Ania Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 Czy są chętni na wieczorek przy herbacie (lub piwku) w następnym tygodniu w Katowicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 Tak jest :) EDIT: błagam poniedziałek, wtorek lub sroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 dajcie jakiś termin ... dostosuje sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2007 wtorek o szóstej? pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 Też się prawdopodobnie zjawię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 Ania -> o szóstej rano? :O OMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 deal wtorek 18:00 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 jasne a co mam do roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Ania Ty pytasz czy sa chętni? pół polski zjedzie sie na południe aby herbatki się napić z tobą ;-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 może następnym razem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 gdyby nie to że Wrocek jedzie do Szczecina na mini zlot to byśmy chętnie wpadli :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 ok, bedem :D EDIT: gdzie się spotykamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2007 szósta wieczorem, ale Leru jak się zjawisz rano to możesz zarezerwować nam miejsca. Czy ktoś zna jakąś przyjemną knajpkę w Katowicach? Zresztą można coś wymyśleć jak już tam będziemy. Proponuję się spotkać przed dworcem, tam gdzie się kończy estakada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 nom znam parę :), ładna mapka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 wtorek 31 lipca godzina 18.00? jedzie ktoś z wrocławia? bo samemu trochę mi się nie chce jechać pociągiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Też znam pare ładnych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Około 17:59 będę na przystanku na Korfantego , w ciągu 5 minut do Was dotrę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 no to panowie wysłałam każdemu kto się zgłosił numer telefonu, jak ktoś nie dostał to proszę krzyczeć. Valery weź Pixara, wmów mu że Katowice są fajniejsze niż Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 ja planowo powinienem być 17.45 ale myślę trzeba doliczyć z pół godziny spuźnienia pociągu. więc jakby co to zaczekajcie chwile na mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 troche późno sie zgłaszam ale tez powinienem być. Shalivana mnie rozpozna reszta niech wygląda 2 czarnych ludzików i jonka_real ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 właśnie dotarłem do domu po 8 godzinnej podróży powrotnej (********* PKP) było super :) spotkanie w niedużej grupie, i co się jakoś tak wyjątkowo złożyło że przewaga game artowców :D dawno się tak nie uśmiałem, i nie wzniosłem tylu toastów, poza tym dowiedziałem się co to jest paralax i że mapowanie może mieć warstwy:eek: (jeszcze nie wiem jak to ugryźć ale przynajmniej wiem ze takie coś istnieje) nie wiem czyj był aparat ale właściciel niech zarzuci fotki :) na następne takie spotkanie też przyjadę niezależnie w jakie miejsce :D pozdrawiam wszystkich obecnych na spotkaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 włascicielem aparatu był Jonasz_real. posataram sie go o fotki przycisnąć ;) ogólne spotkanie bardzo udane. już myślimy o następnym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 na następne takie spotkanie też przyjadę niezależnie w jakie miejsce :D pozdrawiam wszystkich obecnych na spotkaniu :) to do zobaczenia w piątek w Szczecinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 Hahahahhaa by tez uwazam ze było oooooooooooosom :D. ! Katowice Zagłębiem gameartu :D. A wy mowicie że game art leży :P a to Ania czuła sie samotna jak rozmawialismy tylko o grach :P Pozdro pozdro. czekam na fotki Jonasz :> Edit: Odazu doklej mnie na grupowym zdjęciu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2007 wesoło było :) zastanawiam się czy póżniej jeszcze poszliście do x-magic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 zdjecia ? pokazujcie zdjecia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 Jonasz, wrzucaj foty jak bedziesz mial chwilke :D Tak jak Shali mowi, bylo ooosom, czekam na nastepny zlot w kato :D Ania - ja namawialem zebysmy poszli ale wszyscy juz zmeczeni byli to olalismy. Nastepnym razem idziemy do gogo club :P pozdro dla wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 x-magic? no jasne jak byśmy mogli ominąć :D haha ale dziaeduszek który opowiadał nam kawały też był niezły :D (chociaż przyznam ze nie skumałem o czym mowił ale i tak było smiesznie :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 to widze że jak poszed,łęm to dopiero zaczeliscie sie bawic ;) śwwietne spotkanie. myśle że dziś jonasz przyniesie zdjęcia, wczoraj zapomniał aparatu wziąść. no i czekam na następny zlot. a DesignBota zjade dziś za żenade na digarcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Oto chwila prawdy, game arcowcy to chodzące zombiaki :D :D :D :D Valery, [...nie pamietam nicka...], ja, kolega Shalivana, Ania, dama Erica Dravena, po prawej juz wiadomo kto. P.s. David co Ci sie stało :D :D :D Shalivan Ania Ziomus zagrał jakąs sztukę...nie mam zielonego pojecia, co to było. ;) Dzieki wszystkim za fajne spotkanko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Ah. Ania piekna jak zawsze że zanudziliście naszej drogiej koleżanki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 hehe super fotki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 Jonasz - heh, na tej fotce grałem pijanego :P Nie było trudno to zagrać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 jonasz czemu na pierwszej fotce z taki skupieniem drapiesz sie po kostce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 fajny zlocik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 ziomusiowi nikt nie zrobił zdjećia twarzy? łeee a chciałem do portfela :D:D;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Ej designboot wcale nie jest moim kolegą :P zmieńcie ten podpis :D ! ---------------- hehe super fotki :) dzięki, ja robiłem hahahaha :D przynajmniej niektóre :D i to po pijaku :P Dzięki za foty jonasz :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Ej designboot wcale nie jest moim kolegą :P zmieńcie ten podpis :D ! Dobra! Możesz mówić do mnie "Tato" :cool::p wesoło było :) zastanawiam się czy póżniej jeszcze poszliście do x-magic? nie wiem jak reszta ale ja wpadłem :P haha ... całkiem spoko było :) oprócz tego ze musiałem się nasłuchać o przesuwaniu polygonów ... hahaha ... żadnego 2d ziomka nie było :( prawie ... oprócz "żenady" hahahah ... wiadomo o co chodzi :) :P:P:P:P:P:P:P:P:P anyway ... czekam na następny meeting w katowicach :D pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi