Napisano 12 Czerwiec 200717 l Temat 12 sesji: Sen Regulamin: Czas malowania: 1,5 h Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna Prace umieszczamy w tym wątku Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: Wybór kolejnego tematu Rekomendacja na stronie głównej serwisu. Umieszczenie pracy w galerii ZAKOŃCZENIE 12 SESJI: 19.06.2007 ------ Przepraszam za zwłokę ale żona mnie na trzy dni "porzuciła" i ganiam za dzieckiem. Dziś moja Maryśka zrobiła mi prezent i wcześniej zasnęła, dlatego zaraz startowałem z nowym tematem, który nie jest w związku z powyższą sytuacją przypadkowy :D
Napisano 15 Czerwiec 200717 l ZAKOŃCZENIE (...) SESJI: 19.06.2007 lol, mi sie akurat wtedy sesja zaczyna ;p
Napisano 16 Czerwiec 200717 l I moje 3 grosze. Niestety nie skończyłem, bo muszę lecieć do pracy :( Troszkę ponad godzina. I link do hajresu hajres
Napisano 16 Czerwiec 200717 l chyba nie wyszlo tak jak bym chcial :( czasu braklo, ale popracuje na tym jeszcze pewnie :)
Napisano 18 Czerwiec 200717 l No to ja też może coś od siebie pokażę, mój debiut w tej bitwie... karaluchy pod poduchy :D (coś ponad godzinkę...)
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Autor Dziś wieczorkiem ustawie wątek z głosowaniem...chyba że jakiś moderator dysponujący wolnym czasem mnie uprzedzi.
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Faktycznie sformuowanie jest troche niescisle, ale zawsze liczymy wlacznie z dniem podanym w dacie zakonczenia i tak jest tez zwyczajowo przyjete w innych konkursach/regulaminach.
Napisano 19 Czerwiec 200717 l to ja nie wiem czy poza konkursem juz czy nie, ale wrzucam..zreszta to i tak for fun :) troche inaczej mialo wyjsc:)
Napisano 21 Czerwiec 200717 l Autor Sorry Chłopaki...do wieczora jestem w pracy....pewnie nie będę miał dziś czasu ustawić głosowanie. Wczoraj nie można było tego zrobić bo serwer nie chodził a dziś nie mogę..no chyba ze gdzieś koło 22. Jeśli ktoś ma czas niech czyni honory....ja postaram się dziś późno wieczorem lub jutro koło południa ustawić sondę. -K
Napisano 21 Czerwiec 200717 l Pozwolilem sobie poczynic honory :) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=39505