Napisano 12 Maj 200717 l Glupio prosic, ale w gruncie rzeczy nie ma nic za darmo ;] Musze byc we Wroclawiu w piatek po poludniu/wieczorem, a chcialbym przy okazji za dnia pozwiedzac wasze miasto i odwiedzic jedno miejsce. Dlatego sobie pomyslalem coby przyjechac dzien wczesniej. I tutaj kłeszczon. Czy ktos bylby na tyle wyrozumialy dla spammera, iz chcialby go przechowac jedna noc, a pozniej wyskoczyc na miasto, pozwiedzac (w mniejszym/wiekszym gronie), isc na piwko itd Oferuje darmowe lekcje vj'ingu oraz cos wyskokowego ze soba wezme (opcja dla abstynentow: cos bezalkoholowego ;p) Moze jakis mini miting, bo chetnie poznam wiecej wroclawiakow niz tych ktorzy byli w Gdansku. Pozdro i z gory dzieki... ps. mam zamiar przyjechac albo 18 albo 22.40 w czwartek.
Napisano 12 Maj 200717 l Wbijaj do mnie. W piatek kolo 22 dopiero na impreze ide, wiec mozemy polazic po Wro.
Napisano 12 Maj 200717 l No to krecimy mini-meeting: Piatek, ok. 17? Piwko w pracoFFni, mleczarni itp? Wroclawiaki pisac
Napisano 12 Maj 200717 l Jak ladna pogoda bedzie to mozna isc do pracoffni posiedziec na dziedzincu:P
Napisano 12 Maj 200717 l No to liste robim: | knysha | illy | Drakula | Plastique ? | JohnZi ? | SSn4k3
Napisano 12 Maj 200717 l Ja potwierdze sie ew. pod sam koniec, mam zjazd w weekend a boje sie ze w piatek wyjdzie cos wiekszego niz "piwko":]
Napisano 13 Maj 200717 l pifko wolałbym w czwartek - piątek w ostateczności (w piątki przejmuje dziecko) co do noclegu u mnie tez bez problemu - hacjenda pusta Illy kupujesz aparat ? 2000 PLN - 350D+18-55 kit+gripp+druga bateria sprzedaż natychmiastowa piszcie do listy
Napisano 15 Maj 200717 l Autor kurde, od 16 w piatek juz mam robote, wiec jestem za mitingiem w czwartek jak piksar oglosil :) da rade chlopaki?
Napisano 16 Maj 200717 l ja się dostosuję - i tak postaram sie być na Rynku od 18 - wrazie co chlipnę pifko w Związkach lub Highlanderze
Napisano 16 Maj 200717 l to 19 moze pod pregiem?? zeby pikSar sie sam nie nudzil a illy wyrobił z dojazdem... :)
Napisano 17 Maj 200717 l yyy a to tylko dla starych forumowiczow? ;D ja tutaj chyba najmlodszy stazem, i umiejetnosciami 3ds ;D
Napisano 17 Maj 200717 l belialek napisał: yyy a to tylko dla starych forumowiczow? ;D ja tutaj chyba najmlodszy stazem, i umiejetnosciami 3ds ;D już Ci pisałem - wpadaj co znaczy najmłodszy ? ważne aby Cie do knajpy wpuścili 19 pod pręgieżem - mnie ćiężko nie zauważyć
Napisano 17 Maj 200717 l Godzina 19, pod Pręgierzem. tel. kontaktowy do mnie: 601 674 940 {gdyby ktos potrzebowal} Do zobaczenia o 19.
Napisano 17 Maj 200717 l piksar - no niby tak, ale jak przegladam forum to wyglada na to ze wy sie wszyscy dobrze znacie :) a ja na tym forum od miesiaca jestem... do knajpy raczej wpuszcza, chyba ze gdzies ponizej 22lat nie wpuszczaja :)
Napisano 17 Maj 200717 l belialek napisał: piksar - no niby tak, ale jak przegladam forum to wyglada na to ze wy sie wszyscy dobrze znacie :) a ja na tym forum od miesiaca jestem... do knajpy raczej wpuszcza, chyba ze gdzies ponizej 22lat nie wpuszczaja :) kiedyś zawsze jest ten pierwszy raz, zapraszam zawsze możesz się czegoś ciekawego dowiedzieć - gadamy nie tylko o grafice
Napisano 17 Maj 200717 l kurde jakby nie praca dyplomowa to też bym sie pojawił......chce ją skończyć do końca maja, a jakby to powiedzieć, jest nadal w polu :P no nic może następnym razem. dobrej zabawy. pozdrawiam
Napisano 17 Maj 200717 l fajnie ze padac przestalo bo juz myslalem ze tak zostanie ;) potwierdzam obecnosc, chyba ze mnie cos zlego po drodze spotka ;)
Napisano 17 Maj 200717 l no i po meetingu Illy powitany na dworcu przez ambasadora max.3d.pl potem ................................................ a potem .......................
Napisano 18 Maj 200717 l Jakosc w pipe, ale nic nie poradze. Nie chce mi si enad tym siedziec ;] Z lewej: Illy, Kula, Piksar, Plastique Illy: Vorek, Plastique, Knysha z lewej: Pol vorka, Plastique, Knysha, Illy Maks czy de biacz! Knysiaczek zobaczyl ufo :* Kula, Piksar, Vorek, Plastique Jak okreslil to illy: "barman!" :D Kula podpala sreberka od swieczek: Evil Piksar: Tyle ode mnie - jakby piksar nosil tamrona na zloty to fotki bylyby lepsze ;]
Napisano 18 Maj 200717 l ouuu, yeaa :) widze pracOFFnię, górna sala, stół na samym końcu na podwyższeniu :D
Napisano 18 Maj 200717 l tweety, zgadza się :] Najlepszy motyw był taki że cała ta część był pozbawiona światła :D Na moje pytanie czy nie dało by się go włączyć barmanka powiedziała że może nam donieść więcej świeczek :D
Napisano 18 Maj 200717 l hehe. mogliście ułożyć ze świeczek logo max3d.pl :] na długim czasie ładnie by wyszło :D
Napisano 18 Maj 200717 l heh a ja dopiero do domu dotarlem :D fotki fajne, wogle spoko bylo. Nastepny raz na "poltegor in fire party" sie widzimy :)
Napisano 18 Maj 200717 l Wrocław nigdy nie odpoczywa ;) btw deus wyglądasz jak byś miecz trzymał taki hm.. ognisty :)
Napisano 18 Maj 200717 l Dobrze bylo :] Aha, gdyby ktos chcial, to w sobote sa targi organizowane przez djshop.pl - illy bedzie tam vj'owal :]. Ja na 80% ide popstrykac jakies fotki. Wiecej info tutaj - http://www.djshop.pl/workshop/ Howgh!
Napisano 20 Maj 200717 l Autor Cytat heh a ja dopiero do domu dotarlem ja tez, wlasnie teraz edit: wygrzebalem jedyna fotke jaka sie nadawala z tego zlotu