weedlog Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Temat 11 sesji: SIŁA! AKCJA! FURIA! Regulamin: Czas malowania: 1,5 h Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna Prace umieszczamy w tym wątku Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: Wybór kolejnego tematu Rekomendacja na stronie głównej serwisu. Umieszczenie pracy w galerii ZAKOŃCZENIE 11 SESJI: 08.06.2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 i znow seks :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 He he, interpretacja tematu wedle woli i upodobań :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Siła ,akcja ,furia -dobry temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Gratki Grześ! Zasłużone zwycięstwo :D Temat też fajny a jako, że mnie nie ma od poniedziałku to wrzucam coś na szybko. Może jeszcze podziobie. Póki co troszkę ponad godzinka, PS. Pozdrawiam Kuba Ps. zeet - to jest śmieszne jak nei masz takich problemów...hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 zeet: niezła praca! hehehe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 bez wzgledu na to jakie spidy sie pojawia ponizej, zeet ma moj glos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 siła przekazu, akcja obrazu, furia tworzenia :D to moj entry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Nie mogę się tym mazem równać, ale tak zupełnie przypadkiem wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thanes Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 smacznego...a raczej: spróbujcie przełknąć ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 to i ja spróbuję . . . w końcu parę chwil mam wolnych taki przykład mam nadzieję czytelny :] o pracoholizmie, z kąd się wziął. Pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 moje pierwsze skojarzenie.. narazie godzinka niecala ( i tak za dlugo.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 jakkas-jak narazie wymiata grim666- nieźle ps.ktoś kasuje posty hmm ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 ps.ktoś kasuje posty hmm ciekawe To tylko ja ;) JakóbM skasowal post ze swoja praca, a ja skasowalem komentarze m.in. ze wzgledu na zgloszony raport o wulgaryzmach. Bym cos wrzucil, ale chwilowo nie mam sily na zadna akcje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 No tak,ale w moim komentarzu nie było żadnego wulgaryzmu. to pewnie JakóbM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 wykmorzystalem jeszcze pozostale 30min.. jak wrocilem do starego tabletu to mi znowu powracaja checi do rysowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Po trwającej ponad godzinę przeprawie wstawiam swoją propozycję: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 maciekG-> dooobre :D Thalion i Jakkas tez jak najbardziej, za to zeet moze nie za "wykonanie" ale za pomysl i przeslanie jak dla mnie zdecydowany faworyt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 temat niewątpliwie niełatwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Diabelk w zylm nastroju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Rozwiniecie pomyslu grima :) Akrylami na A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 ale napackales :D tej farby :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 o zes leander dowalil...ide sie schowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi