Lis Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 Ahoj. Jend ze scen do nowego AE5. Nazyw domku zapomniałem, jutro dodam. http://img405.imageshack.us/img405/3802/postqd8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 tak po mojemu to za mocno to wszystko świeci. Podłoże świetnie wyszło. Kiedy ta kolekcja będzie w sprzedazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 Hahaha:D Ostatnio była ta realizacja na głównej mocoloco.com http://mocoloco.com/archives/004344.php Świetne, jak zawsze PRO;) Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 może i trochę za jasno ale mi to nie przeszkadza, raczej ziemia w tle wygląda za równo, ale tak to całkiem przyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 Drzewa dziwnie z ziemi wyrastają, bez korzeni :) Scenka fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 hehehe Touch miałem to samo powiedzieć :P no ładnie ładnie jak zawsze trzyma poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 Bardzo ładnie :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ninja_shuriken Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 delikatna chata ;D ładna, dobrze zrobiona, rachunek za prąd pewnie ogromny =] Bałbym się opuścić dom na jakiś czas, ze względu na komputer w domku :) Tyle szyb, komputer by znikł :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 Co za tartak! Tyle tu drewna! Bardzo ladnie to wyszlo. Fajny klimacik. Tylko niebo jakies takie za jasne jak na poziom jasnosci na pierwszym planie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 klimatycznie, bardzo łądnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajacowo Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Fajne swiatełko Lisie jak zwykle praca na wysokim poziomie Ale .. ale wlasnie zauwazylem ostatnio ze pewne rzeczy odpuszczasz.np przy tym świetle piasek wygląda bardziej jak wymyta skała wapienna- brakuje mu troche -to samo z gruntem za domem troszke tak psuje pierwsze bardzo dobre ogólne wrazenie. ale może tylko sie czepiam Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi