AGmakonts Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 Po raz 3 próbuje dokończyć tą scenke. jak narazie mam tyle będzie jeszcze silos jeden, główny budynek bazy sporo śmieci itp, chce uzyskać klimat jak w starej opuszczonej kopalni z Syberii (gry) Tu taki zajawkowy render testowy
KLICEK Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 brawa za imageshacka ;))))) A tak to super :) ale screenow jeszcze nie udało misie otworzyc na miniaturkach jest ok ! powodzenia
mrkrzysiek Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 to mam nadzieje ze tym razem to skończysz :) narazie jest nie za wiele ale ładnie
Master Kiełbaster Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 brawa za imageshacka ;))))) A tak to super :) ale screenow jeszcze nie udało misie otworzyc na miniaturkach jest ok ! powodzenia załączam się do nich :* ale pierwsze 100 pix obrazka fajne :P
AGmakonts Napisano 6 Czerwiec 2007 Autor Napisano 6 Czerwiec 2007 wytłumaczy mi ktoś przy okazji czemu mi vray volumetriców nie renderuje?
Fargate Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 hmm powyższe pytanie przerasta moje aktualne umiejętności w rozwiązywaniu problemów natury technicznej :P ale skomentuje render "zajawkowy", więc spełnił on swoje zadanie i podjarałem się na dalszą cześć pracki :)
Por@szek Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 Niezle AG ;) Ale ja bym dal wyzsza ta wieze, co by mozna bylo perespektywa od ziemi fajnie sie pobawic.
AGmakonts Napisano 7 Czerwiec 2007 Autor Napisano 7 Czerwiec 2007 wysokość to nie problem bo musze i tak ją rozebrać do 1 segmentu, zmapować i zmontować na nowo, pomyśle o tym tylko nie moge przesadzać bo w kadrze mają byc jescze zmiorniki itp, sporo rzeczy będzie tez na ziemi
mrkrzysiek Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 może i małe ale ważne, że do przodu idziesz
Rekomendowane odpowiedzi