Napisano 10 Lipiec 200717 l siema, Niedawno zamieszczalem pare pierscionkow, oto co zrobilem przy okazji (model), a teraz dopiero wyrenderowalem. Miala byc z tego scena z naszyjnikiem z zestawu, ale zaden mi nie przypadl do gustu, wiec sceny nie ma ( mam tylko popiersie wymodelowane :) ) . Zrobilem dwie wersje, bo nie jestem pewien, ktory material lepiej(pierwszy)/ciekawiej(drugi) wypadl. Pewnie mozna by niezle efekty uzyskac w PS, ale dla mnie post to ciagle "niestabilny grunt" (hehe zboczenie zawodowe). Wiec czekam na opinie! pozdrowka! :]
Napisano 10 Lipiec 200717 l Jakoś nie przekonują mnie materiały. aha Daj go do pudełeczka a nie w na takim kominie (pierwszy render)
Napisano 10 Lipiec 200717 l zgadzam sie pudełeczko bedzie odpowiednie i dzieki temu bedzie wiecej refleksów przez co lepiej bedzie material wygladac. ale w sumei mis ie podoba :>
Napisano 11 Lipiec 200717 l Autor tadzio: chyba nie robiles nigdy bizuterii w rhino. Troche czasu zajely mi te subtelne fileciki. No ale fakt, ze model w 4-5 h byl zrobiony. A pudeleczko moze next time bedzie. Patrzac na wystawy, bardziej podoba mi sie ten komin, niz pudelko. thx!
Napisano 11 Lipiec 200717 l imo drugi materiał 100 razy lepszy. Ogolnie całkiem spoko, ale tez jestem za pudełeczkiem :)