NCdeIgnis Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 ^^ Praca wykonana na zajęcia z Typografii =) Wykonane w 3dmaxie , wyrenderowane w Vray'u lekki post w PSie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 No to ja będę pierwszy. Modele czaszek nawet fajne, ale reszta leży oświetlenie, kompozycja materiały, troche takie nudnawe moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NCdeIgnis Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2007 w takim razie mozesz mi powiedziec czemu oświetlenie, kompozycja,materiały leza?:> i co dodac/zmienic zeby nudne nie bylo;) jestem otwarty na wszelkie propozycje;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 na miniaturce to nawet fajnie sie prezentuje, ale jak zobaczyłem powiększenie... imho trzeba ustawienia GI podrasować, materiały poprawić (ja bym na czaszkach dał ekstralekkie sss, a materiał jeden z tych co tak nietypowo odbijają światło, nie pamiętam jak to sie nazywa). Teraz to się będe już czepiał, ale czaszki są identyczne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 czachy super, ale faktycznie reszta wymaga dopieszczenia stół, łańcuch i ten materiał wyglądają jak 2D, strasznie płaskie, materiał dodatkowo jakby przepalony z lekka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NCdeIgnis Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2007 kurcze a mi sie wydawalo, ze wyglada jak na obrazach Caravagia i mu podobnych;) heh ok trza przysiąść ale musze jeszcze dokonczyc jeden zaczety model;) (smoka:] na bitwe mial byc ale mi wiele rzeczy wypadlo:P ) wiec to pewnie zrobie potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Swiatło lezy :/ Nie idz w strone mistrzów, tylko skomponuj światło tak zeby pomagało scenie ;) bo mozna z tego wyciągąc duzo jeszcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 lol... mi sie podoba.. a co do tego materialu pod czaszka to jak go zrobiles ? czego uzyles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 a mi sie podoba bo wreszcie cos innego..:) az sie niedobrze robi od tych wizek... samochodow.. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Jak na zajęcia to ujdzie:p Nie podoba mi się wcale, jedynie czaszka, jako czaszka sama w sobie ujdzie. Światło i co za tym idzie, kontrast przesadzony.. Tribal na stole ni w d..ę ni w pietruszkę. Łańcuch można jeszcze z czaszką skojarzyć.. Kompozycja wizulanie ogólnie może by i przeszła gdyby nie to co "się dzieje" w tle... Zadaj sobie pytanie: po co to wszystko tam jest? Przepraszam ale nie rozumiem tej pracy... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonus Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Szczerze nie uważam sie za specjalistę ale ta praca nic mi nie mówi. Nie rozumiem jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Nie za wiele da sie powiedziec, bo ciezko jednoznacznie okreslic jaki cel miała ta pracka albo co autor chciał przez nią przekazac - moge jedynie wytyczyc wieksze bledy czyli srednia kompozycje, oraz zbyt kontrastowa czarwien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi