Reanimator Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Uff, zmusilem sie, zeby skonczyc. Mialo byc na CGTalk, ale sie nie wyrobilem. Montaz skopany, bo animowalem pojedyncze postacie bez zadnego planu, wiec pod tym wzgledem prosze o litosc;) Scenka miala mnie rozruszac i rozruszala. Nastepne beda lepsze ;) Hope you`ll like it. edit: heh, gdyby nie to, ze publikowalem WIPa, to oglosilbym mini-konkurs na odgadniecie, jaka byla kolejnosc animowania. Bo to wyraznie widac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Animacji nie mogę się czepić bo naprawdę znasz się na tym, fajnie i płynnie. Prezentacja trochę mniej okej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 Khm, dzieki. To zrzuty z viewportow ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_new_B Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Bardzo ładne. Szkoda, że w planie ogólnym, w pierwszym ujęciu ten koleś po prawej np. nie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 :) Bo to stillka zrobiona na koniec ;) Kajam sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Zrzuty zrzutami, animacja całkiem sympatyczna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Dzieki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Supa. Piekne naturalne ruchy, nie ma nawet czego sie czepiac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 dobre to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 o kurczakens jake fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Heh, dzieki za komentarze:) Widze, ze pewnych rzeczy nie nalezy mimo wszystko olewac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Światowy poziom :) Nie ma bata.. :] Modele cartoonowe i animacja też fajne przerysowana. Nie wiem, czy aktorsko bym nawet jeszcze troszkę nie nagiął niektórych gestów... ale jak chodzi o samą realizację to technicznie mucha nie siada. Cut miut i orzeszki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Alez Ty Krzysiu lejesz miodem ;) Dzieki za sugestie ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 A, zapomnialem dodac, ze model i rig nie sa moje, natomiast sa ogolnie dostepne za free, do sciagniecia na http://www.rigging101.com Bezpodredni link: http://student.vfs.com/~m07goosh/rigging101/free/rigs/pm.zip Chociaz ma kilka wad, to jest jednym z moich ulubionych, jezeli nie ulubiony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 serwus , bardzo super fajnie :). A co sie tak w ogóle stało z 10secondclub ? pozdrawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 http://reanimacja.blogspot.com/2007/06/10-second-club-reaktywacja.html ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 I like it. Nawet bardzo. Szczegolnie koles po prawej przykuwa uwage. Wydaje mi sie jedynie, ze pytany troche za szybko reaguje w 8 sekundzie. Ale moze po prostu sam z opoznieniem odbieram bodzce i wydaje mi sie to nienaturalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2007 Hmm, rozni ludzie, rozne zestawy panvitan. Kazdy reaguje inaczej. Moze to aroganckie, ale ufam swoim decyzjom ;) Jednak rzuce na to krytycznym okiem, gdy dotre do domu. Dzieki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Świetne - jak długo nad tym siedziałeś? btw drugi głos brzmi jak Nicolas Cage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2007 Od rozpoczecia do zakonczenia minal miesiac;) Jakby to zebrac do kupy to wyszloby z 4-5 dni zabawy po godzinach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Sie czepiam Tors albo klata jak kto woli, pisarza gdy pisze,;) powinna być odrobine w ruchu następnie pisarz sie troche spóźnia z reakcją i prawa ręka kilera po wypowiedzi troche wisi w powietrzu Jak to poprawisz to będzie po prostu wyśmienicie,ale mi i tak sie podoba dobra robota pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2007 Racja z klata, Pank. To nie jedyna niedorobka. Widzialem to, ale juz mi sie nie chcialo wracac do tej postaci. Bede bardziej uwazal next time. Dzieki za uwagi:) P.S. Glowa "starego" podczas pisania, gdy zaczyna robic miny, tez jest imho zbyt "martwa". Chociaz poczatkowo ruszala sie bardziej, to uspokoilem ja az do bolu. Teraz mi to przeszkadza. Czasem, w odpowiednim momencie, brakuje obiektywnego spojrzenia kogos z boku. Niby bigleb lookal, ale on sie czepial bardziej aktorstwa i montazu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Mi się bardzo podoba, świetnie dobrana mimika. Widać że w modelach jest pare nie doróbek(smoothing groups?) dziwny nos ma ten co pisze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2007 Model mial byc smoothowany, ale ja tego nie zrobilem, bo mi sie nie podoba. Zreszta efekt widac w przypadku "killera". Okropnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 takie sobie ;) zebys w piorka nie obrosl, ale chyba za pozno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2007 Za pozno. Zarozumialy jestem od lat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 super. bardzo fajne pozy, timing swietny, niezla mimika. Mozna by sie przyczepic do paru szczegolow ale nie trzeba :) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 bardzo fajne, ładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2007 Dzieki, dzieki ;) Arku, kope lat! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 wyśmienite :) timing idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbikster Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 dobre wyczucie - wszystko naturalne - bez niepotrzebnych ruchów, dziwnych przerysowań i infantylnych gestów - wlasnie o to chodzi. A na zrzutach z viewportów dobrze widać warsztat animacji. Pozdrawiam i zycze dalszych owocnych dzialan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 no bardzo ladne / gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Alescie wygrzebali;) Dziekuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi