nielot007 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witam!! zakładam watek podobny do tego w wip'ie :) bede tu umieszczal wszystko co zrobie lp ;) na poczatek model dla firmy Teyon ( http://www.teyon.com ) :) robiony jakis czas temu :) pozdro
Kuba Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 No kozaczek :) A te wypukłości na ramionach, brzuchu i wytłoczenia na nogach to na normalu ?
Ardeni Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Chyba namodelu, bo w teyonie mają duze limity. Siatkę poka. Dalej robisz cos dla tych ludzi?
nielot007 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 kuba--> nie, wszystko to model :D a czy oni zrobia normala to nie wiem :D wsumie limit byl duuuuuuuuuuuuuzy :D chcieli jeszcze wiecej detali ale sie zbuntowalem* ;) *joke Ardeni--> nie juz nie robie robilem dwa roboty :) drugiego gdzies zgubulem :( siatki nie pokaze bo sie wstydze :D
1nS Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Wygląda ekstra. Podobają mi się proporcje rąk do reszty ciała. Tylko głowe bym jakoś zmienił, bo ta jakaś mała i jakby w innym stylu. Nieźle ogólnie :)
Por@szek Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Imho troche klata powinna byc masywniejsza, po za tym odbior swietny. Podoba mi sie ogolny design tej postaci, twoj czy tez z teyonu? Btw czy ktos na tym forum nie przerabial pracy z teyonem? Bo chyba wszyscy sie przeczolgali przez niego. Poka siatke bo kompresja troche uniemozliwia mi rozpoznanie niektorych rzeczy, sposobu ulozenia siatki, ale osobiscie, polowe z tego co pokazales dalbym na normalu, i dla imnie to jakies midhigh, czyli nie pelny high, ale tez i nie low poly bo mase rzeczy wlasnie na normalach dac mozna ( jak te kolka na ramionach).
nielot007 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Witam!! dzieki za mile posty (choc nieslusznie) :D ok pokazuje siate, i teraz sie zacznie jechanie :D 1nS--> glowa nie jest za mala, taki byl koncpet :) Por@szek--> dzieki :) koncept teyona, nawet na stronie ich jest(koncept) :) jesli chodzi o to co male co duze, to wszystko bylo uzgadniane, konsultowane wiec chyba jest dobrze(w miare) :D jesli chdozi o normale to tutaj duuuzo rzeczy mozna by zrobic na normalach :D ale limit byl duzy, chcieli detali ;) wsumie z tego modelu to tylko podoba mi sie glowa jest wedlug mnie idealna :D daje miniaturke bo sie strasznie wstydze :D:D
Ardeni Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 fajna siatka z tego co udało mi sie zobaczyć. Musisz się otworzyc, nie wstydź sie :P
Por@szek Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Nielot no wez sie zachowuj, daj to w jakiejs ludzkiej rozdzielczosci, jakies cloesup itd. Wyglada spoko jak na razie, ale daj mi mozliwosc poczepiania sie :D
nielot007 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 :D ok troche sie poprawilem :D dalem w miare duza rozdzialke :) zblizen chyba juz nie potrzeba :D
Por@szek Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Poczepiac sie mozna, ale jest spoko, a jak odbiorca zadowolony to i tym bardziej nie ma co sie przyczepic :) Spoko, wiecej takich nielot. Coraz bardziej mi sie od ostatnich kilku miechow twoje pracki podobaja. Cos sie stalo, wiecej siedzisz nad 3d ??:) Od czasow rybki jakos :)
Ardeni Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ok, mi sie tam podoba, ale ja się nie znam... Pokazuj następne modele :)
ledyr Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 oo fajny model, czekam na teksturke :D:P haha Poraszek "Btw czy ktos na tym forum nie przerabial pracy z teyonem?" mnie tam nie było ^^
1nS Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 oo fajny model, czekam na teksturke :D:P haha Poraszek "Btw czy ktos na tym forum nie przerabial pracy z teyonem?" mnie tam nie było ^^ Mnie prawie też tam nie było... Tyle, że w innym fachu.
Guest Marioza Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 modelik gitesik, mozna by powiedzec ze troche gęsto w paru miejscach ale jak mailes duzy limi i nikt sie nie czepial to luzik, podoba mi sie ta postać cóz wieceje pisac? :)
nielot007 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 WitaM!! dzieki za mile posty ;) ok zrobilem nastepny model :) duzo mozna by jeszcze w nim poprawic/dorobic ale dalem sobie spokoj :) 2986tri pozdro
Guest Marioza Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 modelik fikusny, mozna by dupke troche poweldowac, poprawic okolice kolan z boku bo moze wygladac ble przy zgieciu i koniecznie ze 2 lopki na zgieciu ręki i z 1 przy nadgarstku, ale to juz na potrzeby animki ktorej i tak nie będzie
Kuba Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 nielot teraz będziesz demonem game-artu :). Butki mają dużo trójkątów, dodatkowo wyglądają trochę dziwnie. Reszta spoko.
nielot007 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Witam!! dzieki za komentsy :) co sie tak tylka czepiliscie :D btw Nielot, a jak CI idzie z texturowaniem? :) zgadnij !?! :D ps. sorki za dupne skriny :D
Recommended Posts