Napisano 22 Czerwiec 200717 l skończyłem go robic kilka dni temu, ale nie mielem dostepu do internetu zeby pokaza najpierw w wip'ie, sry. a wiec tak to wygląda tyl troche gorszy
Napisano 22 Czerwiec 200717 l troche krzywo w niektórych miejscach najlepiej pokaż model bez materiałów i siatex przy okacji :)
Napisano 22 Czerwiec 200717 l bez urazy, ale dla mnie to troche lipa...w modelu widać że dużo poprawiłeś ale nadal jest kilka znaczących błędów, rendery jak dla mnie mało ciekawy i ciemne (zwłaszcza tył), jeszcze brak tu tarcz, zacisków, znaczków z tyłu, kierunkowskazów na boku...
Napisano 22 Czerwiec 200717 l z dziura na rejestracje z tylu to przesadziles. czy mi sie wydaje czy lakier i studio jest takie same jak w nissanie? i wycieraczek brak :p
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Autor topek, nie nie tam bylo tylko polowa koli zcalona z kawalkiem cylindra i pare planow, a tu jest pol kuli na ktorej jest hdri i ramp(w nisanie tylko ramp bylo) i to co jest widoczne(to na czym stoi auto takie surface)
Napisano 22 Czerwiec 200717 l coś z cieniami jest nie tak, auto wisi w powietrzu, aliasing coś nie teges no i krzywizn pełno, ale takich nie planowanych ;)
Napisano 23 Czerwiec 200717 l To co powiedzieli moi poprzednicy + POST WORK. Poprawa kontrastu, koloru ew. kadrowanie to konieczność. Prosze pozwalilem sobie pofotoszopowac (jak mam wywalic to mow :P). 10 min i juz wyglada lepiej.
Napisano 15 Lipiec 200717 l szkoda ze wsystkie twoje prace są robione na podstawie tutoriali, spróbój następnym razem rzócić coś pd siebie. model ujdzie mteriały nie a render tylko płakać
Napisano 16 Lipiec 200717 l Autor zobacz to, narazie nic sie nie bedzie dzialo(bo nie mam jak tego robić) http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=39845 nie ma tutoriala