Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cam2edchgr1600chlogodr6.th.jpg

cam3edchgr1600chrm5.th.jpg

cam1edchgr1280chshlogooq1.th.jpg

http://www.swrk.vgh.pl

wizualizacje architektoniczne fotorealistyczne realistyczne wizualizacje foto wizualizacje wizualizacja architektoniczna wizualizacja architektury wizualizacje wnętrz wnetrz wnetrza grafika 3D modele 3D projekty wizualizacje domów domow domki wycena wizualizacji wizualizacja swrk studio architekt architekci wizualizacji 3d studio max 3ds max 3dsmax design wizualka wizualki architektura architecture architectural visualization models

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gość George82
Napisano
wizualizacje architektoniczne fotorealistyczne realistyczne wizualizacje foto wizualizacje wizualizacja architektoniczna wizualizacja architektury wizualizacje wnętrz wnetrz wnetrza grafika 3D modele 3D projekty wizualizacje domów domow domki wycena wizualizacji wizualizacja swrk studio architekt architekci wizualizacji 3d studio max 3ds max 3dsmax design wizualka wizualki architektura architecture architectural visualization models

W googlach nie dziala.

Co do pracy, to bardzo ladne swiatelko uzyskales. Roslinnosc i budynek wygladaja na prawde fajnie. Troche przegiales z aberracja, ale calosc i tak wychodzi extra.

Pozdrawiam!

Napisano

szkoda ze nieoswietlone od frontu, wiecej by bylo do obgadania wtedy.

aberacja faktycznie zaduzaaa.

mnie sie pracka podoba ale to chyba raczej nie na komercje tylko for fun .

Napisano

Imo przegięłeś abberacją.

DoF w połączeniu z płaskim chodnikiem daje wrażenie makietowe stąd łatwo zgubić skalę. Jako wizka komercyjna jest mało apetyczna...Całość strasznie kłuje w oczy.

Pozdrawiam.

Napisano

Nie śmiem komentować modeli i renderingu ale mam jedną uwagę:

Czy z drzwiami jest wszystko w porządku ? Te frontowe (obok wjazdu do garażu wydają mi się trochę mniejsze od tych widocznych po lewej. O ile dobrze widzę te lewe są u góry równe z sąsiednim oknem a te od frontu są poniżej okna.

A może tak ma być...

EDIT:

Aha i mam jeszcze pytanko:

Klient chce mieć takie ogrodzenie czy to tylko tymczasowe dla potrzeb wizualizacji budynku ?

Napisano

Pierwszą sprawą która zdradza obrazek jest gigantyczna trawa. powinna mieć z 10% aktualnej wielkości.

Dalej Dof Przez niego obraz wygląda jak makieta + ogromny bump na ścianach

To drzewo wystające nad dachem też nie robi najlepszego wrażenia.

Żeby drzewka wyglądały lepiej możesz je sklonować obracając w miejscu i przesuwając góra dół.

Zacieki na murku + drzwiczki do garażu to bardzo złe posunięcie. Wyglądają naturalnie ale strasznie ochydne. Ja nie chciałbym mieszkać wśród takich zacieków.

Aberacja to też swoją drogą.

Pozdrawiam.

Napisano

Nie pasuje mi roślinność na pierwszym planie. Wygląda jakby była zrobiona do makiety. Przydałby się też otwór dymowy w kominie :). O

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności