OmeN2501 Napisano 16 Lipiec 2007 Napisano 16 Lipiec 2007 Regulamin: Czas malowania: 1,5 h Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna Prace umieszczamy w tym wątku Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: Wybór kolejnego tematu Rekomendacja na stronie głównej serwisu. Umieszczenie pracy w galerii ZAKOŃCZENIE 15 SESJI: 23.07.2007
ortheza Napisano 16 Lipiec 2007 Napisano 16 Lipiec 2007 kurde juz cosik podobnego bylo :) no ale trudno masta wygrał masta zapodaje temata :-D ciekawe kto pierwszy wstawi pracke
Drakula Napisano 16 Lipiec 2007 Napisano 16 Lipiec 2007 nie ma nic ze starych prac nie mozna wiec Was zaskocze ;] moze pozniej wrzuce co innego ;]
OmeN2501 Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Napisano 16 Lipiec 2007 eeeee... wyscig byl z podobnych... ale to tak zupelnie inny temat jednak, ten mi sie bardzo otwarty wydaje, szerokie pole do interpretacji :D @Drakula: Pelne zaskoczenie :D
ortheza Napisano 16 Lipiec 2007 Napisano 16 Lipiec 2007 okej, szkoda ze nie mozna starych rzeczy dac :-D mam zajefajnego kurczaka uciekajacego przed smokiem
WWWoj Napisano 17 Lipiec 2007 Napisano 17 Lipiec 2007 a to moja ucieczka od rysowania duzych i złych potworów w pracy :] Shot at 2007-07-17
purple Napisano 18 Lipiec 2007 Napisano 18 Lipiec 2007 To tera ja: Ucieczka- "Be quick, ore be dead-ucieczka z aqwarium"
mant-raz Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 mial niefarta, jego submarina poszla na dno...=)
purple Napisano 20 Lipiec 2007 Napisano 20 Lipiec 2007 mant-raz, ale o co chodzi? jaka jest ideologia? gdzie ucieczka? ps:to drugie lepsiejsie chyba;)
mant-raz Napisano 20 Lipiec 2007 Napisano 20 Lipiec 2007 heh jak nie widac to znaczy, ze nie wyszlo i tlumaczenie nic tu nie zmieni. no trudno...=)
purple Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 Dzordan bo żeś naćkał tyle tych szczegółów,to się nie dziw;D generalnie zazwyczaj polega to na odnajdowaniu,bryłowaniu ,klarowaniu pracy, a nie malowaniu jej...takie od ogółu do szczegółu,jeśli nie starcza ci czasu na namalowanie statków,to zostawiasz pieszczenie się z płomieniami i malujesz plamy statków...
artursadlos Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 daleko, poza swiat siegając wzrokiem szukać bez strachu odznaleźć ... lub zagubić sie bez reszty Shot at 2007-07-21
Azakiel Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 Tortur: pracka naprawdę fajna, klimatyczna z ładną paletą barw, ale powiedz mi jak ona ma się do tematu tygodniowego speedu. Domyślam się że on zamierza skoczyć, moze sie mylę. Dzordan bo żeś naćkał tyle tych szczegółów,to się nie dziw;D generalnie zazwyczaj polega to na odnajdowaniu,bryłowaniu ,klarowaniu pracy, a nie malowaniu jej...takie od ogółu do szczegółu,jeśli nie starcza ci czasu na namalowanie statków,to zostawiasz pieszczenie się z płomieniami i malujesz plamy statków... Purple dobrze prawi. W uproszczeniu polega to na tym zeby ilustracja na kazdym etapie pracy stanowiła czytelną całość (czyli malujemy wszystko po trochu, stopniowo wchodząc w detal). Oczywiscie nie kazdy tak robi ale podobno tak sie robić powinno :-) tutaj masz jeden z lepszych polskich tutoriali na ten temat: http://www.ef.art.pl/index.php?p=8&a=6&id=38
artursadlos Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 Azakiel : nie jest to doslowna fizyczna ucieczka. czasem uciekamy w miejsce gdzie nie znajda nas troski, problemy. lub uciekamy od swiata. daleko ale wglab siebie. lub gdzies zupelnie dalej. tekst jest wazny ktory zamiescilem z praca
Azakiel Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 Azakiel : nie jest to doslowna fizyczna ucieczka. czasem uciekamy w miejsce gdzie nie znajda nas troski, problemy. lub uciekamy od swiata. daleko ale wglab siebie. lub gdzies zupelnie dalej. tekst jest wazny ktory zamiescilem z praca Juz rozumiem, dzięki. Pudson: wrzuć swoją prackę do tematu "Overpainting", wtedy mili ludzie jak znajdą czas i ochotę to praktycznie pokazą ci co jest w niej nie tak.
purple Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 heh jak nie widac to znaczy, ze nie wyszlo i tlumaczenie nic tu nie zmieni. no trudno...=) Don't worry: nie widać za pierwszym razem,ale jakby się wpatrzeć,to widać;) niektórzy uważają, że tylko takie prace mają sens-im dłużej patrzysz,tym więcej widzisz... popatrz na moją prackę-czy da się bardziej "kawa na ławę";D? Ps:Panowie uspokójcie się-...a już nabierałam nadziei na jakieś szanse...;P
artursadlos Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 Azakiel: i niekoniecznie o skok chodzi:) pzdr
designboot Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 Pudson rządzisz :P mogłaby się budzić w sumie powoli :P
Azakiel Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 Pudson rządzisz :P mogłaby się budzić w sumie powoli :P ładnie to sie tak smiac z kolegi ^_^ , kazdy kiedyś zaczynał
purple Napisano 23 Lipiec 2007 Napisano 23 Lipiec 2007 niezły zalew prac...nie mam pojęcia kto wygra,ja stawiam na...tortura, ale to dla mnie straszna tortura;P
OmeN2501 Napisano 24 Lipiec 2007 Autor Napisano 24 Lipiec 2007 Kurde sam chcialem cos wrzucic ale mnie od netu odcieli w domu :( Moze ktos sonde postawi bo u mnie dwie lewe raczki :P
mant-raz Napisano 24 Lipiec 2007 Napisano 24 Lipiec 2007 gdyby PM nie dotarl: ta alternatywna wersja...
Rekomendowane odpowiedzi