illy Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Glupio prosic, ale w gruncie rzeczy nie ma nic za darmo ;] Musze byc we Wroclawiu w piatek po poludniu/wieczorem, a chcialbym przy okazji za dnia pozwiedzac wasze miasto i odwiedzic jedno miejsce. Dlatego sobie pomyslalem coby przyjechac dzien wczesniej. I tutaj kłeszczon. Czy ktos bylby na tyle wyrozumialy dla spammera, iz chcialby go przechowac jedna noc, a pozniej wyskoczyc na miasto, pozwiedzac (w mniejszym/wiekszym gronie), isc na piwko itd Oferuje darmowe lekcje vj'ingu oraz cos wyskokowego ze soba wezme (opcja dla abstynentow: cos bezalkoholowego ;p) Moze jakis mini miting, bo chetnie poznam wiecej wroclawiakow niz tych ktorzy byli w Gdansku. Pozdro i z gory dzieki... ps. mam zamiar przyjechac albo 18 albo 22.40 w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Wbijaj do mnie. W piatek kolo 22 dopiero na impreze ide, wiec mozemy polazic po Wro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Maj 2007 Autor Share Napisano 12 Maj 2007 spoko, dzieks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 No to krecimy mini-meeting: Piatek, ok. 17? Piwko w pracoFFni, mleczarni itp? Wroclawiaki pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 pracoffnia ssie, mleczarnia ok ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 no ja tez bym skoczyl :) pracoffnia, mleczarnia whatever ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 o knysha widze ze trojkacik bedzie w pokoju:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Jak ladna pogoda bedzie to mozna isc do pracoffni posiedziec na dziedzincu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 No to liste robim: | knysha | illy | Drakula | Plastique ? | JohnZi ? | SSn4k3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Ja potwierdze sie ew. pod sam koniec, mam zjazd w weekend a boje sie ze w piatek wyjdzie cos wiekszego niz "piwko":] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 a Wór, piksar, (tłiti?) beda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 pifko wolałbym w czwartek - piątek w ostateczności (w piątki przejmuje dziecko) co do noclegu u mnie tez bez problemu - hacjenda pusta Illy kupujesz aparat ? 2000 PLN - 350D+18-55 kit+gripp+druga bateria sprzedaż natychmiastowa piszcie do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 | knysha | illy | Drakula | Plastique | pikSar ? | JohnZi ? | SSn4k3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Maj 2007 Autor Share Napisano 14 Maj 2007 Piksar, niestety kasy brak ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 illy przyjedz w czwartrek o 18 to wtedy pojdziemy na bro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 tłiti niestety będzie dopiero na weekend 1-wszego czerwca :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Maj 2007 Autor Share Napisano 14 Maj 2007 piksar, spoko, jakos tak dojade zapewne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 Vorek, a Ty jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 kurde, od 16 w piatek juz mam robote, wiec jestem za mitingiem w czwartek jak piksar oglosil :) da rade chlopaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 W czwartek to ja leże zalany na polach marsowych podczas juwenaliow;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 dla mnie czwartek ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 czwartek ok, o ktorej? widzimy sie ofkoz pod pregierzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 ja się dostosuję - i tak postaram sie być na Rynku od 18 - wrazie co chlipnę pifko w Związkach lub Highlanderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 to 19 moze pod pregiem?? zeby pikSar sie sam nie nudzil a illy wyrobił z dojazdem... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 oki jestem o 19 pod pręgierzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 co z resztą ? będziecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belialek Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 yyy a to tylko dla starych forumowiczow? ;D ja tutaj chyba najmlodszy stazem, i umiejetnosciami 3ds ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 ja na 90% bede w piątek i sobote z laską na juwenaliach:) tak tylko mówie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 yyy a to tylko dla starych forumowiczow? ;D ja tutaj chyba najmlodszy stazem, i umiejetnosciami 3ds ;D już Ci pisałem - wpadaj co znaczy najmłodszy ? ważne aby Cie do knajpy wpuścili 19 pod pręgieżem - mnie ćiężko nie zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 ok, bede :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Godzina 19, pod Pręgierzem. tel. kontaktowy do mnie: 601 674 940 {gdyby ktos potrzebowal} Do zobaczenia o 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belialek Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 piksar - no niby tak, ale jak przegladam forum to wyglada na to ze wy sie wszyscy dobrze znacie :) a ja na tym forum od miesiaca jestem... do knajpy raczej wpuszcza, chyba ze gdzies ponizej 22lat nie wpuszczaja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 piksar - no niby tak, ale jak przegladam forum to wyglada na to ze wy sie wszyscy dobrze znacie :) a ja na tym forum od miesiaca jestem... do knajpy raczej wpuszcza, chyba ze gdzies ponizej 22lat nie wpuszczaja :) kiedyś zawsze jest ten pierwszy raz, zapraszam zawsze możesz się czegoś ciekawego dowiedzieć - gadamy nie tylko o grafice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Wygląda na to że też się pojawię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 kurde jakby nie praca dyplomowa to też bym sie pojawił......chce ją skończyć do końca maja, a jakby to powiedzieć, jest nadal w polu :P no nic może następnym razem. dobrej zabawy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 fajnie ze padac przestalo bo juz myslalem ze tak zostanie ;) potwierdzam obecnosc, chyba ze mnie cos zlego po drodze spotka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 a w 3mieście leje już pół dnia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 no i po meetingu Illy powitany na dworcu przez ambasadora max.3d.pl potem ................................................ a potem ....................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 ostrooo. zaraz bedziem z illym poloweczke obalac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 Poranek po ciezkiej nocy... In loving memory of Leru... iPod's mine, bejbe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 Jakosc w pipe, ale nic nie poradze. Nie chce mi si enad tym siedziec ;] Z lewej: Illy, Kula, Piksar, Plastique Illy: Vorek, Plastique, Knysha z lewej: Pol vorka, Plastique, Knysha, Illy Maks czy de biacz! Knysiaczek zobaczyl ufo :* Kula, Piksar, Vorek, Plastique Jak okreslil to illy: "barman!" :D Kula podpala sreberka od swieczek: Evil Piksar: Tyle ode mnie - jakby piksar nosil tamrona na zloty to fotki bylyby lepsze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 ouuu, yeaa :) widze pracOFFnię, górna sala, stół na samym końcu na podwyższeniu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 tweety, zgadza się :] Najlepszy motyw był taki że cała ta część był pozbawiona światła :D Na moje pytanie czy nie dało by się go włączyć barmanka powiedziała że może nam donieść więcej świeczek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 hehe. mogliście ułożyć ze świeczek logo max3d.pl :] na długim czasie ładnie by wyszło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 heh a ja dopiero do domu dotarlem :D fotki fajne, wogle spoko bylo. Nastepny raz na "poltegor in fire party" sie widzimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 Wrocław nigdy nie odpoczywa ;) btw deus wyglądasz jak byś miecz trzymał taki hm.. ognisty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 o kurde, faktycznie :D w kazdym razie straszni emi sie podobie ta fotka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 sorki ze mnie nie bylo :( postaram sie wam kibicowac podczas pozaru ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 Dobrze bylo :] Aha, gdyby ktos chcial, to w sobote sa targi organizowane przez djshop.pl - illy bedzie tam vj'owal :]. Ja na 80% ide popstrykac jakies fotki. Wiecej info tutaj - http://www.djshop.pl/workshop/ Howgh! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Maj 2007 Autor Share Napisano 20 Maj 2007 heh a ja dopiero do domu dotarlem ja tez, wlasnie teraz edit: wygrzebalem jedyna fotke jaka sie nadawala z tego zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi