Świerk Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 http://www.swrk.vgh.pl wizualizacje architektoniczne fotorealistyczne realistyczne wizualizacje foto wizualizacje wizualizacja architektoniczna wizualizacja architektury wizualizacje wnętrz wnetrz wnetrza grafika 3D modele 3D projekty wizualizacje domów domow domki wycena wizualizacji wizualizacja swrk studio architekt architekci wizualizacji 3d studio max 3ds max 3dsmax design wizualka wizualki architektura architecture architectural visualization models
Gość George82 Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 wizualizacje architektoniczne fotorealistyczne realistyczne wizualizacje foto wizualizacje wizualizacja architektoniczna wizualizacja architektury wizualizacje wnętrz wnetrz wnetrza grafika 3D modele 3D projekty wizualizacje domów domow domki wycena wizualizacji wizualizacja swrk studio architekt architekci wizualizacji 3d studio max 3ds max 3dsmax design wizualka wizualki architektura architecture architectural visualization models W googlach nie dziala. Co do pracy, to bardzo ladne swiatelko uzyskales. Roslinnosc i budynek wygladaja na prawde fajnie. Troche przegiales z aberracja, ale calosc i tak wychodzi extra. Pozdrawiam!
oo79 Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 szkoda ze nieoswietlone od frontu, wiecej by bylo do obgadania wtedy. aberacja faktycznie zaduzaaa. mnie sie pracka podoba ale to chyba raczej nie na komercje tylko for fun .
@seba@ Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 Czesc, moze mi sie zdaje ale ze skala jest cos nie tak... :)
z1pp3r Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 za duzy DoF czuje se jakbym domek zabawke z resrowka widzial :p pozatym fajne swiatlo czuc takim letnim wieczorkiem :)
chveti Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 Imo przegięłeś abberacją. DoF w połączeniu z płaskim chodnikiem daje wrażenie makietowe stąd łatwo zgubić skalę. Jako wizka komercyjna jest mało apetyczna...Całość strasznie kłuje w oczy. Pozdrawiam.
Master Kiełbaster Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 zbyt szumna i przeostrzona i jeszcze te style warstwy na podpisie :P
3d_new_B Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 Nie śmiem komentować modeli i renderingu ale mam jedną uwagę: Czy z drzwiami jest wszystko w porządku ? Te frontowe (obok wjazdu do garażu wydają mi się trochę mniejsze od tych widocznych po lewej. O ile dobrze widzę te lewe są u góry równe z sąsiednim oknem a te od frontu są poniżej okna. A może tak ma być... EDIT: Aha i mam jeszcze pytanko: Klient chce mieć takie ogrodzenie czy to tylko tymczasowe dla potrzeb wizualizacji budynku ?
Lis Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 Pierwszą sprawą która zdradza obrazek jest gigantyczna trawa. powinna mieć z 10% aktualnej wielkości. Dalej Dof Przez niego obraz wygląda jak makieta + ogromny bump na ścianach To drzewo wystające nad dachem też nie robi najlepszego wrażenia. Żeby drzewka wyglądały lepiej możesz je sklonować obracając w miejscu i przesuwając góra dół. Zacieki na murku + drzwiczki do garażu to bardzo złe posunięcie. Wyglądają naturalnie ale strasznie ochydne. Ja nie chciałbym mieszkać wśród takich zacieków. Aberacja to też swoją drogą. Pozdrawiam.
Świerk Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Napisano 10 Lipiec 2007 dzieki za komenty ;p update w pierwszym poscie i tu:
Tores Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 Nie pasuje mi roślinność na pierwszym planie. Wygląda jakby była zrobiona do makiety. Przydałby się też otwór dymowy w kominie :). O
Rekomendowane odpowiedzi