Jump to content

Recommended Posts

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kuba--> nie, wszystko to model :D

a czy oni zrobia normala to nie wiem :D wsumie limit byl duuuuuuuuuuuuuzy :D chcieli jeszcze wiecej detali ale sie zbuntowalem* ;)

*joke

Ardeni--> nie juz nie robie robilem dwa roboty :) drugiego gdzies zgubulem :(

siatki nie pokaze bo sie wstydze :D

Posted

Wygląda ekstra. Podobają mi się proporcje rąk do reszty ciała. Tylko głowe bym jakoś zmienił, bo ta jakaś mała i jakby w innym stylu. Nieźle ogólnie :)

Posted

Imho troche klata powinna byc masywniejsza, po za tym odbior swietny. Podoba mi sie ogolny design tej postaci, twoj czy tez z teyonu? Btw czy ktos na tym forum nie przerabial pracy z teyonem? Bo chyba wszyscy sie przeczolgali przez niego. Poka siatke bo kompresja troche uniemozliwia mi rozpoznanie niektorych rzeczy, sposobu ulozenia siatki, ale osobiscie, polowe z tego co pokazales dalbym na normalu, i dla imnie to jakies midhigh, czyli nie pelny high, ale tez i nie low poly bo mase rzeczy wlasnie na normalach dac mozna ( jak te kolka na ramionach).

Posted

Witam!!

dzieki za mile posty (choc nieslusznie) :D

ok pokazuje siate, i teraz sie zacznie jechanie :D

1nS--> glowa nie jest za mala, taki byl koncpet :)

Por@szek--> dzieki :) koncept teyona, nawet na stronie ich jest(koncept) :)

jesli chodzi o to co male co duze, to wszystko bylo uzgadniane, konsultowane wiec chyba jest dobrze(w miare) :D

jesli chdozi o normale to tutaj duuuzo rzeczy mozna by zrobic na normalach :D ale limit byl duzy, chcieli detali ;)

wsumie z tego modelu to tylko podoba mi sie glowa jest wedlug mnie idealna :D

daje miniaturke bo sie strasznie wstydze :D:D

3f523c5988bc57b4m.jpg

Posted

Nielot no wez sie zachowuj, daj to w jakiejs ludzkiej rozdzielczosci, jakies cloesup itd. Wyglada spoko jak na razie, ale daj mi mozliwosc poczepiania sie :D

Posted

Poczepiac sie mozna, ale jest spoko, a jak odbiorca zadowolony to i tym bardziej nie ma co sie przyczepic :) Spoko, wiecej takich nielot. Coraz bardziej mi sie od ostatnich kilku miechow twoje pracki podobaja. Cos sie stalo, wiecej siedzisz nad 3d ??:) Od czasow rybki jakos :)

Posted

oo fajny model, czekam na teksturke :D:P haha

Poraszek "Btw czy ktos na tym forum nie przerabial pracy z teyonem?"

mnie tam nie było ^^

Posted
oo fajny model, czekam na teksturke :D:P haha

Poraszek "Btw czy ktos na tym forum nie przerabial pracy z teyonem?"

mnie tam nie było ^^

Mnie prawie też tam nie było... Tyle, że w innym fachu.

Guest Marioza
Posted

modelik gitesik, mozna by powiedzec ze troche gęsto w paru miejscach ale jak mailes duzy limi i nikt sie nie czepial to luzik, podoba mi sie ta postać cóz wieceje pisac? :)

Guest Marioza
Posted

modelik fikusny, mozna by dupke troche poweldowac, poprawic okolice kolan z boku bo moze wygladac ble przy zgieciu i koniecznie ze 2 lopki na zgieciu ręki i z 1 przy nadgarstku, ale to juz na potrzeby animki ktorej i tak nie będzie

Posted

nielot teraz będziesz demonem game-artu :). Butki mają dużo trójkątów, dodatkowo wyglądają trochę dziwnie. Reszta spoko.

Posted

Witam!!

dzieki za komentsy :)

co sie tak tylka czepiliscie :D

btw Nielot, a jak CI idzie z texturowaniem? :)

zgadnij !?! :D

ps. sorki za dupne skriny :D