jappek Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 No... to moje pracki w 3D maxie... nie patrzcie na szczegolowosc prac bo mam \'male\' ... ograniczenia sprzetowe... az wstyd sie przyznac na jakim kompie to wyrzezbilem :D Mech: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jappek Napisano 4 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2003 Rycerz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jappek Napisano 4 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2003 i Jappek: :D prace nie sa z \'03 ... to moj blad ;) sa z \'02 no... mech jest z tego roku... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 strasznie cosik ze swiatłem zamieszałeś: mech:wali mu jakas latara od dołu w kadłub czy jak to tam nazwac, przypuszczam ze to od ognia z luf, ale w takim razie dlaczego nie widac tego swiatła na samych lufach i nogach i ta mgła jakas taka.... Rycerz: no cóż wygląda jak wycięty z innej bajki i znów to swiatła słońce w tyłek a wygląda jakby go ktoś reflektorem oswietlał od lewej Jappek: chyba najbardziej mi sie podoba, podciagnąc troche rysunkowo w Photoshopie i mogłoby być ciekawe pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jappek Napisano 4 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2003 hmm... co do rycerza masz racje... ale jakby nie bylo swiatla z przodu to wogole by go nie bylo widac... a koniecznie chcialem zeby bylo widac zachod... jak to inaczej mozna rozwiac?? Mech... fakt... za maly radius dla omni jest... hmm... a dlaczego na lufach nie ma swiatla... nie pamietam... ale wiem ze powinno byc... sprawdze i najwyzej zapostuje poprawiona wersje :D A co do mgly... znasz jakis lepszy sposob na mgle... tzn dym na pustyni... ale taki zeby komputer nie zaczal piszczec z bolu? Za \'pochwale\' Jappka serdecznie dziekuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 Niezły klimat prezntujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 Ostatnia praca jest super :) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 Ostatnia praca jest naprawdę bardzo dobra. Fajny klimat, dobrze (a nawet bardzo dobrze) wykonana. A co do sprzętu to żaden wstyd. Przyznaj się :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jappek Napisano 4 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2003 Heh... Celeron 566 64 MB RAM Voodoo 3/2000 16MB przy mechu plakal... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jappek Napisano 4 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2003 No... znalazlem jeszcze taki prosciutki ale dosyc przyjemny renderek na moim twardzielu... wogole zapomnialem ze go jeszcze mam... ach te poczatki :D Slonko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 5 Grudzień 2003 Share Napisano 5 Grudzień 2003 całkiem przyjemne to słonko, gdyby nie te binokle. wygladaja troche jak dostawione w photoshopie czy czyms innym. ze wszystkiego najbardziej mi sie podoba ta trzrecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 5 Grudzień 2003 Share Napisano 5 Grudzień 2003 Co do klimatu, to rodzą sie pewne wątpliwości, zbiegiem okolicznosci bardzo podobne to do jednej z pracek, ktore były na jednym z krążkow bodajze od maxa 3, wielka przestrzeń, swobodnie rozrzucone głazy, mapowana mgła a w tle planeta, nawet kolory te same, to był tutek chyba, zrobiłęs fajną prackę ale zdaje sie ze nie do końca sobie to wszystko powymyslałes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 5 Grudzień 2003 Share Napisano 5 Grudzień 2003 1 i ostatnia pracka sa spoko popracuj nad teksturkami i renderem. Powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Grudzień 2003 Share Napisano 6 Grudzień 2003 pracki maja klimat(szczegolnie ta ostatnia..przy zachodzie )...ale popracuj jeszcze nad texturkami i oswietleniem... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jappek Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2003 To nie zbieg okolicznosci Damian, tylko fakt... robilem tutorka... a jak go skonczylem to sobie dodalem to i owo... i powstala pracka... od czegos trzeba zaczac... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Ja sie przyczepie do pracki z zachodem. Mianowicie kamienie, co widac z bliska, maja rozmazana teksture, przez co bump tez nie wyglada najlepiej. Urzyc mozesz map proceduralnych. I jeszcze ta planeta. Wyglada jakby unosila sie w chmurach gdzies blisko a chyba nie takie bylo zamierzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolias Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 o kurde. skad wytrzasnalesc referke do mecha? ja zaczelem taki sam wip na tym forum chyba we wrzesniu ale mialem reinstal maxa i stracilem pliki. a ty masz go ksonczonego wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jappek Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2003 Referka jest z jakiegos dodatku do magazynu \'Kawaii\' ... jak rysowac mange... czy jakos tak... Andrea... bump... fakt... spieprzony troche... ale juz nie mam zrodla tej pracki... wiec nie poprawie... a ta planeta... to ksiezyc... i ma byc blisko... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolias Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 ja tez z tamtad rysowalem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi