Napisano 25 Listopad 200321 l Witam :) Poniżej podaaję adresik strony barzdo fajnego filmiku wykonanego we flashu opowiadajacego o skótkach palenia papierosów (wierzcie mi jest przesmieszny). I to wszystko zdarzyło się na prawdę:D Pozdr Giorgione Oto ten link: http://www.antimult.ru/antimults/smokekills.htm
Napisano 25 Listopad 200321 l hahahhahahahahahhabuhahahahahha nie wytrzymam a najlepsza ta piosenka na koncu :D[lol2][lol2][lol2]
Napisano 25 Listopad 200321 l hehe swietnei ze skaczylam z palenie m ale historyjak swietna hle koncowka dobila jak i pani levinska
Napisano 25 Listopad 200321 l Dyskietka z tą animacją dołączona do każdej paczki papierosów (zamiast \"Minister zdrowia ostrzega..\") i wielkie koncerny padły by na kolana :)
Napisano 25 Listopad 200321 l oooooooo jaaaaaaaa pierrrrrrrrrr... [lol2][lol2][lol2][lol2][lol2] myślałem, że nie wyrobię :D:D:D rozwaliło mnie to, jak chińczyk leciał na WTC i tak fajnie otworzył to swoje chińskie oko :D no i końcówka zapodana z filmu Fight Club :) no i... kurde, w sumie to wszystko było zajebiste :D:D:D dzięki za link Giorgione [piwo][piwo][piwo]
Napisano 29 Listopad 200321 l Autor No problemo:D powinniście podziękowac znajomemu, który ten link wyczaił:D pozdr Giorgione