Napisano 27 Lipiec 200717 l Witam, Juz dawno obiecalem komus podzielic sie moimi modelami ale dopiero teraz znalazlem czas. Nie sa to super modele ale moze komus sie przydadza. Modele za zmapowane i zapisane w formacie .3DS ZIG_ZAG CALIFORNIA KYOTO STOL I KRZESLA LAOS SOFA UPDATE 31/07/07 CHAIRS STING TABLES RED SOFA CHAIR INNOVATION Na koniec cos bardziej skomplikowanego, niestety nie moglem zapisac jako 3DS CHANDELIER (.OBJ 17MB) CHANDELIER (.MAX9 18MB) W miare mozliwosci bede sie staral watek uaktualniac i dodawac wiecej modeli.
Napisano 27 Lipiec 200717 l Bardzo fajne modele. Chetnie zobacze wiecej. Zachecam tez do obejrzenia 3dexport.com - moze troche zarobisz :) Ja wystawilem tam swoje krzesla i stol, co po tygodniu zaoowocowalo 10$ na moje konto :D
Napisano 28 Lipiec 200717 l Swietna inicjatywa t0m3k! Dobrych mebelkow nigdy za duzo. Sam cos wlasnie dlubie i tez planuje wrzucic na forum.
Napisano 28 Lipiec 200717 l No no, niezłe modele :) PS. sand napisał: Bardzo fajne modele. Chetnie zobacze wiecej. Zachecam tez do obejrzenia 3dexport.com - moze troche zarobisz :) Ja wystawilem tam swoje krzesla i stol, co po tygodniu zaoowocowalo 10$ na moje konto :D a można tam wrzucić modeele nieotexturowane? hight poly, czy raczej nie?
Napisano 28 Lipiec 200717 l A jak placa? Z tego co sie na razie doczytalem to dopiero jak kwota przkracza 100 USD.
Napisano 28 Lipiec 200717 l e-gold z tego co widzę i chyba od 100 USD wypłacają, można też pay pal i cos tam jeszcze Bank Transfer: $19 WebMoney: 3% E-Gold: 1% Paypal: 6% hmm tyle odciągają za przelew?
Napisano 29 Lipiec 200717 l sorry, ze odświeżam temat, ale moze to zmotywuje autora do wrzcenia większej ilości modeli. Doczepię się jeszcze do tego pierwszego - wydaje mi się, że de drewno jest zbyt grube ;] jakby niewymiarowe. A co do tej strony 3d Export. Wystawilem tak na próbę model mebli za 1$, następnego dnia czyli dziś patrzę i co widzę? Administracja zmieniła mi cenę z 1$ na 10$, nawet nic nie napisali :( Dlaczego nie mogła zostać na 1$? Jeśli zaniska to mogli zmienić na np. 5$, ale żeby na 10$, pogięło ich :D Teraz na 99,99% nikt tego nie kupi :(
Napisano 1 Sierpień 200717 l super,jak wymodelowałeś kanapę bo ja się zabieram i jakoś nie mogę jakoś fajnie zrobić;p Zkąd czerpiesz inspiracje?
Napisano 1 Sierpień 200717 l Fajne mebelki... ;) a co do formatu 3ds to ma on ograniczenia w liczbie do pewnej liczby polygonów...