Napisano 4 Czerwiec 200717 l w poprzedniej edycji bylo ulatwienie, po jakims czasie sie dawalo lekki zoomout
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Taka taśma klejąca maskująca to sie chyba wabi, do malowania :) Teraz to widac:)
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Master Kiełbaster napisał: lekki zoomout dla illego :P no faktycznie deska to to nie jest, ale z drewna zrobione :D
Napisano 5 Czerwiec 200717 l chudy- Pudło Drakula-Tez chociaz odrobine bliżej Jednak nie takie łatwe :)
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Rafaello trafiony zatopiony!:) Biegiem po aparat! Inne zdjęcie, ten sam kogut
Napisano 5 Czerwiec 200717 l przekazuje pałeczkę mojemu pobratymcowi z naszego miasta Gdyni illemu -------------------- edit: SoAd zapodawaj następne
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Kawałek smoły? Wygląda generalnie jak kupa, ale mam nadzieję, że nie wrzucałbyś tu takich rzeczy;) Edit: O, myślę, że Raffaello ma rację
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Rafaello zgadł. Może odda Ci kolejkę SoAd :) PIOTREK- próbuję sobie to wyobrazić hahaha! :D
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Raczej jakiegoś gekona, warana, kameleona czy innej jaszczurki, wąż miałby łuski:)
Napisano 5 Czerwiec 200717 l LUCAS- przecież to też gady i mają łuski! ;) Bransoletka nakrapiana czy jakaś część garderoby? Bo na 100% nie jest to organiczne.
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Oj dobra, ale mimo wszystko różnią się od siebie, dość OT;) Może to jakaś damska torebka, albo pokrowiec na np. okulary. SoAd, powiedz chociaż czy ktoś był blisko:)
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Nic metalowego, żadne ubranie, ani stworzenie. Wszyscy daleko narazie...