Lucas Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 ... i jeszcze jedna odsłona, skoro już zrobiłem drugą wersję malowania to żal było nie wykorzystać:) Oczywiście mile widziane komentarze i krytyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 materiały nie najlepsze i za mało brudu jak dla mnie ale model ładny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 ciekawe malowanie :) model b.ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 dolaczam sie do opini mrkrzyska - model ladny, ale materialy zbyt czyste.. dodaj troche brudu, rdzy. Moze troche bluru wzmacniajacego efekt ruchu samolotu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 motion blura prosimy i dynamizmu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 bardzo mis sie podoba:) ale zaraz jakiego brudu trzeba jak to jest zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muminek Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 materiały nie najlepsze i za mało brudu jak dla mnie ale model ładny:) Chyba w jakiś postach Lucas'a czytałem że te białe ciapki na samolocie to wapno (ruski tak malowały jak farby nie było). Tak więc model jest przybrudzony wapnem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 czy rosjanie nie nanosili gwiazd na obydwu szkrzydlach (gora-dol)? w ten sposob jaki jest teraz to tylko amierikancy robili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 hm, moglo by byc dynamiczne, tak jak pisza ludki wyzej bardzo pomogłby mb no ale mb to polowa sukcesu bo jeszcze dodam ze z takim kadrem to o dynamike ciezko ;) pytanie: te samoloty (nie znam sie na nich) miały takie groteskowe proporcje czy to zamysl autora jest :> ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 7 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Właśnie cały ich urok tkwi w proporcjach:), takie właśnie były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Hmm przydaloby się troche popracować nad sceną , modele są ok ale i tekstura na kadłubie samolotu jest troche dziwna może spróbuj wymienić ja na jakąś camouflage? Dasz radę pokazać siatkę Ogólnie bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi