Napisano 30 Kwiecień 200717 l Witam wszystkich :)Dopiero zaczynam w 2D...jest miejsce gdzie każdy będziemógł zobaczyc nowe moje pracki .Żeby nie zasmiecać miejsca tu i tam będe dodawał do tego wątku nowe pracki.......Pozdrawiam wszystkich oglądających .. Edytowane 16 Październik 200816 l przez janko1987
Napisano 23 Maj 200717 l Autor Helllo....po przerwie cos nowego :) małe koncepty .... Sugestie i błedy mile widziane :P
Napisano 24 Maj 200717 l ten pierwszy koncepcik jest nawet a ta babka z ramieniem wychodzacym z ucha smiesznie wyglada. podobaja mi sie tez te 'dwa dawne speedi'
Napisano 24 Maj 200717 l Witam Serdecznie Nowego Użytkownika ;), w naszych szeregach . . . na początek proponuję abyś zmienił nazwę wątku na TECZKA2D: .... Pracki masz pikne, szalone i rozpędzone podobają mi się pomysły. popracuj nad ich wykończeniem. Pozdrawiam
Napisano 25 Maj 200717 l Autor Nom z tym jest troche trudniej :) wole zaczynac nowe pomysły bo nie mam weny chęciowej kończyć zaczętych :P:P Dzięki za koments...
Napisano 29 Maj 200717 l Autor Mom lubię czasem przysiąsc i podłubac :) A tutaj jedna z moich najswieższych koncepcji do tytłu koncepcje i poprawki zawsze mile widziane... Dzięki za komentarze i odwiedziny wszystkim Pozdrawiam
Napisano 30 Maj 200717 l Autor Atu bohaterka pracki - concept do pracki Pozdrawiam niedługo cos nowego zawita :)] Pozdrawiam Janko1987
Napisano 31 Maj 200717 l Autor A tu cos z innej beczki..pierwszy raz miałem do czynienia z zimowym klimatem...oczywiscie jest to speedi pracka :) Edytowane 21 Maj 200816 l przez janko1987
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Autor Witam witam:) prezentuje moje najświeższe dokonania :) osobiście te dwie pracki strasznie mi sie podobają głównie ich klimat,oczywiście można by nad nimi jesszcze posiedzieć:):P Pozdrawiam Edytowane 21 Maj 200816 l przez janko1987
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Smutne kolory, taka szarość ta pierwsza nawet jest ciekawa a ta druga trochę nie czytelny pzdr
Napisano 8 Czerwiec 200717 l Autor Troszke sprecyzowałem tło , mysle że na lepiej :) Swego czasu gdzies oglądałem koncepty Stzygi do Wiedzmina zapaliłem sie do tego potworka i oto jak mis sięon kojarzy ... Edytowane 21 Maj 200816 l przez janko1987
Napisano 8 Czerwiec 200717 l Niektore pracki sa naprawde dobre.. Acz w niejednej grzeszysz uzywajac bruszy o niskiej przezroczystosci...(to naprawde nie jest dobrym rozwiazaniem)Musisz popracowac takze troszq nad kolorem, choc w niektorych konceptach jest on wedug mnie trafnie dobrany. Podobaja mi sie takze niektore elementy,,a mianowicie zbroja w jednej jak i w drugiej pracy...Ale nad anatomia musisz jeszcze posiedziec.. popracuj takze nad malowaniem twarzy... Eh wymoDŻam sie a za dobrze to mi tez nie idzie,,;/ Pozdrawiam Zycze sukcesow ;P:D w pracy tworczej
Napisano 8 Czerwiec 200717 l Autor Dzięki za kometarz Jakób A i owszem owszem mógłbym troche dłużej posiedzieć nad niektórymi elementami tudzież twarzyczkami:) z regóły szybko staram sie malowac i rzadko ćwicze garba nad jakąś pracką więc z tąd te niedociągnięcia mysle...
