Napisano 23 Lipiec 200717 l Witam. Sprawa wygląda tak, miałem 2 godziny na zrobienie tego, modele archinteriors, tekstury moje, barwy narzucone, światło moje, plan narzucony. Chodzi mnie o to, że chciałbym poznać pare "tajników" jak tą scenę "urealnić", nadać jej jakiegoś smaczku, plastyczności, soczystości... Narazie działam jako samouk, ale trza się wreszcie czegoś nauczyć, nie :> ? no więc scena wygląda narazie tak, 3dmax9, vray. Hmm.. wiedzę, że to jest cienkie posiadam, więc darujcie sobie prosze tego typu uwagi. Pozdrawiam.
Napisano 23 Lipiec 200717 l gdzie te modele Archinteriors bo jakos nie widze. nie ma okna, slabe oswietlenie, slabe materialy, cuda sie na scianach dzieja. trzeba jeszcze nad tym popracowac...
Napisano 24 Lipiec 200717 l Materialy to po pierwsze. Podciagnij paramety GI i rozdzielczosc cieni. Zobaczymy pozniej co z tego wyjdzie :)
Napisano 24 Lipiec 200717 l oj slabo slabo wogole nie wiem czy to ze jest ta godzina czy cos ale render jest jakis zamazany a o kolorach bo textur nie widze(drewno jest ;)) juz nie wspomne Popracuj bardziej nad ta scena a bedzie lepiej
Napisano 24 Lipiec 200717 l coś dziwnego z oświetleniem się dzieje po lewej stronie na ścianie, fotele brązowe są z czekolady albo plastiku;), ale jak na speeda to nie jest źle, . pozdrawiam:)