Levus Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Hans, [blablablablablablablablablablablablablablabla:)], nigdy nie był dzieckiem takim jak inne. Podczas gdy inne maleństwa bawiły się z kotkami, mały, brzydki Hansik bawił się kotkami...i tak rósł i rósł... Ale łotewer... Robię sobie taki modelik, za inspirację mogę uznać "texsaską masakrę" (tudzież "dom 1000 ciał") z lekkim odchyleniem w stronę American McGee's Alice:p Z texturą będę chciał pojechać w "skrzywiony realizm" cokolwiek miałoby to znaczyć... Nie wiem kiedy skończe bo dłubie w wolnych chwilach już od pewnego czasu.. Mile widziane c&c, szczególnie na temat siatki.. (wszystkich obrażonych Jasiów przepraszam z góry, to takie uniwersalne imię, taki powiedzmy Jan Nowak..)
SoAd Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Bardzo gęsta siatka, narzuciłeś sobie jakieś limity , czy "ile wyjdzie tyle wyjdzie"? A poza tym to ma fajny wyraz twarzy :D
ETA Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Fajny Hans :D, taki przygarbiony i ta twarz seryjnego mordercy XD, ja bym jeszcze dodał procę którą by trzymała ta ręka w tej torbie:P, co do ilości poly to zgodzę się z SoAdEm, mogłoby ich być troszkę mniej chyba, że to jakiś new-gen. A zresztą ja tam na game art się nie znam:P
Levus Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Proca odpada zdecydowanie! Raczej, hm, jakieś wiadro z flakami?:) Limit zakładałem nawet do 10k (przy 2048), wyszło na razie niecałe 6000 więc tak się właśnie zastanawiam czy już go nie pociachać do 5-ciu... i texturkę standardowe 1024.. Będzie normal+spec oczywiście. A tak BTW: Hans! To jest myśl! Tak mi się ten Jasio nie widział jakoś:p
ETA Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ja bym powiedział żeby zrobić do 5k poly, chyba że chcesz dodać jeszcze jakieś znaczące rzeczy:P PS. fajnie, że Hans ci się spodobał, kiedyś nawet na niemiecki pisałem (tzn ja po polsku, kumpel przetłumaczył :D) bajkę o Hansie który bił inne dzieci aż w końcu przyleciał piękny krwiożerczy łabędzi i zjadł Hansa :D
_michal Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ETA - LOL, niezła bajka. Lewus, Hans dużo dobry, daj spokój z cięciem do 5k, zrób 6k i potem powiedz, że tyle zaplanowałeś :D
ETA Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dzięki empeck:) może zmienię branżę i będę jak bracia Grimm :D A wracając do modelu to w sumie empeck dobrze pisze zrób te 6k i będzie ok;) btw. Gretel też zrobisz??
Levus Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Dzięki empeck! Pomyślę jeszcze nad tym limitem, bo z jednej strony 6k to tak ni malo ni dużo, a da rade przyciachać troche jeszcze... ETA, co to jest gretel?
therealremi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Lewus, model na pewno będzie dobry jak zawsze, ale z tym kazirodztwem to przesadziłeś - dzieci z kazirodczych związków nie muszą być małymi potworkami bardziej niż inne. Tak sie zastanawiam, ja dostawałem na PM jakieś bluzgi za krytyczne uwagi na temat moderatorów, a tu takie rzeczy przechodzą;)
Levus Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Nie muszą, ale mogą, jest na to duża szansa podobno, więc temu tu się udało... W sumie to w nikogo nie celuje ani nie mam zamiaru nikogo obrażać.. bo ja to tak bajkowo-filmowo chciałem tylko no... Ocenzurowałem post bo jeszcze dostanę za damski ch... chochołek:p Dzięki!:)
Kuba Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Model zapowiada się bardzo fajnie. Jedyne, co mnie zdziwiło, to zupełnie inny wyraz twarzy od frontu i z profilu. Z przodu wygląda całkiem normalnie, z boku jak rozgarnięty inaczej :)
Levus Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Zerknij na rzut izometryczny;) Na screenie centralnie od frontu jakoś światło tak puściłem nieopatrznie:/ Z texem powinno już być lepiej...
Recommended Posts