Gość kobusz Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 To jest moj pierwsz model 3d. nigdy wczesniej nie mialem doczynienia z zadnym programem 3d. dlatego prosze o wyrozumialos. mowcie co jest zle :D jak mnie nie zniehcecicia to moze uda sie skonczyc :D nie patrzcie na materialy bo nie sa dobre :/ bedzie trzeba robic je od nowa. czekam na ostra krytyke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Hej, wpierw rób model, bez materiałów, ale wiem jak to jest, chciałbyś już wszystko mieć, chociaż w zalążku. :) Nienajlepszym wyborem jest zaczynać od samochodu, w zwłaszcza bolidu F2007. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 No kombinuj kombinuj :> Ale zacznij od czegoś prostszego np. garbusek :) itp. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 przedewszystkim to daj większe rendery i pokaż siatke i model z standard materiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kobusz Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 wrzucam na prosbe renderki w standardzie i siatke. narazie zadnych postepow w modelowaniu bo nie mialem czasu. krytykujcie co sie da :D renderki w rozdzielczosci 800x600 mam nadzieje ze narazie wystaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 siatka jest wmiare ok, ale sam bolid troche dziwny, chyba "customowy" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kobusz Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 to jak ocenilbys moja prace. biorac pod uwage ze jest to moj pierwszy model i wszystko sam musze robic, bo niestety nie studiuje jeszcze AiU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 zawsze musisz robic wszystko sam ;] jesli chcesz to pokazywac jako swoja prace ... jesli to twoj pierwszy model ... to jest doskonaly :) pracuj dalej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robaczek Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 http://www.f1onfire.com/galeria/launch/2007/ferrari_f2007_1.html Zajrzyj tam popatrz jak takie cudo wygląda, tak nawiasem mówiąc to korzystasz z jakiś bluprints ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 jak na pierwszy model to nieźle ci to wychodzi... pracuj dalej... Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 to , ze nie studiujesz nie ma tu nic do rzeczy, studia nie zrobia z ciebie super grafika tylko twoja ciezka praca i trening...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi