carlosss Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Przyszedł czas na łazienkę :) jeszcze nie skończona i jest parę błędów typu frontowa ściana (przeskalowałem kafelki z podłogi + fuga :F ) piszcie co uważacie ;) http://img108.imageshack.us/my.php?image=ddadadasfs2.jpg http://img77.imageshack.us/my.php?image=ddadadas2hp6.jpg a tu fota ;) http://img459.imageshack.us/my.php?image=ceramikaimebleegoaranz0ww9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Co się bardzo podoba, to materiał umywalek;) Możesz podać sety?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 ladne nawet swiatlo. z czego to robisz, bo wyglada jak z tubadzinowskiego latalogu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 ładne kolorki ;] takie tęczowe :D / bardzo mi się podoba ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 narazie ladnie ale wydaje mi sie ze za bardzo "oczojebne" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 dodaj coś ale jak narazie ładnie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 no no, panie carlosss umywaleczki to ześ pikne odstawił :) pochwal sie materiałkiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 6 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2007 materiał opiszę później ;) tymczasem łapdejty :P "][/url] elll prysznico :D :P "][/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 śliczniutki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Stawiam, że to reflect color ciemny szary w okolicach 75% i refl. glossy na 0,85-0,95;). Chrom też ładnie wyszedł:) No ciekawe co z tego wyjdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 6 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2007 touch- prawie prawie ;) bez glossy :] a tym czasem kabinka :D "][/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 bardzo przyjemnie się na to patrzy jak na obrazek ,ale się zastanawiam czy ten czerwony by mnie nie drażnił gdybym miał taką łazienkę :), ale to już mój problem ;d. ...keep working Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 moze tylko troszke glebsze fugi? bumpa mocniejszego na fugi bym dal. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Pięęękne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 łapdejt, zbliżam się już powoli do końca, jest parę błędów do poprawienia, parę rzeczy do dodania, coś mi wyskoczyło pod ścianą, dam tam boxa z tyłu, przy prysznicu tym sposobem załatałem :D Chociaż nie wiem czemu tak się robi bo całe wnętrze jest w porządku, dziwne :| co do pytań to: tadzio robię to z aranżacji leśnej firmy "koło" tak sobie upatrzyłem na ich stronie ;) bump większy hmmm spróbuję zobaczymy jak wyjdzie :) z resztą kafelki są modelowane, według mnie szybciej i mniej nerwów się przy tym traci ;P Mtrack czas renderingu teraz wyniósł 30 min z powodu dodania paru rzeczy i podniesienia ustawień renderingu na nieco wyższy poziom, wcześniej było 15 max, konkretnie przy ostatnim łapdejcie mój komputer a raczej złom ;) to athlon 2800+ (nie mam pojęcia co ten plus oznacza :D ) 1 duży ram ;) czym, hmm jeżeli dobrze zrozumiałem to IM, secondary LC a propo materiału ceramiki to zgadujcie :D podpowiem że jest strasznie prosty ;) jak nie zgadniecie to wam powiem ;P nie ma tak łatwo ;D no i mam prośbę :P bo teraz mi IESy zostały do zrobienia między innymi, a dane z drugiego dysku jeszcze nie odzyskane ;/ i była taka strona na której było ich naprawdę sporo może ktoś mi przypomnieć? z góry thx :) dziękuję wszystkim za komentarze :D łapdejt : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Nom texturki i cała reszta to bomba normalnie :P Jak je zrobiłes i tak niezgadnę bo sie tym jeszcze nie interesowałem... Codo IES'sów to moge ci wysłacz pliczek z nimi (mam ich około 560..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 ooo to świetnie :) tylko jak mi to wyślesz :F może przez gg albo jakoś tak :) mój numer kryje się pod avatarem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 http://www.erco.com ;) Czekam na finał:) I materiał ceramiki;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 BArdzo mi sie podoba nowatorski design. Taka prostota we wnętrzu a do tego fajny shaderek. Jedynie dziwnie wygląda kontakt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Bardzo fajne, choć mógł byś dać renderki z lepsza jakością :P no i myślę że szkło kabiny nie jest z dobrego koloru, troszkę nie pasuje, z resztą zobacz jak to jest na oryginale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 15 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2007 No więc renderowało się to parę godzinek wszystko, z odpowiednią rozdziałką i wieczorem wrzucę do finished ;) tymczasem opiszę ten materiał ceramiki :P materiał ceramiczny to: refll: 25 refr:20 kolor czerwony w diffuse :D ;P ot co cała tajemnica ;) falcom ale mimo to morskie szkło mi się bardziej podoba :P a rozdziałka była testowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 Skąpo z tymi ustawieniami;) Chcesz powiedziec, że ten materiał jest jakby przezroszysty? Podajesz kolory rozumiem? R:20 G:20 B:20, czy o ok 20% schodzisz z bazowego czarnego? Pozdrawiam i czekam na finał;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 15 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2007 tak, tak jakby przezroczysty to mu daje taką "mgiełkę" :P touch a co to za różnica czy rgb czy value ? :P tu i tu wyjdzie na to samo jak wpiszesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 bardzo przyjemne kolorki, przytulna łazieneczka może nie jest to zbyt realistyczna sytuacja że przez drzwi (które są pewnie z przedpokoju) wpada tyle światła... ale fajnie wygląda więc co tam spłuczka nad klopem za bardzo sie świeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 15 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2007 hehe dzięki aniu zapraszam również do finished works :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi