Tas Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 siema, Niedawno zamieszczalem pare pierscionkow, oto co zrobilem przy okazji (model), a teraz dopiero wyrenderowalem. Miala byc z tego scena z naszyjnikiem z zestawu, ale zaden mi nie przypadl do gustu, wiec sceny nie ma ( mam tylko popiersie wymodelowane :) ) . Zrobilem dwie wersje, bo nie jestem pewien, ktory material lepiej(pierwszy)/ciekawiej(drugi) wypadl. Pewnie mozna by niezle efekty uzyskac w PS, ale dla mnie post to ciagle "niestabilny grunt" (hehe zboczenie zawodowe). Wiec czekam na opinie! pozdrowka! :]
lukos86 Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 Jakoś nie przekonują mnie materiały. aha Daj go do pudełeczka a nie w na takim kominie (pierwszy render)
grzegerz Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 zgadzam sie pudełeczko bedzie odpowiednie i dzieki temu bedzie wiecej refleksów przez co lepiej bedzie material wygladac. ale w sumei mis ie podoba :>
tadzio Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 sorry ale malo... jakies pol godziny roboty (max godzina).... pozdr
Tas Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Napisano 11 Lipiec 2007 tadzio: chyba nie robiles nigdy bizuterii w rhino. Troche czasu zajely mi te subtelne fileciki. No ale fakt, ze model w 4-5 h byl zrobiony. A pudeleczko moze next time bedzie. Patrzac na wystawy, bardziej podoba mi sie ten komin, niz pudelko. thx!
JackVasi Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 imo drugi materiał 100 razy lepszy. Ogolnie całkiem spoko, ale tez jestem za pudełeczkiem :)
Rekomendowane odpowiedzi