Napisano 1 Czerwiec 200717 l Temat 11 sesji: SIŁA! AKCJA! FURIA! Regulamin: Czas malowania: 1,5 h Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna Prace umieszczamy w tym wątku Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: Wybór kolejnego tematu Rekomendacja na stronie głównej serwisu. Umieszczenie pracy w galerii ZAKOŃCZENIE 11 SESJI: 08.06.2007
Napisano 1 Czerwiec 200717 l Gratki Grześ! Zasłużone zwycięstwo :D Temat też fajny a jako, że mnie nie ma od poniedziałku to wrzucam coś na szybko. Może jeszcze podziobie. Póki co troszkę ponad godzinka, PS. Pozdrawiam Kuba Ps. zeet - to jest śmieszne jak nei masz takich problemów...hehe :D
Napisano 3 Czerwiec 200717 l to i ja spróbuję . . . w końcu parę chwil mam wolnych taki przykład mam nadzieję czytelny :] o pracoholizmie, z kąd się wziął. Pozdr,
Napisano 3 Czerwiec 200717 l jakkas-jak narazie wymiata grim666- nieźle ps.ktoś kasuje posty hmm ciekawe
Napisano 3 Czerwiec 200717 l ps.ktoś kasuje posty hmm ciekawe To tylko ja ;) JakóbM skasowal post ze swoja praca, a ja skasowalem komentarze m.in. ze wzgledu na zgloszony raport o wulgaryzmach. Bym cos wrzucil, ale chwilowo nie mam sily na zadna akcje :)
Napisano 3 Czerwiec 200717 l No tak,ale w moim komentarzu nie było żadnego wulgaryzmu. to pewnie JakóbM
Napisano 4 Czerwiec 200717 l wykmorzystalem jeszcze pozostale 30min.. jak wrocilem do starego tabletu to mi znowu powracaja checi do rysowania :)
Napisano 4 Czerwiec 200717 l maciekG-> dooobre :D Thalion i Jakkas tez jak najbardziej, za to zeet moze nie za "wykonanie" ale za pomysl i przeslanie jak dla mnie zdecydowany faworyt :D