Napisano 16 Czerwiec 200717 l ^^ Praca wykonana na zajęcia z Typografii =) Wykonane w 3dmaxie , wyrenderowane w Vray'u lekki post w PSie
Napisano 16 Czerwiec 200717 l No to ja będę pierwszy. Modele czaszek nawet fajne, ale reszta leży oświetlenie, kompozycja materiały, troche takie nudnawe moim zdaniem
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Autor w takim razie mozesz mi powiedziec czemu oświetlenie, kompozycja,materiały leza?:> i co dodac/zmienic zeby nudne nie bylo;) jestem otwarty na wszelkie propozycje;]
Napisano 16 Czerwiec 200717 l na miniaturce to nawet fajnie sie prezentuje, ale jak zobaczyłem powiększenie... imho trzeba ustawienia GI podrasować, materiały poprawić (ja bym na czaszkach dał ekstralekkie sss, a materiał jeden z tych co tak nietypowo odbijają światło, nie pamiętam jak to sie nazywa). Teraz to się będe już czepiał, ale czaszki są identyczne :P
Napisano 16 Czerwiec 200717 l czachy super, ale faktycznie reszta wymaga dopieszczenia stół, łańcuch i ten materiał wyglądają jak 2D, strasznie płaskie, materiał dodatkowo jakby przepalony z lekka
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Autor kurcze a mi sie wydawalo, ze wyglada jak na obrazach Caravagia i mu podobnych;) heh ok trza przysiąść ale musze jeszcze dokonczyc jeden zaczety model;) (smoka:] na bitwe mial byc ale mi wiele rzeczy wypadlo:P ) wiec to pewnie zrobie potem
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Swiatło lezy :/ Nie idz w strone mistrzów, tylko skomponuj światło tak zeby pomagało scenie ;) bo mozna z tego wyciągąc duzo jeszcze ;)
Napisano 25 Czerwiec 200717 l lol... mi sie podoba.. a co do tego materialu pod czaszka to jak go zrobiles ? czego uzyles ?
Napisano 11 Lipiec 200717 l a mi sie podoba bo wreszcie cos innego..:) az sie niedobrze robi od tych wizek... samochodow.. itd.
Napisano 11 Lipiec 200717 l Jak na zajęcia to ujdzie:p Nie podoba mi się wcale, jedynie czaszka, jako czaszka sama w sobie ujdzie. Światło i co za tym idzie, kontrast przesadzony.. Tribal na stole ni w d..ę ni w pietruszkę. Łańcuch można jeszcze z czaszką skojarzyć.. Kompozycja wizulanie ogólnie może by i przeszła gdyby nie to co "się dzieje" w tle... Zadaj sobie pytanie: po co to wszystko tam jest? Przepraszam ale nie rozumiem tej pracy... Pozdrawiam!
Napisano 13 Lipiec 200717 l Szczerze nie uważam sie za specjalistę ale ta praca nic mi nie mówi. Nie rozumiem jej
Napisano 13 Lipiec 200717 l Nie za wiele da sie powiedziec, bo ciezko jednoznacznie okreslic jaki cel miała ta pracka albo co autor chciał przez nią przekazac - moge jedynie wytyczyc wieksze bledy czyli srednia kompozycje, oraz zbyt kontrastowa czarwien.