Napisano 3 Czerwiec 200717 l Po raz 3 próbuje dokończyć tą scenke. jak narazie mam tyle będzie jeszcze silos jeden, główny budynek bazy sporo śmieci itp, chce uzyskać klimat jak w starej opuszczonej kopalni z Syberii (gry) Tu taki zajawkowy render testowy
Napisano 3 Czerwiec 200717 l brawa za imageshacka ;))))) A tak to super :) ale screenow jeszcze nie udało misie otworzyc na miniaturkach jest ok ! powodzenia
Napisano 3 Czerwiec 200717 l to mam nadzieje ze tym razem to skończysz :) narazie jest nie za wiele ale ładnie
Napisano 3 Czerwiec 200717 l brawa za imageshacka ;))))) A tak to super :) ale screenow jeszcze nie udało misie otworzyc na miniaturkach jest ok ! powodzenia załączam się do nich :* ale pierwsze 100 pix obrazka fajne :P
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Autor wytłumaczy mi ktoś przy okazji czemu mi vray volumetriców nie renderuje?
Napisano 6 Czerwiec 200717 l hmm powyższe pytanie przerasta moje aktualne umiejętności w rozwiązywaniu problemów natury technicznej :P ale skomentuje render "zajawkowy", więc spełnił on swoje zadanie i podjarałem się na dalszą cześć pracki :)
Napisano 7 Czerwiec 200717 l Niezle AG ;) Ale ja bym dal wyzsza ta wieze, co by mozna bylo perespektywa od ziemi fajnie sie pobawic.
Napisano 7 Czerwiec 200717 l Autor wysokość to nie problem bo musze i tak ją rozebrać do 1 segmentu, zmapować i zmontować na nowo, pomyśle o tym tylko nie moge przesadzać bo w kadrze mają byc jescze zmiorniki itp, sporo rzeczy będzie tez na ziemi