Napisano 19 Czerwiec 200717 l hi all, taki salonik sobie zrobiłem, max, vray i ps oto wersja max'a wydaje mi się że lepsza niż moja :) moja wersja: http://images25.fotosik.pl/1/0296775634a63de5.jpg komentarze mile widziane bye
Napisano 19 Czerwiec 200717 l bardzo ładnie,tapety: bardzo fajny pomysł,mógł byś powiedzeć skąd masz texture tapety?
Napisano 19 Czerwiec 200717 l na temat projektu sie nie wypowiadam bo nie moja bajka (zwlaszcza doklejony kominek) a renderek ladny pozdro
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Autor Yaro16 z neta ale skąd konkretnie ściągłem nie pamiętam dzięki za komentarze
Napisano 19 Czerwiec 200717 l ladne swiatlo, ladne materialy,( tylko tex obicia kanapki za duza), telewizor wyglada jakby byl zrobiony z plane'a, ten obraz srednio mi pasuje... ale ogolnie malo ciekawe to wnetrze... pustawe i ...hmmm...czegos tu brakuje... inaczej mowiac ladne wykonanie, ale sam koncept nudny;) pozdr edit: przydalby sie ambient troszku;)
Napisano 19 Czerwiec 200717 l A mi się podoba klimat, w sumie mógłbym się doczepić tylko do latających lamp i ultrapłaskiego telewizora. Ale tak to ładnie. Pozdro
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Hmm. Jak dla mnie klimacik spoko, Ale ( zawsze jest ale :) odbicie w tym kominku coś nie teges. Skoro to lustro to dlaczego przyciemnia odbicie? Pozdrawiam