t0m3k Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Witam, Juz dawno obiecalem komus podzielic sie moimi modelami ale dopiero teraz znalazlem czas. Nie sa to super modele ale moze komus sie przydadza. Modele za zmapowane i zapisane w formacie .3DS ZIG_ZAG CALIFORNIA KYOTO STOL I KRZESLA LAOS SOFA UPDATE 31/07/07 CHAIRS STING TABLES RED SOFA CHAIR INNOVATION Na koniec cos bardziej skomplikowanego, niestety nie moglem zapisac jako 3DS CHANDELIER (.OBJ 17MB) CHANDELIER (.MAX9 18MB) W miare mozliwosci bede sie staral watek uaktualniac i dodawac wiecej modeli. 3
sand Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Bardzo fajne modele. Chetnie zobacze wiecej. Zachecam tez do obejrzenia 3dexport.com - moze troche zarobisz :) Ja wystawilem tam swoje krzesla i stol, co po tygodniu zaoowocowalo 10$ na moje konto :D
JohnyCa Napisano 28 Lipiec 2007 Napisano 28 Lipiec 2007 Swietna inicjatywa t0m3k! Dobrych mebelkow nigdy za duzo. Sam cos wlasnie dlubie i tez planuje wrzucic na forum.
ninja_shuriken Napisano 28 Lipiec 2007 Napisano 28 Lipiec 2007 No no, niezłe modele :) PS. Bardzo fajne modele. Chetnie zobacze wiecej. Zachecam tez do obejrzenia 3dexport.com - moze troche zarobisz :) Ja wystawilem tam swoje krzesla i stol, co po tygodniu zaoowocowalo 10$ na moje konto :D a można tam wrzucić modeele nieotexturowane? hight poly, czy raczej nie?
JohnyCa Napisano 28 Lipiec 2007 Napisano 28 Lipiec 2007 A jak placa? Z tego co sie na razie doczytalem to dopiero jak kwota przkracza 100 USD.
ninja_shuriken Napisano 28 Lipiec 2007 Napisano 28 Lipiec 2007 e-gold z tego co widzę i chyba od 100 USD wypłacają, można też pay pal i cos tam jeszcze Bank Transfer: $19 WebMoney: 3% E-Gold: 1% Paypal: 6% hmm tyle odciągają za przelew?
ninja_shuriken Napisano 29 Lipiec 2007 Napisano 29 Lipiec 2007 sorry, ze odświeżam temat, ale moze to zmotywuje autora do wrzcenia większej ilości modeli. Doczepię się jeszcze do tego pierwszego - wydaje mi się, że de drewno jest zbyt grube ;] jakby niewymiarowe. A co do tej strony 3d Export. Wystawilem tak na próbę model mebli za 1$, następnego dnia czyli dziś patrzę i co widzę? Administracja zmieniła mi cenę z 1$ na 10$, nawet nic nie napisali :( Dlaczego nie mogła zostać na 1$? Jeśli zaniska to mogli zmienić na np. 5$, ale żeby na 10$, pogięło ich :D Teraz na 99,99% nikt tego nie kupi :(
t0m3k Napisano 31 Lipiec 2007 Autor Napisano 31 Lipiec 2007 UPDATE 31/07/07 dodalem kilka nowych modeli 1
heaven Napisano 1 Sierpień 2007 Napisano 1 Sierpień 2007 zyrandol bardzo fajny :) wogole fajne meble :)
Yaro16 Napisano 1 Sierpień 2007 Napisano 1 Sierpień 2007 super,jak wymodelowałeś kanapę bo ja się zabieram i jakoś nie mogę jakoś fajnie zrobić;p Zkąd czerpiesz inspiracje?
JohnZi Napisano 1 Sierpień 2007 Napisano 1 Sierpień 2007 haha najlepszy jest ten gosciu co lezy na stoliku:D
floo Napisano 1 Sierpień 2007 Napisano 1 Sierpień 2007 Fajne mebelki... ;) a co do formatu 3ds to ma on ograniczenia w liczbie do pewnej liczby polygonów...
Rekomendowane odpowiedzi