Napisano 9 Czerwiec 200717 l Autor Cos mnie wzięło na potworasy:) Tu kolejny WIP tym razem YETY-ego:) Any comments welcom Pozdrawiam Edytowane 21 Maj 200816 l przez janko1987
Napisano 9 Czerwiec 200717 l Autor Cos sie dzisiaj rozpędziłem:) oto kolejny koncept tym razem zimowego Krasnoluda ze zwierzakiem . Narazie speedi z Krasnala :) Pozdrawiam Edytowane 21 Maj 200816 l przez janko1987
Napisano 9 Czerwiec 200717 l Gdybys nie powiedział ze to krasnal, to bym nie zgadł :P. Swoją drogą mógłbyś nad jakąś pracką dłużej posiedzieć, bo same speeedy tu widać. Poazdro
Napisano 9 Czerwiec 200717 l Autor uhh to jest baaardzo stary krasnal.. doswiadczony w ostrym zimowym klimacie:P
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Autor Wrzucam potwORKA :) Zapowiadany Krasnal w znliżeniu...jutro pewnie całość zzuce:)) Commenty? mile widziane Aloha....:)
Napisano 12 Czerwiec 200717 l No to zaczynam swoje wypracowanie ;) Po pierwsze, moim zdaniem, za dużo w Twoich pracach miękkich, rozmytych bruszy. Połączone z chaotyczną kreską powodują, że wiele elementów staje się nieczytelne i bardzo .... no chaotyczne ;) Fatalnie wygląda to w przypadku tego orko-potwora. Postaraj się zamienić te mgiełki w ostre, czytelne plamy, jak np. tu: http://www.sketchthing.com/Drasgomn7.html Świetny enwajronment z krasnoludem i drzewa w pracy powyżej. We wcześniejszych pracach cieniowałeś czarnym, a tego się nie powinno robić. Unikaj tego zastępując czarny innymi kolorami i odcieniami. To chyba tyle póki co, muszę wracać do pracy ;) Powodzenia.
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Autor Grim666: wielkie dzięki za obszerny wywód pouczający..no z czarnym to d...a zbita:P Pozdrawiam
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Ot po prostu niech przezroczystosc twojego brusza nie spada ponizej 70 % ;P To łatwe
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Jak dla mnie ta panna na zającu zbyt przybrudzona (za dużo w tym szarości i nieczystych kolorów) ale ten krasnal całkiem sympatyczny...tylko może faktycznie zbyt rozmyty. -K
Napisano 20 Czerwiec 200717 l Autor Jakób : Dzięki za rade :) Jakka : chyba masz racyji troche - dzięki cza poćwiczyć nad tym :) Desingboot : :)
Napisano 20 Czerwiec 200717 l Autor Po małej przerwie dokończylem nast. projekt tym razem : cos bardziej łagodniejszego i basniowego :)...na dzień dzisiejszy jest skończona ale kto wie...:P Dzięki za wszystke rady ..POMOCNE bardzo :) Pozdrawiam i miłego oglądania
Napisano 21 Czerwiec 200717 l Ale czad!! Do pełni szczęścia brakuje jakiegoś odciążającego tła z prawej strony (jakieś jaśniutkie górki czy skałki). Do tego ładnie by wyglądała gra świateł pomiędzy gałęziami z lewej. Kurde, przywaliłeś ostro :D
Napisano 21 Czerwiec 200717 l Autor grim666 : nad światełkami własnie pracuje ..ale z tą prawą stronką to rzeczywiście dobra rada - Dzięki dzięki :) thanes : Dzięki :):) Pozdrawiam
Napisano 21 Czerwiec 200717 l naprawde udana pracka! ta ostatnia, aczykolwiek bardzo pzrydaloby sie mocne swiatlo od lewej strony (jak juz wczesniej wspomniano)takie wyrazne powiedzmy zolte ktore siegaloby postaci i ją całą oswiaetlalo bo widze fajnie dobrane kolroki ale wlasnie swiatla mi bardzo brakuje z kolei prawa strone mozesz zrobic mroczna i ciemna:) pozdro
Napisano 21 Czerwiec 200717 l mi sie bardzo podoba-wez popraw tylko delikatnie anatomie kobiety-glownie twarz,no i prawa noga chyba za bardzo zgieta, i tak jak sugeruja daj swiatlo,dla kontrastu bym zrobil chyba lewa strone ciemna,tajemnicza, swiatlo dal z prawej strony-bo jak dasz z lewej to cien drzewa wszystko przysloni(a moze i tez fajny efekt uzyskasz?;]),no i tlo jakies. Pracka moze byc naprawde full wypas,wystarczy troche posiedziec,poswiec jej czas bo moze byc ciekawie;]
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Autor Hooho Grimm66, Thanes ,Daroz,Nicponim>>>wielgachne dzięki za rady :) motywują zajeb..do pracy:)) Między czasie cos świeżego na ząb . MEETENG tak nazwałem tą pracke pozdrówka
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Autor Nom hello tom moja wypocona propozycja do bitwy na digarcie związana z grą Loki. Wziąłem na warsztat Aztecką Szamankę . http://www.digart.pl/forum/temat/368624/dodane.html jeszcze chyba Norda wystukam ale kto wie :)... Pozdrówka i jakies byki to smialo :P
Napisano 28 Czerwiec 200717 l wow, nice mate , keep it going ! ...oh, sorka, przecie to nie CG talk ;) bardzo fajne pracki, jak technika dogoni twoja wyobraznie to bedzie juz wogole miodzio :]
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Autor Razor: Dzięki stary...jak to powiadają trenning czyni mistrza .....a tu mały UPTADE concept--egipski mag
Napisano 3 Lipiec 200717 l Autor Nom To sie jednak wziąłem za tego Norda i oto co mi wyszło ... Pozdrówka wszystkim mile oglądającym :P
Napisano 9 Lipiec 200717 l Autor No to smignąlkem kolejne 2 pracki ...Miłego oglądania Great Steal and Pozdrówka Edytowane 21 Maj 200816 l przez janko1987
Napisano 9 Lipiec 200717 l Pracki calkiem calkiem klimatem, ale musisz pracowac nad ich czytelnoscia bo czesto nie wiem nawet na co patrze
Napisano 9 Lipiec 200717 l tak jak omen-tez nie wiem co gdzie i jak;p ale powiem ci ze jak pocwiczysz warsztat to bedziesz wymiatal;]
Napisano 12 Lipiec 200717 l Autor Wiem ... wyj....e nieczytelnosc za dzwi :):P Dzięki za rady Omen and Nicponim Mainen propozycjonen do aktualnej bitwy : Alchemik Pozdrówka Edytowane 21 Maj 200816 l przez janko1987
Napisano 13 Lipiec 200717 l No ale popatrz-znowu lekko nie czytelnie,czy on tą butelkę wtyka sobie do ucha?Nie no,nie wtrącam się, to Twoja wizja,ale może bardziej powinien to wąchać...a ten wybuch z tyłu? Nie ma połączenia z postacią,a przecież wiemy,że jak jakiś alchemik bierze się do pracy,to klękajcie narody,będzie wybuch;D niech ten wybuch będzie wyraźniej z nim powiązany co?-np nogą zrzuca butelkę,albo ta mieszanka co ją w ręku trzyma, wybuchnęła,bo nią potrząsnął,czy cuś...
Napisano 13 Lipiec 200717 l Autor Purple : troszke masz racyji a moja wizja była taka iż to nie wybuch tylko płomień (wyolbżymiony) a pozatym do alchemika ktos tam zawitał własnie a on macha ręką ,,spoko maroko wszystko pod kontrolą tylko se łykne troche oleju tyle ze przez ucho--szybciej :P:) Ale wogóle Thnx za uwage
Napisano 14 Lipiec 200717 l Autor wrzuta next; Dragom Princess mały uptade : thx Mr Pank Edytowane 21 Maj 200816 l przez janko1987
Napisano 14 Lipiec 200717 l Ta Princess to ma nie zły rozmiar buta i daj trochę więcej światła na cyce trzeba je trochę uwypuklić podoba mi sie MEETENG,bardzo fajne
Napisano 15 Lipiec 200717 l kompletnie nie czaje anatomi alchemika;/ glowa oderwana od ciala jest troche czy jak? linia barkow troche dziwna;/ dawaj jakies linearty bo narazie to z czytelnoscia jest straszny klopot, i swiatlo bardziej zdecydowana, bo teraz ciezko jest okreslic jego kierunek padania;/
Napisano 18 Lipiec 200717 l Autor Z alchemikeim to cięzko powiedziec :) No ale gońmy do przodu nie ma co sie oglądac ...wrzucam co nieco . Szkice jakies podrzucce jak zdobęde jakis aparaten Uwagi mile widziane Edytowane 21 Maj 200816 l przez janko1987