Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hans, [blablablablablablablablablablablablablablabla:)], nigdy nie był dzieckiem takim jak inne. Podczas gdy inne maleństwa bawiły się z kotkami, mały, brzydki Hansik bawił się kotkami...i tak rósł i rósł...

Ale łotewer...

Robię sobie taki modelik, za inspirację mogę uznać "texsaską masakrę" (tudzież "dom 1000 ciał") z lekkim odchyleniem w stronę American McGee's Alice:p

Z texturą będę chciał pojechać w "skrzywiony realizm" cokolwiek miałoby to znaczyć...

Nie wiem kiedy skończe bo dłubie w wolnych chwilach już od pewnego czasu..

Mile widziane c&c, szczególnie na temat siatki..

(wszystkich obrażonych Jasiów przepraszam z góry, to takie uniwersalne imię, taki powiedzmy Jan Nowak..)

6f339ce37cbe1239m.jpg7b7f00c6429bdbb5m.jpg317398d8da3d7aa6m.jpg69b6eba7708e6536m.jpg

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo gęsta siatka, narzuciłeś sobie jakieś limity , czy "ile wyjdzie tyle wyjdzie"?

A poza tym to ma fajny wyraz twarzy :D

Posted

Fajny Hans :D, taki przygarbiony i ta twarz seryjnego mordercy XD, ja bym jeszcze dodał procę którą by trzymała ta ręka w tej torbie:P, co do ilości poly to zgodzę się z SoAdEm, mogłoby ich być troszkę mniej chyba, że to jakiś new-gen. A zresztą ja tam na game art się nie znam:P

Posted

Proca odpada zdecydowanie! Raczej, hm, jakieś wiadro z flakami?:)

Limit zakładałem nawet do 10k (przy 2048), wyszło na razie niecałe 6000 więc tak się właśnie zastanawiam czy już go nie pociachać do 5-ciu... i texturkę standardowe 1024..

Będzie normal+spec oczywiście.

A tak BTW: Hans! To jest myśl! Tak mi się ten Jasio nie widział jakoś:p

Posted

Ja bym powiedział żeby zrobić do 5k poly, chyba że chcesz dodać jeszcze jakieś znaczące rzeczy:P

PS. fajnie, że Hans ci się spodobał, kiedyś nawet na niemiecki pisałem (tzn ja po polsku, kumpel przetłumaczył :D) bajkę o Hansie który bił inne dzieci aż w końcu przyleciał piękny krwiożerczy łabędzi i zjadł Hansa :D

Posted

Dzięki empeck:) może zmienię branżę i będę jak bracia Grimm :D

A wracając do modelu to w sumie empeck dobrze pisze zrób te 6k i będzie ok;)

btw. Gretel też zrobisz??

Posted

Dzięki empeck!

Pomyślę jeszcze nad tym limitem, bo z jednej strony 6k to tak ni malo ni dużo, a da rade przyciachać troche jeszcze...

ETA, co to jest gretel?

Posted

Lewus, model na pewno będzie dobry jak zawsze, ale z tym kazirodztwem to przesadziłeś - dzieci z kazirodczych związków nie muszą być małymi potworkami bardziej niż inne.

Tak sie zastanawiam, ja dostawałem na PM jakieś bluzgi za krytyczne uwagi na temat moderatorów, a tu takie rzeczy przechodzą;)

Posted

Nie muszą, ale mogą, jest na to duża szansa podobno, więc temu tu się udało...

W sumie to w nikogo nie celuje ani nie mam zamiaru nikogo obrażać..

bo ja to tak bajkowo-filmowo chciałem tylko no...

Ocenzurowałem post bo jeszcze dostanę za damski ch... chochołek:p

Dzięki!:)

Posted

Model zapowiada się bardzo fajnie. Jedyne, co mnie zdziwiło, to zupełnie inny wyraz twarzy od frontu i z profilu. Z przodu wygląda całkiem normalnie, z boku jak rozgarnięty inaczej :)

Posted

Zerknij na rzut izometryczny;)

Na screenie centralnie od frontu jakoś światło tak puściłem nieopatrznie:/

Z texem powinno już być lepiej...