OmeN2501 Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 Takie foto-monto-podmalowka dla Fabryki Slow. Troche eksperymentowalem bo technika raczej nie moja wiec walcie smialo co poprawiac :]
miriam Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 Oj to promieniowanie ;), poparzyło się :D, szkoda że tylko łapki uwidoczniłeś, ale ładniutkie, interesujący klimacik, ino taki lekki niedosyt, za mało się dzieje na drugim planie. Celowo czujnik lekko spłaszczony ? Pozdrawiam
misiekhc Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 fajniutkie podoba mnie sie edit: tylko zeby ci tego eni spieprzyli w fs (a w tym to chyba ludzi tam cwicza)
Morbid Karbid Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 hej łapki bardzo sugestywne - tutaj bym nie zmieniał. Miasto nieciekawe, tzn. domyślam się, że to miasto, bo jakoś tego nie widać. Ruiny powinny być bardziej postrzępione, może jakieś stalowe pogięte konstrukcje, dziury po oknach itd. I bardziej rozproszone i rozleglejsze żeby było. Mam wrażenie, że stalowa konstrukcja ze znakami jest tak ze 2x mniejsza niż powinna. Zresztą jak ją powiększysz to i kompozycja ci się poprawi, bo połączysz dół z górą. Miłe kolorki, jak zwykle zresztą.
OmeN2501 Napisano 9 Maj 2007 Autor Napisano 9 Maj 2007 eeeee ... a moge wiedziec w jakim celu? :D Oba sa z fotki jezeli to ci ciekawi - zreszta prawie wszystko tutaj to podmalowana fotka Dzieki za uwagi, bede robil okladke do drugiego tomu to postaram sie lepiej :]
little-ninja Napisano 11 Maj 2007 Napisano 11 Maj 2007 patrzac na lapy tego kolesia dlugo nie pociagnie :P
Remedy Napisano 12 Maj 2007 Napisano 12 Maj 2007 Jak zwykle z klasą. Bardzo dobrze się na to patrzy. Może jedynie bąble popromienne mogłyby otrzymać nieco więcej trójwymiarowości (chodzi mi o te na lewej ręce).
maronski Napisano 13 Maj 2007 Napisano 13 Maj 2007 Podobają mi się te strzępy w powietrzu no i cała graficzka też. Fajnie masz w tej Fabryce bo literek nie musisz robić. Pozdrówka stary.
Jonasz_Real Napisano 16 Maj 2007 Napisano 16 Maj 2007 Bardzo mi sie podoba pierwszy plan i "trochę" drugi. Ale trzeci, to już kompletna porażka, według mnie. Sorki...:), musiałem to powiedziec...jestem zawsze szczery.
Rekomendowane odpowiedzi