16 Październik 2008 przez janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 1 Maj 2007 Autor Share Napisano 1 Maj 2007 speedi..,...:) To tylo na razie ....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 dwa ostatnie nawet nawet :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 23 Maj 2007 Autor Share Napisano 23 Maj 2007 Helllo....po przerwie cos nowego :) małe koncepty .... Sugestie i błedy mile widziane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grudzien Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 ten pierwszy koncepcik jest nawet a ta babka z ramieniem wychodzacym z ucha smiesznie wyglada. podobaja mi sie tez te 'dwa dawne speedi' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Witam Serdecznie Nowego Użytkownika ;), w naszych szeregach . . . na początek proponuję abyś zmienił nazwę wątku na TECZKA2D: .... Pracki masz pikne, szalone i rozpędzone podobają mi się pomysły. popracuj nad ich wykończeniem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 Nom z tym jest troche trudniej :) wole zaczynac nowe pomysły bo nie mam weny chęciowej kończyć zaczętych :P:P Dzięki za koments... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artluco Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Fajnie to wygląda widać, że czujesz to co robisz. Tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 Mom lubię czasem przysiąsc i podłubac :) A tutaj jedna z moich najswieższych koncepcji do tytłu koncepcje i poprawki zawsze mile widziane... Dzięki za komentarze i odwiedziny wszystkim Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 30 Maj 2007 Autor Share Napisano 30 Maj 2007 Atu bohaterka pracki - concept do pracki Pozdrawiam niedługo cos nowego zawita :)] Pozdrawiam Janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 31 Maj 2007 Autor Share Napisano 31 Maj 2007 (edytowane) A tu cos z innej beczki..pierwszy raz miałem do czynienia z zimowym klimatem...oczywiscie jest to speedi pracka :) Edytowane 21 Maj 2008 przez janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2007 (edytowane) Witam witam:) prezentuje moje najświeższe dokonania :) osobiście te dwie pracki strasznie mi sie podobają głównie ich klimat,oczywiście można by nad nimi jesszcze posiedzieć:):P Pozdrawiam Edytowane 21 Maj 2008 przez janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Smutne kolory, taka szarość ta pierwsza nawet jest ciekawa a ta druga trochę nie czytelny pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 (edytowane) Troszke sprecyzowałem tło , mysle że na lepiej :) Swego czasu gdzies oglądałem koncepty Stzygi do Wiedzmina zapaliłem sie do tego potworka i oto jak mis sięon kojarzy ... Edytowane 21 Maj 2008 przez janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Niektore pracki sa naprawde dobre.. Acz w niejednej grzeszysz uzywajac bruszy o niskiej przezroczystosci...(to naprawde nie jest dobrym rozwiazaniem)Musisz popracowac takze troszq nad kolorem, choc w niektorych konceptach jest on wedug mnie trafnie dobrany. Podobaja mi sie takze niektore elementy,,a mianowicie zbroja w jednej jak i w drugiej pracy...Ale nad anatomia musisz jeszcze posiedziec.. popracuj takze nad malowaniem twarzy... Eh wymoDŻam sie a za dobrze to mi tez nie idzie,,;/ Pozdrawiam Zycze sukcesow ;P:D w pracy tworczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Dzięki za kometarz Jakób A i owszem owszem mógłbym troche dłużej posiedzieć nad niektórymi elementami tudzież twarzyczkami:) z regóły szybko staram sie malowac i rzadko ćwicze garba nad jakąś pracką więc z tąd te niedociągnięcia mysle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2007 (edytowane) Cos mnie wzięło na potworasy:) Tu kolejny WIP tym razem YETY-ego:) Any comments welcom Pozdrawiam Edytowane 21 Maj 2008 przez janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2007 (edytowane) Cos sie dzisiaj rozpędziłem:) oto kolejny koncept tym razem zimowego Krasnoluda ze zwierzakiem . Narazie speedi z Krasnala :) Pozdrawiam Edytowane 21 Maj 2008 przez janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Gdybys nie powiedział ze to krasnal, to bym nie zgadł :P. Swoją drogą mógłbyś nad jakąś pracką dłużej posiedzieć, bo same speeedy tu widać. Poazdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2007 uhh to jest baaardzo stary krasnal.. doswiadczony w ostrym zimowym klimacie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Wrzucam potwORKA :) Zapowiadany Krasnal w znliżeniu...jutro pewnie całość zzuce:)) Commenty? mile widziane Aloha....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Tymczasem załańczam pracke z ostatniej głośnej minibitwy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 12 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2007 No to Krasnal w całej okazałości..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 No to zaczynam swoje wypracowanie ;) Po pierwsze, moim zdaniem, za dużo w Twoich pracach miękkich, rozmytych bruszy. Połączone z chaotyczną kreską powodują, że wiele elementów staje się nieczytelne i bardzo .... no chaotyczne ;) Fatalnie wygląda to w przypadku tego orko-potwora. Postaraj się zamienić te mgiełki w ostre, czytelne plamy, jak np. tu: http://www.sketchthing.com/Drasgomn7.html Świetny enwajronment z krasnoludem i drzewa w pracy powyżej. We wcześniejszych pracach cieniowałeś czarnym, a tego się nie powinno robić. Unikaj tego zastępując czarny innymi kolorami i odcieniami. To chyba tyle póki co, muszę wracać do pracy ;) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 12 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Grim666: wielkie dzięki za obszerny wywód pouczający..no z czarnym to d...a zbita:P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Ot po prostu niech przezroczystosc twojego brusza nie spada ponizej 70 % ;P To łatwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Jak dla mnie ta panna na zającu zbyt przybrudzona (za dużo w tym szarości i nieczystych kolorów) ale ten krasnal całkiem sympatyczny...tylko może faktycznie zbyt rozmyty. -K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 krasnolud pierwsza klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Jakób : Dzięki za rade :) Jakka : chyba masz racyji troche - dzięki cza poćwiczyć nad tym :) Desingboot : :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Po małej przerwie dokończylem nast. projekt tym razem : cos bardziej łagodniejszego i basniowego :)...na dzień dzisiejszy jest skończona ale kto wie...:P Dzięki za wszystke rady ..POMOCNE bardzo :) Pozdrawiam i miłego oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Ale czad!! Do pełni szczęścia brakuje jakiegoś odciążającego tła z prawej strony (jakieś jaśniutkie górki czy skałki). Do tego ładnie by wyglądała gra świateł pomiędzy gałęziami z lewej. Kurde, przywaliłeś ostro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thanes Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 wow, jestem pod wrażeniem ostatniego digitala. gratulacje! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 21 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2007 grim666 : nad światełkami własnie pracuje ..ale z tą prawą stronką to rzeczywiście dobra rada - Dzięki dzięki :) thanes : Dzięki :):) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 naprawde udana pracka! ta ostatnia, aczykolwiek bardzo pzrydaloby sie mocne swiatlo od lewej strony (jak juz wczesniej wspomniano)takie wyrazne powiedzmy zolte ktore siegaloby postaci i ją całą oswiaetlalo bo widze fajnie dobrane kolroki ale wlasnie swiatla mi bardzo brakuje z kolei prawa strone mozesz zrobic mroczna i ciemna:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 mi sie bardzo podoba-wez popraw tylko delikatnie anatomie kobiety-glownie twarz,no i prawa noga chyba za bardzo zgieta, i tak jak sugeruja daj swiatlo,dla kontrastu bym zrobil chyba lewa strone ciemna,tajemnicza, swiatlo dal z prawej strony-bo jak dasz z lewej to cien drzewa wszystko przysloni(a moze i tez fajny efekt uzyskasz?;]),no i tlo jakies. Pracka moze byc naprawde full wypas,wystarczy troche posiedziec,poswiec jej czas bo moze byc ciekawie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Hooho Grimm66, Thanes ,Daroz,Nicponim>>>wielgachne dzięki za rady :) motywują zajeb..do pracy:)) Między czasie cos świeżego na ząb . MEETENG tak nazwałem tą pracke pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Nom hello tom moja wypocona propozycja do bitwy na digarcie związana z grą Loki. Wziąłem na warsztat Aztecką Szamankę . http://www.digart.pl/forum/temat/368624/dodane.html jeszcze chyba Norda wystukam ale kto wie :)... Pozdrówka i jakies byki to smialo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 wow, nice mate , keep it going ! ...oh, sorka, przecie to nie CG talk ;) bardzo fajne pracki, jak technika dogoni twoja wyobraznie to bedzie juz wogole miodzio :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2007 Razor: Dzięki stary...jak to powiadają trenning czyni mistrza .....a tu mały UPTADE concept--egipski mag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2007 Nom To sie jednak wziąłem za tego Norda i oto co mi wyszło ... Pozdrówka wszystkim mile oglądającym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 (edytowane) No to smignąlkem kolejne 2 pracki ...Miłego oglądania Great Steal and Pozdrówka Edytowane 21 Maj 2008 przez janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Pracki calkiem calkiem klimatem, ale musisz pracowac nad ich czytelnoscia bo czesto nie wiem nawet na co patrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 tak jak omen-tez nie wiem co gdzie i jak;p ale powiem ci ze jak pocwiczysz warsztat to bedziesz wymiatal;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 (edytowane) Wiem ... wyj....e nieczytelnosc za dzwi :):P Dzięki za rady Omen and Nicponim Mainen propozycjonen do aktualnej bitwy : Alchemik Pozdrówka Edytowane 21 Maj 2008 przez janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 No ale popatrz-znowu lekko nie czytelnie,czy on tą butelkę wtyka sobie do ucha?Nie no,nie wtrącam się, to Twoja wizja,ale może bardziej powinien to wąchać...a ten wybuch z tyłu? Nie ma połączenia z postacią,a przecież wiemy,że jak jakiś alchemik bierze się do pracy,to klękajcie narody,będzie wybuch;D niech ten wybuch będzie wyraźniej z nim powiązany co?-np nogą zrzuca butelkę,albo ta mieszanka co ją w ręku trzyma, wybuchnęła,bo nią potrząsnął,czy cuś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2007 Purple : troszke masz racyji a moja wizja była taka iż to nie wybuch tylko płomień (wyolbżymiony) a pozatym do alchemika ktos tam zawitał własnie a on macha ręką ,,spoko maroko wszystko pod kontrolą tylko se łykne troche oleju tyle ze przez ucho--szybciej :P:) Ale wogóle Thnx za uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 14 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2007 (edytowane) wrzuta next; Dragom Princess mały uptade : thx Mr Pank Edytowane 21 Maj 2008 przez janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Ta Princess to ma nie zły rozmiar buta i daj trochę więcej światła na cyce trzeba je trochę uwypuklić podoba mi sie MEETENG,bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 kompletnie nie czaje anatomi alchemika;/ glowa oderwana od ciala jest troche czy jak? linia barkow troche dziwna;/ dawaj jakies linearty bo narazie to z czytelnoscia jest straszny klopot, i swiatlo bardziej zdecydowana, bo teraz ciezko jest okreslic jego kierunek padania;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 (edytowane) Z alchemikeim to cięzko powiedziec :) No ale gońmy do przodu nie ma co sie oglądac ...wrzucam co nieco . Szkice jakies podrzucce jak zdobęde jakis aparaten Uwagi mile widziane Edytowane 21 Maj 2008 przez janko1987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi