Napisano 9 Lipiec 200717 l Uff, zmusilem sie, zeby skonczyc. Mialo byc na CGTalk, ale sie nie wyrobilem. Montaz skopany, bo animowalem pojedyncze postacie bez zadnego planu, wiec pod tym wzgledem prosze o litosc;) Scenka miala mnie rozruszac i rozruszala. Nastepne beda lepsze ;) Hope you`ll like it. edit: heh, gdyby nie to, ze publikowalem WIPa, to oglosilbym mini-konkurs na odgadniecie, jaka byla kolejnosc animowania. Bo to wyraznie widac ;)
Napisano 9 Lipiec 200717 l Animacji nie mogę się czepić bo naprawdę znasz się na tym, fajnie i płynnie. Prezentacja trochę mniej okej :P
Napisano 9 Lipiec 200717 l Bardzo ładne. Szkoda, że w planie ogólnym, w pierwszym ujęciu ten koleś po prawej np. nie pisze.
Napisano 10 Lipiec 200717 l Autor Heh, dzieki za komentarze:) Widze, ze pewnych rzeczy nie nalezy mimo wszystko olewac:)
Napisano 10 Lipiec 200717 l Światowy poziom :) Nie ma bata.. :] Modele cartoonowe i animacja też fajne przerysowana. Nie wiem, czy aktorsko bym nawet jeszcze troszkę nie nagiął niektórych gestów... ale jak chodzi o samą realizację to technicznie mucha nie siada. Cut miut i orzeszki :)
Napisano 10 Lipiec 200717 l Autor A, zapomnialem dodac, ze model i rig nie sa moje, natomiast sa ogolnie dostepne za free, do sciagniecia na http://www.rigging101.com Bezpodredni link: http://student.vfs.com/~m07goosh/rigging101/free/rigs/pm.zip Chociaz ma kilka wad, to jest jednym z moich ulubionych, jezeli nie ulubiony :)
Napisano 10 Lipiec 200717 l serwus , bardzo super fajnie :). A co sie tak w ogóle stało z 10secondclub ? pozdrawiam i życze powodzenia :)
Napisano 10 Lipiec 200717 l Autor http://reanimacja.blogspot.com/2007/06/10-second-club-reaktywacja.html ;)
Napisano 11 Lipiec 200717 l I like it. Nawet bardzo. Szczegolnie koles po prawej przykuwa uwage. Wydaje mi sie jedynie, ze pytany troche za szybko reaguje w 8 sekundzie. Ale moze po prostu sam z opoznieniem odbieram bodzce i wydaje mi sie to nienaturalne.
Napisano 11 Lipiec 200717 l Autor Hmm, rozni ludzie, rozne zestawy panvitan. Kazdy reaguje inaczej. Moze to aroganckie, ale ufam swoim decyzjom ;) Jednak rzuce na to krytycznym okiem, gdy dotre do domu. Dzieki ;)
Napisano 11 Lipiec 200717 l Świetne - jak długo nad tym siedziałeś? btw drugi głos brzmi jak Nicolas Cage.
Napisano 11 Lipiec 200717 l Autor Od rozpoczecia do zakonczenia minal miesiac;) Jakby to zebrac do kupy to wyszloby z 4-5 dni zabawy po godzinach :/
Napisano 11 Lipiec 200717 l Sie czepiam Tors albo klata jak kto woli, pisarza gdy pisze,;) powinna być odrobine w ruchu następnie pisarz sie troche spóźnia z reakcją i prawa ręka kilera po wypowiedzi troche wisi w powietrzu Jak to poprawisz to będzie po prostu wyśmienicie,ale mi i tak sie podoba dobra robota pozdr.
Napisano 11 Lipiec 200717 l Autor Racja z klata, Pank. To nie jedyna niedorobka. Widzialem to, ale juz mi sie nie chcialo wracac do tej postaci. Bede bardziej uwazal next time. Dzieki za uwagi:) P.S. Glowa "starego" podczas pisania, gdy zaczyna robic miny, tez jest imho zbyt "martwa". Chociaz poczatkowo ruszala sie bardziej, to uspokoilem ja az do bolu. Teraz mi to przeszkadza. Czasem, w odpowiednim momencie, brakuje obiektywnego spojrzenia kogos z boku. Niby bigleb lookal, ale on sie czepial bardziej aktorstwa i montazu ;)
Napisano 11 Lipiec 200717 l Mi się bardzo podoba, świetnie dobrana mimika. Widać że w modelach jest pare nie doróbek(smoothing groups?) dziwny nos ma ten co pisze..
Napisano 11 Lipiec 200717 l Autor Model mial byc smoothowany, ale ja tego nie zrobilem, bo mi sie nie podoba. Zreszta efekt widac w przypadku "killera". Okropnosc.
Napisano 13 Lipiec 200717 l super. bardzo fajne pozy, timing swietny, niezla mimika. Mozna by sie przyczepic do paru szczegolow ale nie trzeba :) pozdrawiam.
Napisano 4 Wrzesień 200717 l dobre wyczucie - wszystko naturalne - bez niepotrzebnych ruchów, dziwnych przerysowań i infantylnych gestów - wlasnie o to chodzi. A na zrzutach z viewportów dobrze widać warsztat animacji. Pozdrawiam i zycze dalszych owocnych dzialan.