imprecis Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 http://www.youtube.com/watch?v=uk2sPl_Z7ZU&mode=related&search= Zamurowało mnie jak to zobaczyłem. Pewno wielu z was już to widziało. Nie wiem co o tym myśleć, z początku myślałem, że to fotomontaż, ale z czasem wydaje mi się, że on faktycznie to namalował. Co o tym sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 ładny malunek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Robi wrażenie. Swoją drogą to lekki masochizm działać w programie, który nie posiada żadnych skrótów do narzędzi. Nie zmienia to faktu, że człowiek, który to robił talent ma (i samozaparcie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 incredible;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Od dziecka bawił się w MS Paincie i tak mu już zostało... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Synuś - http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=37250&page=218 patrz post nr 2180... EDIT Aha, więc sorrka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 3 Maj 2007 Autor Share Napisano 3 Maj 2007 Wiem, że to już było w znalezione/ciekawe. Przed założeniem tematu sprawdzałem :) Ale to powaliło mnie aż tak, że musiałem założyć nowy temat. Myślałem, że będzie tu dyskusja na temat tego czy to fotomontaż czy nie. Bo dla mnie to jest niemożliwe. Po wnikliwym oglądaniu i zabawie w paincie coś mi nie pasuje narzędzie spray u niego. Normalnie strasznie pikselowate jest, a u niego w video momentami wydaje się jakby było czułe na nacisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Może jest, kto ich tam wie tych z MS. Nie mam painta, nie sprawdzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 omg :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Wiem, że to już było w znalezione/ciekawe. Przed założeniem tematu sprawdzałem :) Ale to powaliło mnie aż tak, że musiałem założyć nowy temat. Myślałem, że będzie tu dyskusja na temat tego czy to fotomontaż czy nie. Bo dla mnie to jest niemożliwe. Po wnikliwym oglądaniu i zabawie w paincie coś mi nie pasuje narzędzie spray u niego. Normalnie strasznie pikselowate jest, a u niego w video momentami wydaje się jakby było czułe na nacisk. zrobił nakładkę z interfejsem painta na photoshopa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi