Napisano 12 Maj 200717 l To jest moj pierwsz model 3d. nigdy wczesniej nie mialem doczynienia z zadnym programem 3d. dlatego prosze o wyrozumialos. mowcie co jest zle :D jak mnie nie zniehcecicia to moze uda sie skonczyc :D nie patrzcie na materialy bo nie sa dobre :/ bedzie trzeba robic je od nowa. czekam na ostra krytyke...
Napisano 12 Maj 200717 l Hej, wpierw rób model, bez materiałów, ale wiem jak to jest, chciałbyś już wszystko mieć, chociaż w zalążku. :) Nienajlepszym wyborem jest zaczynać od samochodu, w zwłaszcza bolidu F2007. :|
Napisano 12 Maj 200717 l No kombinuj kombinuj :> Ale zacznij od czegoś prostszego np. garbusek :) itp. ;P
Napisano 12 Maj 200717 l przedewszystkim to daj większe rendery i pokaż siatke i model z standard materiałem
Napisano 12 Maj 200717 l wrzucam na prosbe renderki w standardzie i siatke. narazie zadnych postepow w modelowaniu bo nie mialem czasu. krytykujcie co sie da :D renderki w rozdzielczosci 800x600 mam nadzieje ze narazie wystaczy
Napisano 12 Maj 200717 l to jak ocenilbys moja prace. biorac pod uwage ze jest to moj pierwszy model i wszystko sam musze robic, bo niestety nie studiuje jeszcze AiU
Napisano 15 Maj 200717 l zawsze musisz robic wszystko sam ;] jesli chcesz to pokazywac jako swoja prace ... jesli to twoj pierwszy model ... to jest doskonaly :) pracuj dalej pozdrawiam
Napisano 8 Grudzień 200717 l http://www.f1onfire.com/galeria/launch/2007/ferrari_f2007_1.html Zajrzyj tam popatrz jak takie cudo wygląda, tak nawiasem mówiąc to korzystasz z jakiś bluprints ?
Napisano 8 Grudzień 200717 l jak na pierwszy model to nieźle ci to wychodzi... pracuj dalej... Powodzenia!
Napisano 8 Grudzień 200717 l to , ze nie studiujesz nie ma tu nic do rzeczy, studia nie zrobia z ciebie super grafika tylko twoja ciezka praca i trening...pozdro